Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kitap okuyamayacağım bugün.Çünkü ödevim var.
Ben gruptan çıksam,yazın yeniden girsem olur mu?Çünkü hiç okuyamıyorum.

Mutlu haftalar. Sağlıklı haftalar. Herkes gibi bende hastayım.
Hala kitap okuyamıyorum. Yapmam gerekenleri bir yetiştiremedim gitti.

Günaydın çooook hastayım ama doktor bir gün rapor verdi   eczanenin açılmasını bekliyorum.
Geçmiş olsun canım. İyice dinlen çabucak iyileşirsin inş.

İnş keyif alırsın canım. Arada bi çerez kitaplar iyi geliyor.

Sana da geçmiş olsun

yorumunu merak ediyorum, bende de var okunmayı bekliyor

Şimdilik keyifli gidiyor.Zaten az sayfalı bir kitap.Bitirince yorumlarım.

Günaydın Sefiller 5. Ciltteyim. Dün hiç okumadım. Pazar tembelliği ile pazar gezmesini harmanladım.
Bugün kaldığım yerden devam ediyorum. Yarın bitirebilirim diye tahmin ediyorum

Luigi Pirandello__Dışlanmış Kadın bitti.

İtalyan Edebiyatı'nda bireysel ve psikolojik çözümlemenin ilk örneklerinden sayılan bir romandır, Pirandello'nun sonraki yıllarındaki çalışmalarına ışık tutmuş.

Konusu kocası, başka bir adam tarafından Marta'ya yazılmış aşk mektuplarını bulunca suçsuz karısını evden kovar, Marta evden kovulmakla kalmaz aynı zamanda toplumdan da dışlanır. Babası insan içine çıkamaz, annesi, kardeşi her gün ağlar, Marta elini neye atsa toplumun baskılarıyla karşılaşır.
Kısacası, toplumun öngördüğü ahlak değerlere ve tabulara hapsolmuş bir kadının başından geçenler anlatılmıştır.

İlk başları durağan geçse de sayfa ilerledikçe içine daha çok alan bir eser, yalnız hep acıklı satırları okumak belli bir sayfadan sonra ağır geldi bana. Daraldım. :)

Sefiller 5. cilt 99. sayfadayım.
Çatışma bölümleri biraz sıkıcı gidiyor. Biraz da başka kitap okuma isteği var içimde. Ne okuyacağımı bilmiyorum. Sefiller yarın biter çünkü.
Daha kısa bir kitap okumalıyım.
Siz kitap kurtlarına sorayım o halde. Elimde Emrah Serbes ve Chuck Palahniuk kitapları var. Aynı zamand Jimi Hendrix.
Sizce ne okumalıyım?

Sefilleri yine iyi okudun bence. Sıkmıştır artık. Bir tek Emrah serbesi biliyorum. Popüler bir yazar, onu deneyebilirsin

Kafanin dagilmasi ve biraz modunu dusurmen adina Emrah Serbes diyorum.
Guzel gecer

Kızlar oruç aruoba nin benlik kitabını okudum ama nedense çok beğenerek okumadım ya halbuki çok büyük beklentiyle başlamıştım:)

Sonr Kemal tahirden derini yuzecegim kitabını bitirdim:) bildiğimiz polisiye kitabı Kemal tahirin polisiye kitapları olduğunu hiç bilmiyodum hatta serisi bile var mayk Hammer polisiye Roma dizisi:) baya baya eski ama kitabın yazımı:) eglenceliydi:) polisiye sevenlere tavsiye ederim:)

Şimdiki kitabım amin malouf doğunun limanları iyi bir başlangıç. Yaptım beğenirsem ki beenecegimi sanıyorum tüm kitaplarını alıcam:)

Alper Canıgüz deyince aklınıza ben geleyim
Hakan Günday deyince sen geliyorsun benim aklıma
Alpercigim ah benim aklıma dublör dilmemmasi diyince sen geliyosun:)
Hakancigimla adım yan yana gerçek hayatta da öle insanlara zorla okutuyorum :)

Oleyy çok sevmene çok sevindim ben ya :)

Günaydın :)
__giz__ _meLinDa_ xyzt-5544 @_ezelneva_ Skosnob P PembePaltolu M maviduvar1 SiziSeviyorumDemismiydim kızlar çok teşekkür ederim bugün biraz daha iyiyim işe geldim ama belki öğlen izin alırım.
Evde kaldığım işe yaradı biraz kitap okudum İmparator Çay Bahçesini bitirdim. Aşık Papağan Barı kadar olmasa da güzeldi. Nazlı Eray'ın fantastik dünyası, olaydan olaya, şehirden şehire geçmesi, gece gelen hayal kadınları, konuşan dertleşen oyun makinaları hepsini severek okudum.
Artık Beyoğlu Rapsodisine devam edeceğim sadece 9 sayfa okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…