deliduman eğlenceli, mizahi bir kitaptıErken kaybedenler ve deliduman var
Ah keşke
Dört gözle onu bekliyorum:)Kızlar İstanbul Kitap Fuarı yaklaşıyor gelmeyi planlayan var mı?
Çok geçmiş olsunGünaydın :)
@__giz___meLinDa_ xyzt-5544 @_ezelneva_ Skosnob @_Lavin_ M maviduvar1 @N-A-R kızlar çok teşekkür ederim bugün biraz daha iyiyim işe geldim ama belki öğlen izin alırım.
Evde kaldığım işe yaradı biraz kitap okudum İmparator Çay Bahçesini bitirdim. Aşık Papağan Barı kadar olmasa da güzeldi. Nazlı Eray'ın fantastik dünyası, olaydan olaya, şehirden şehire geçmesi, gece gelen hayal kadınları, konuşan dertleşen oyun makinaları hepsini severek okudum.
Artık Beyoğlu Rapsodisine devam edeceğim sadece 9 sayfa okumuştum.
sağol canım :)Çok geçmiş olsun
Cook uzak ya ben 3 yıldır İstanbuldayım gözüm yemiyorKızlar İstanbul Kitap Fuarı yaklaşıyor gelmeyi planlayan var mı?
Neden 22 ekimKızlar 22 ekimde buluşma ayarlayabiliriz isterseniz merkezi yerlerde kadıköy vs
Çünkü o hafta sonu boşum :))Neden 22 ekim
Hee anladım, bana uyar bakalım kızlar ne diyecekÇünkü o hafta sonu boşum :))
Tabii ki olur canım, çoğumuz gittik geldikloliss Ben kitap okuma grubundan çıksam yazın tekrar katılsam olur mu?Okul açıldığından beri doğru düzgün kitap okuyamıyorum.
Hee anladım, bana uyar bakalım kızlar ne diyecek
ben de tam anımsamıyorum ama 1000kitapta şöyle bir alıntı yapmışlar;_meLinDa_ lizbona gece treni kitabında yalnızlık ile ilgili Bi söz vardı. Yalnızlık dışlanmanın sonucudur gibi.
Altını çizmiştim sanki ama bulamıyorum. Hatırlıyor musun. Belki belleğinde yer etmiştir diye soruyorum. Ayyy Çatlayacapım. Ara tara bulamadım kitapda.
_meLinDa_ sen Bi tanesin
Evet ya burası. Vikitapa baktım ama 1000 kitap aklıma gelmemişti.
Çok teşekkür ederim tatlım
Fernando Pessao - Başıboş Bir Yolculuktan Notlar kitabına başladım bu sabah.
Ara ara açılıp okunacak notlar var kitapta, ama_meLinDa_ cığımın övdüğü Pessao'ya alışabilmek için ir solukta okuyacağım
huzursuzluğun kitabını 34586455 gündür okuyorum biliyosun, seninki ona benzemesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?