- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Günaydın çooook hastayım ama doktor bir gün rapor verdi  eczanenin açılmasını bekliyorum.
Geçmiş olsun canım. İyice dinlen çabucak iyileşirsin inş.Günaydın çooook hastayım ama doktor bir gün rapor verdi  eczanenin açılmasını bekliyorum.
İnş keyif alırsın canım. Arada bi çerez kitaplar iyi geliyor.Mastermind Sherlock Holmes'u anlamak kitabını şimdilik bıraktım. Evde, sakin kafayla okunması gereken bir kitapmış kendisi
Bu sabah yolda gelirken sevgiliSiziSeviyorumDemismiydim cığımın hediyesi Kuşlar ve Arılar kitabına başladım. Hikaye merak ettirici olacak gibi, bu ara tam öyle bişeyler okumam lazım. Yoksa düşünmekten kafa gidecek benim
yorumunu merak ediyorum, bende de var okunmayı bekliyorUmberto Eco sıfır sayı 38
Mutlu haftalar. Sağlıklı haftalar. Herkes gibi bende hastayım.
Hala kitap okuyamıyorum. Yapmam gerekenleri bir yetiştiremedim gitti.
Geçmiş olsun canım. İyice dinlen çabucak iyileşirsin inş.
İnş keyif alırsın canım. Arada bi çerez kitaplar iyi geliyor.
yorumunu merak ediyorum, bende de var okunmayı bekliyor
Cok gecmis olsun..Günaydın çooook hastayım ama doktor bir gün rapor verdi  eczanenin açılmasını bekliyorum.
İnş keyif alırsın canım. Arada bi çerez kitaplar iyi geliyor.
Sefilleri yine iyi okudun bence. Sıkmıştır artık. Bir tek Emrah serbesi biliyorum. Popüler bir yazar, onu deneyebilirsinSefiller 5. cilt 99. sayfadayım.
Çatışma bölümleri biraz sıkıcı gidiyor. Biraz da başka kitap okuma isteği var içimde. Ne okuyacağımı bilmiyorum. Sefiller yarın biter çünkü.
Daha kısa bir kitap okumalıyım.
Siz kitap kurtlarına sorayım o halde. Elimde Emrah Serbes ve Chuck Palahniuk kitapları var. Aynı zamand Jimi Hendrix.
Sizce ne okumalıyım?
Kafanin dagilmasi ve biraz modunu dusurmen adina Emrah Serbes diyorum.Sefiller 5. cilt 99. sayfadayım.
Çatışma bölümleri biraz sıkıcı gidiyor. Biraz da başka kitap okuma isteği var içimde. Ne okuyacağımı bilmiyorum. Sefiller yarın biter çünkü.
Daha kısa bir kitap okumalıyım.
Siz kitap kurtlarına sorayım o halde. Elimde Emrah Serbes ve Chuck Palahniuk kitapları var. Aynı zamand Jimi Hendrix.
Sizce ne okumalıyım?
Alpercigim ah benim aklıma dublör dilmemmasi diyince sen geliyosun:)Alper Canıgüz deyince aklınıza ben geleyim
Hakan Günday deyince sen geliyorsun benim aklıma
Oleyy çok sevmene çok sevindim ben ya :)Günaydınlar iyi haftalar kızlar
Hakan Günday Daha bitti. Üşengeç özge vikitap yorumunu kopyalar
Yine çok çarpıcı bir Hakan Günday kitabı. Bu kadar çok detay, bu kadar çok farklı hikaye ama hepsi çok güzel harmanlanmış. Çok akıcı, çok sarsıcı. Gerçekten Hakan Günday'ın inanılmaz bir hayal dünyası var ve ben kitaplarını çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?