Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydınlar
elenaferrante hayırlı olsun canım.

Dün kitabımı işyerinde unutmuşum hergün 30-40 sf okurum diye düşünüyordum yattım uyudum. Bugün öğle arası falan okurum inşallah. Tutunamayanlar 38. sf dayım.

hayırlısı olsun canım ne güzel arkadaş gibi büyürler iyi tarafından düşün

Günaydın kızlar
elenaferrante aaaa ne güzel olmuş. İlk Zaman'ları zor olabilir ama sonra tadından yenmez
Hayırlı olsun inşallah

Teşekkürler kızlar. Plansız olduğu için hamilelik biraz değişik bir hisse kapıldım sadece. Ama düşündükçe hoşuma gitmeye başladı. Arkadaş gibi büyürler.

Bu arada biraz hastayım. Emrah Serbes Erken Kaybedenler okuyorum. Yavaş gidiyorum maalesef. Yoksa kitap şahane

Günaydın kızlar. Başıma bir iş geldi takvimimden de belli olduğu üzere.
5 aylık kızım var ve ben tekrar hamile olduğumu öğrendim. Duygularım çok karışık

Aaa ne hoş
Annemle dayım arasında 11 ay var.Anneannem 2 aylık bebeği varken hamile kalmış:)
Çok yakınlar birbirlerine
Seninkiler de ikiz gibi büyür

elenaferrante hayırlı olsun canım, şu an duygularını o kadar iyi anlıyorum ki kızım 5-6 aylıkken aynı korkuyu yaşadım. Allah affetsin inşallah tutmamıştır diye dua etmiştim
Şimdi düşünüyorum keşke o zaman olsaymış yıllar geçtikçe bi şeyler daha zor olacak gibi geliyo
İyi yanlarını düşün, inan birkaç yıl zor olacak ama sonrasında rahat edersin Allahın izniyle

Kızlar benim hafıza problemim var
Her şeyi unutuyorum.Siz Lizbon'a gece treninden bahsederken ben de okusam dedim ama şimdi aklıma geldi ki ben o kitabı okumuştumOkuduğum kitapların içeriğini de unutuyorum.

Günaydın herkese
Huzursuzluğun kitabı sonrası Tutunamayanlar öncesi kafa dağıtıcı bir kitap okumak istedim
Bugün Sherlock Holmes-sır perdesi aralanıyor a başlayacağım

Günaydın kızlar. Başıma bir iş geldi takvimimden de belli olduğu üzere.
5 aylık kızım var ve ben tekrar hamile olduğumu öğrendim. Duygularım çok karışık
Canım hayırlı olsun içini ferah tut bende oğlum 9 aylıkken hamile kalmıştım ilk zamanlar biraz zor oluyor ama sonrasında çok güzel çok rahat beraber oynuyorlar ve asla yalnız kalmıyorlar, arkadaş çok aramıyorlar, ki bazen arkadaş bulabilmek çok zor olabiliyor ikisinin birbirlerine sarıldığını görmek kadar güzel bir duygu yok

Bildirim de yapayım.
Sıfır sayı 108 Deyim.

Günaydın,

Bugün boş günüm, sabahın köründe kalktım, güzelce kitabımı okudum, bugünümü kitabıma ayırmayı düşünüyorum, olur da aksilik çıkmaz ise, ben ne zaman plan yapsam başka bir şey çıkıyor.
Lizbon'a Gece Treni 187. Sayfadayım.

elenaferrante hayırlı olsun canım, çok güzel paylaşımları olur birlikte :)

Kavim bitti.
Ahmet Umit ne zamandir okumak istedigim yazardi. Nasip bu zamanaymis.Ilk basta dilini yadirgadim fazla ayrinti var gibi gelmisti ama dili akici geldi.
Hele katil kim catlayacaktim artik bebegim olmasa gece oturur okurdum.
Cok sevdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…