Bana da uyar gibi tam kesinleştirirsek ona göre ayarlarım işlerimi bir de tabi iki çocuklu olduğumu düşünerek bana kıyak geçseniz ve avrupa yakasında buluşsakKızlar 22 ekimde buluşma ayarlayabiliriz isterseniz merkezi yerlerde kadıköy vs
avrupa olursa daha rahat gelirim ben deBana da uyar gibi tam kesinleştirirsek ona göre ayarlarım işlerimi bir de tabi iki çocuklu olduğumu düşünerek bana kıyak geçseniz ve avrupa yakasında buluşsaknasıl olur?
Bana da uyar gibi tam kesinleştirirsek ona göre ayarlarım işlerimi bir de tabi iki çocuklu olduğumu düşünerek bana kıyak geçseniz ve avrupa yakasında buluşsaknasıl olur?
avrupa olursa daha rahat gelirim ben de
Kitaplarinizi okurken sevdiginiz kisimlari ciziyor musunuz? Not mu aliyorsunuz napiyorsunuz?
Ben centikle belirtip kitabin en basina sayfa numaralarini yaziyorum kursun kalemle
Al benden de o kadar.Ben de dediğin gibi kitabın en başına kurşun kalemle sayfa numaralarını yazıyorum, yaz tatilinde ilk defa çizmeyi denedim ( kurşun renkli kalemle) ama her satırın sonuna kadar çizince içimde bir şeyler kopuyor gibi oluyor, kıyamıyorum. Beceremedim altını çizme durumunu, bana göre değilmiş.
İlerde fikrim değişir mi bilmiyorum, bakalım.
Kitaplarinizi okurken sevdiginiz kisimlari ciziyor musunuz? Not mu aliyorsunuz napiyorsunuz?
Ben centikle belirtip kitabin en basina sayfa numaralarini yaziyorum kursun kalemle
Sözde kızlar ı lisedeyken okumuştum. Çok beğenmiştim. Biraz hafızamdan silindi tekrar okuyacağım bende.Merhaba, Peyami Safa kitaplarından okuyanınız var mı? Ne tavsiye edersiniz?
Merhaba, Peyami Safa kitaplarından okuyanınız var mı? Ne tavsiye edersiniz?
ben Selma ve Gölge'sini çok sevmiştimMerhaba, Peyami Safa kitaplarından okuyanınız var mı? Ne tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?