Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Emrah Serbes çok severim, sende hangi kitabı var?

"İnsanın yaptığı her şey, bilinemeyen derinlikte saklı bir iç hayatın tamamlanmamış, adeta gülünesi çaresizlikteki ifadesidir sadece, bu iç hayat yüzeye çıkmaya çabalar ama onun uzağına bile ulaşamaz."

Lizbon'a Gece Treni, 32. Sayfa.

ben muhtemelen gelirim yine
ama çok bir şey almayacağım bu sefer.. nette de aynı paraya alıyoruz ya
Bazen bazı kitaplar çok indirimli oluyor, onun dışında bence net daha ucuz bile ama ben fuar havasını seviyorum o kadar çok kitabı elimin altında görmeyi seviyorum, orada gezmeyi seviyorum...

Dublörün Dilemması sayfa 120

_Cassandra_ geçmiş olsun canım, nasıl oldun şimdi? Okula alıştınız mı?
şimdi daha iyiyim canım sağol. henüz okula pek alışamadık dün eren baya ağladı gitmeyeceğim diye babası izin aldı işten zorla görtürdü. garip yani daha önce 2 yıl kreşe gitmemiş olmasa okul korkusu diyeceğim ama sonuçta evden ayrı olmaya da alışık bilemiyorum ne yapmalı. sizde durumlar nasıl miray alıştı mı okuluna?

Yeni ortamı mı sevmedi acaba, kreşte nerdeyse birebir ilgi var,okul daha kalabalık öğretmenler ister istemez daha yoğun, inşallah alışır bir an önce
Miray alıştı çok şükür, ben de normal günlere alıştım ama arada bir öğle yemeği için okula gidiyorum (bugün de gittim) onu orda görünce bi kötü oluyorum
Duygusallığımla çocuğuma eziyet ediyorum diye sonrasında daha beter oluyorum
İnşallah ben de alışırım artık

Canım alışırsın daha yeni başladı merak etme azcık daha sabredeceksin, bende azcık daha sabredicem eren de alışacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…