- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
hayırlısı olsun canım ne güzel arkadaş gibi büyürler iyi tarafından düşünGünaydın kızlar. Başıma bir iş geldi takvimimden de belli olduğu üzere.
5 aylık kızım var ve ben tekrar hamile olduğumu öğrendim. Duygularım çok karışık
hayırlısı olsun canım ne güzel arkadaş gibi büyürler iyi tarafından düşün
Günaydın kızlar
elenaferrante aaaa ne güzel olmuş. İlk Zaman'ları zor olabilir ama sonra tadından yenmez
Hayırlı olsun inşallah
Günaydınlar
elenaferrante hayırlı olsun canım.
Dün kitabımı işyerinde unutmuşum hergün 30-40 sf okurum diye düşünüyordum yattım uyudum. Bugün öğle arası falan okurum inşallah. Tutunamayanlar 38. sf dayım.
Günaydın kızlar. Başıma bir iş geldi takvimimden de belli olduğu üzere.
5 aylık kızım var ve ben tekrar hamile olduğumu öğrendim. Duygularım çok karışık
Canım hayırlı olsun içini ferah tut bende oğlum 9 aylıkken hamile kalmıştım ilk zamanlar biraz zor oluyor ama sonrasında çok güzel çok rahat beraber oynuyorlar ve asla yalnız kalmıyorlar, arkadaş çok aramıyorlar, ki bazen arkadaş bulabilmek çok zor olabiliyor ikisinin birbirlerine sarıldığını görmek kadar güzel bir duygu yokGünaydın kızlar. Başıma bir iş geldi takvimimden de belli olduğu üzere.
hadi bakalım darısı başımaben tutunamayanlara tutundum sanırım
sabah okudum biraz. sayfa 50 deyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?