Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Hakan Günday Daha sayfa 50
Şimdiden ilginç bir hikaye olduğunu hissettirdi, tüm gün ütü yapmak zorunda kalmasaydım epey okurdum sanırım
P PembePaltolu geçmiş olsun canım, biz hafif ateşle atlattık inşallah senin bebiş de hemen iyileşir

İyi geceler herkese
Buluşma için bana uyar demiştim ama önemli bir durum için hafta sonu şehir dışında olmam gerek.Oyunbozanlık etmek istemem ama erteleyebileceğim bir şey değil

Kuşlar ve Arılar 200'lü sayfalardayım. Gayet güzel ilerliyor, Bu ara ki yoğunluğum ve ruh halimle tam okuyabileceğim bir kitapmış

biryudumkitap com dan haberiniz var mı? Hergün sabah kitap alıntılarıyla birlikte mail geliyor. Kaç haftadır yazcam size hep unutuyorum.
Bunun birde bookmorning co olanı var. Üye olmanızı tavsiye ederim.
Bu msjım reklama girmez demi banlanmam

selam kızlar.
kim kimle buluşuyor

Kavim bitti.
Ahmet Umit ne zamandir okumak istedigim yazardi. Nasip bu zamanaymis.Ilk basta dilini yadirgadim fazla ayrinti var gibi gelmisti ama dili akici geldi.
Hele katil kim catlayacaktim artik bebegim olmasa gece oturur okurdum.
Cok sevdim.
patasana da çok güzel. tam hatırlamıyorum ama kavim o can la ilgilimiydi?

Merhabalar
Ucunda Olum Var sayfa 154..
Yazar bosuna odul almamis onceki kitabinda. Kalemini cok begendim. Diger kitaplarini da alincak defterime not ettim. Betimlemeleri hosuma gitti

Kuşlar ve Arılar 310. sayfadayım. Bu tür kitapları okurken meraktan bi şekilde vakit buluyormuşum onu anladım Gece 11'e kadar temizlik yapıp 12.30'a kadar da kitap okudum sırf meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…