Emrah Serbes çok severim, sende hangi kitabı var?Sefiller 5. cilt 99. sayfadayım.
Çatışma bölümleri biraz sıkıcı gidiyor. Biraz da başka kitap okuma isteği var içimde. Ne okuyacağımı bilmiyorum. Sefiller yarın biter çünkü.
Daha kısa bir kitap okumalıyım.
Siz kitap kurtlarına sorayım o halde. Elimde Emrah Serbes ve Chuck Palahniuk kitapları var. Aynı zamand Jimi Hendrix.
Sizce ne okumalıyım?
145454günaydınlar
biliyorsunuz ki 145454 gündür Huzursuzluğun Kitabı okuyorum
yatarken okunan 3-5 sayfa ile bitmeyeceğini anladım ve bu kitabı bitirmeden yeni bir kitaba başlamamaya karar verdim
sayfa 451 deyim
ben muhtemelen gelirim yineKızlar İstanbul Kitap Fuarı yaklaşıyor gelmeyi planlayan var mı?
Bazen bazı kitaplar çok indirimli oluyor, onun dışında bence net daha ucuz bile ama ben fuar havasını seviyorum o kadar çok kitabı elimin altında görmeyi seviyorum, orada gezmeyi seviyorum...ben muhtemelen gelirim yine
ama çok bir şey almayacağım bu sefer.. nette de aynı paraya alıyoruz ya
ay belki orda bir buluşma düzenlerizBazen bazı kitaplar çok indirimli oluyor, onun dışında bence net daha ucuz bile ama ben fuar havasını seviyorum o kadar çok kitabı elimin altında görmeyi seviyorum, orada gezmeyi seviyorum...
Bende onu söyleyecektim aslındaay belki orda bir buluşma düzenleriz
şimdi daha iyiyim canım sağol. henüz okula pek alışamadık dün eren baya ağladı gitmeyeceğim diye babası izin aldı işten zorla görtürdü. garip yani daha önce 2 yıl kreşe gitmemiş olmasa okul korkusu diyeceğim ama sonuçta evden ayrı olmaya da alışık bilemiyorum ne yapmalı. sizde durumlar nasıl miray alıştı mı okuluna?
Yeni ortamı mı sevmedi acaba, kreşte nerdeyse birebir ilgi var,okul daha kalabalık öğretmenler ister istemez daha yoğun, inşallah alışır bir an önceşimdi daha iyiyim canım sağol. henüz okula pek alışamadık dün eren baya ağladı gitmeyeceğim diye babası izin aldı işten zorla görtürdü. garip yani daha önce 2 yıl kreşe gitmemiş olmasa okul korkusu diyeceğim ama sonuçta evden ayrı olmaya da alışık bilemiyorum ne yapmalı. sizde durumlar nasıl miray alıştı mı okuluna?
Canım alışırsın daha yeni başladı merak etme azcık daha sabredeceksin, bende azcık daha sabredicem eren de alışacak inşallahYeni ortamı mı sevmedi acaba, kreşte nerdeyse birebir ilgi var,okul daha kalabalık öğretmenler ister istemez daha yoğun, inşallah alışır bir an önce
Miray alıştı çok şükür, ben de normal günlere alıştım ama arada bir öğle yemeği için okula gidiyorum (bugün de gittim) onu orda görünce bi kötü oluyorum
Duygusallığımla çocuğuma eziyet ediyorum diye sonrasında daha beter oluyorum
İnşallah ben de alışırım artık
Emrah Serbes çok severim, sende hangi kitabı var?
Kızlar İstanbul Kitap Fuarı yaklaşıyor gelmeyi planlayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?