Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın,

Güya ben dün bütün gün kitap okuyacaktım, ne mi oldu tabiki de bütün gün sadece yol süresince okuyabildim, okula evrak teslim etmem gerekiyormuş oraya gittim, sonra kızlar yemek yiyelim dedi onlarla buluştum, buluşma yemekle kalmadı efkar gecesi yapalım kısmına geçti ve sonuç kitap okumak ne kelime ben kendimi yatağa zor attım, hemen uyku moduna girdim.

Lizbon'a Gece Treni, 258. Sayfa.

" Yaşadığımız pek çok şey için önemli olan, onun ölümlülük düşüncesine değil, geleceğin daha uzun zaman süreceği düşüncesine bağlı olmasıdır. Ölümün bizi beklediğinin bilincine varılacak olursa bu yaşantıyı daha filizlenirken kurutmuş oluruz."

Lizbon'a Gece Treni, 314. Syf.

öyle geceler de lazım, sefanız olsun çok iyi olmuş canım

ben de şimdi oturup biraz okuyacağım bakalım

öyle geceler de lazım, sefanız olsun çok iyi olmuş canım

ben de şimdi oturup biraz okuyacağım bakalım

Çok sağ ol canım, istemsizce saçma sapan şeylere gülüp bazen de kederlenmek iyi geldi, rahatladım. En kısa zamanda darısı başına diyeyim ben de.

Kolay gelsin sana da canım, keyifli okumalar.

Selam kızlar

Zannetmeyin ki kitap okumaktan kaytardım! Zorunlu sebeplerle okuyamadım. Kızım da ben de hastayız. Perşembe cuma rapor aldım ama kızım çok huysuzdu dinlenemedim bile hiç. Şimdi uyudu azıcık Shantaram okuyayım.

Pascal Mercier__Lizbon'a Gece Treni bitti.

Evet zaman açısından sıkıntı yaşadığım dönemler olmasına rağmen çok keyifle okudum. Kitap içinde kitap vardı resmen ve ben en çok o içindeki kitabı sevdim.
En başta filolog, yabancı diller kelimelerini görünce direkt tav oldum zaten. O yüzden en baştan beni içine aldı kitap, ruh hallerin yansıtılması beni çok etkiledi, bazı anları birebir yaşamış gibi oldum.
Altını çizip, satırlarda kendimi kaybedeceğim çok cümleler oldu.
Ben keyif aldım, _meLinDa_ çok teşekkürler tavsiye için.

Günaydın iki gündür okuyamıyorum. Annemler geldi şehir dışından. Akşama okurum inşallah

Çok geçmiş olsun ikinize de.Bebelerle annlerin hasta olmasına çok üzülüyorum

Canim geçmiş olsun ikiniz de

Günaydın,

Yeni kitabım,
Nil Karaibrahimgil__Kelebeğin Hayat Sırları, 294 syf.

Dün gece başladım, sabah da biraz okudum. 51. sayfadayım.

_Cassandra_ cim çok iyi fikirmiş ama biz o gün GS-TS maçına gidiyoruz canım gelebilmeyi çok isterdim. Bol bol foto paylaşıp kıskandırın bizi

Arkadaşlar internetten bazı kitaplarımı satışa çıkardım biliyorsunuz bazılarınız. Şimdi bir kısmını kısa bir süre için hediye olarak yolluyorum. Bir bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…