Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın hanımlar
Dün akşam Lizbon'a gece trenini bitirdim. Çok beğendim kitabı. Teşekkürler _meLinDa_
Sonunda adamın hastalığını da öğrenseydim daha iyi olacaktı.
Kitabı okurken düşündüm. Ben ölünce biri benim hayatımı araştırsa acabakimler neler der diye???

günaydın kızlar. bende hastalar kervanını katıldım. 4gün evdeydim. kendime hala gelemedim. kitapta okuyamıyorum. aşırı derecede yoğunum

Kavim sayfa 188deyim
en sevdiğim kitaplar arasında. afiyet olsun

rüyamda gördüm seni

Günaydınlar
Bülbülü Öldürmek bitti çok sevdim kitabı çocuk ağzıyla yazılan kitaplar çok güzel oluyor hele o saflığı verebildi mi yazar tadından yenmiyor.
Yeni kitabım ortak kitabımız Tutunamayanlar akşam başladım bakalım umarım çok yormaz

evet sonu havada kaldı cidden
ben de iyi ki okumuşum bu kitabı, favori kitaplarımın arasına girdi
filmini de izle papatyacım, kitabı daha güzel ama filmi de fena değil (gerçi değişik çoğu yer ama)
oyuncular süper, Prado'yu çok yakışıklı tasvir etmiştim kitabı okurken, oyuncu da cuk oturmuş

Son düzenleme:
_meLinDa_ en kısa zamanda izleyeceğim filmini de.
Gregorius acaba çok mu hasta idi. Keşke Bi ipucu verseydi yazar
Y yesil_zeytin_ çok geçmiş olsun.
Hayır olsun diyelim. Ay Nasıl gördün.

Kavim 235teyim..
Bugun isler hafifti bol bol okudum evde oglumdan okuyamiyorum.
Merak tavan yapti katil kim ne cikacak bunun sonunda diye

2016 nın 50. Kitabını tam tamına 50 günde bitirdim
Huzursuzluğun kitabı bitti
Bu kitabı Lizbon'a gitmeden önce, Lizbonluların kıymetli yazarı Pessoa'yı tanımak için almıştım..yarısını gitmeden önce, yarısını da döndükten sonrak okudum.. böylece gittiğim zaman Lizbon sokaklarında Pessoa ile gezmiş gibi oldum ve döndüğüm zaman da 'aa şu bahsettiği yerden geçmiştik' tarzı gözümde canlandırmış oldum. Kesinlikle kolay bir kitap değil, içinize oturan ve usul usul hissettiren bir hüzünle okuyorsunuz.. Pessoa da zaten 'karamsar değilim hüzünlüyüm sadece' dememiş miydi? İyi ki yolumuz kesişmiş ve iyi ki senin hislerine ortan olabilmişim canım Pessoa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…