Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Çok geçmiş olsun

Kızlar 22 ekimde buluşma ayarlayabiliriz isterseniz merkezi yerlerde kadıköy vs

loliss Ben kitap okuma grubundan çıksam yazın tekrar katılsam olur mu?Okul açıldığından beri doğru düzgün kitap okuyamıyorum.

_meLinDa_ lizbona gece treni kitabında yalnızlık ile ilgili Bi söz vardı. Yalnızlık dışlanmanın sonucudur gibi.
Altını çizmiştim sanki ama bulamıyorum. Hatırlıyor musun. Belki belleğinde yer etmiştir diye soruyorum. Ayyy Çatlayacapım. Ara tara bulamadım kitapda.

ben de tam anımsamıyorum ama 1000kitapta şöyle bir alıntı yapmışlar;
...dışlanarak yalnız kalma ,diye not etmişti .....Başkaları bizden ilgilerini,saygılarını ve takdirlerini esirgerlerse neden onlara şunu söylemiyoruz:Bütün bunlara ihtiyacım yok,ben kendime yetiyorum ?Bunun elimizden gelmemesi korkunç bir özgür olmama biçimi değil mi?Bu bizi başkalarının kölesi yapmıyor mu?Buna karşı hangi duyguları bent olarak ,koruma duvarı olarak koyabiliriz?İçimizdeki sağlamlık ne türde olmalı?

294. sayfaymış, bir bak istersen

_meLinDa_ sen Bi tanesin
Evet ya burası. Vikitapa baktım ama 1000 kitap aklıma gelmemişti.
Çok teşekkür ederim tatlım

_meLinDa_ sen Bi tanesin
Evet ya burası. Vikitapa baktım ama 1000 kitap aklıma gelmemişti.
Çok teşekkür ederim tatlım

rica ederim canım benim, çok pis araştırmacıyımdır

huzursuzluğun kitabını 34586455 gündür okuyorum biliyosun, seninki ona benzemesin inşallah

huzursuzluğun kitabını 34586455 gündür okuyorum biliyosun, seninki ona benzemesin inşallah

Yok bu ince bir kitap, hatta bir sayfada 8-10 satır var benzemez herhalde

Aslında senden kısa ve akıcı kitap tavsiyesi de alabilirdim, gittim kendi başıma buyruk iş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…