Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

GÜnaydın kızlar, dün Lanetli ye başladım. Bütün gün başım ağrıyordu, çok okuyamadım

Günaydın herkese
Sıfır sayıyı bitirdim. Biriniz yorum istemişti ama kimdi hatırlayamadım
Kitap hiç basılmayacak bir gazetenin yazı işlerindeki olaylardan yola çıkarak medyanın insan üzerindeki etkisini anlatıyor. Olmayan olayların nasıl olmuş gibi gösterilebileceğini, insanların nasıl kandırılabileceğini, gerçeklerin nasıl çarpıtılabileceğini, algı politikasını iyi işlemiş.
Bir de Mussolini'nin öldürülmemiş olabileceği ile ilgili bir komplo teorisi var kitapta. Bu teoriyi anlatırken İtalya'nın tarihini detaylı bir şekilde aktarıyor.

Günaydın
Hiç kitap okuyamıyorum. 1 ay sonra mesleki bir sınavım var ona çalışmayı seçiyorum boş anlarımda.Hiç yoktan akşam yatarken okuyayım diyorum, 3-4 sayfa bile bitmeden uyuyakalmış oluyorum.
:/

Nil Karaibrahimgil__Kelebeğin Hayat Sırları bitti.

Köşe yazılarının derlenmesiyle oluşmuş bir kitap, düzenli olarak takip etmeye çalışsam da,aradan geçen zamandan da kaynaklı bir çoğunu unutmuşum, tekrardan hatırlamak güzel oldu benim için.

Her anlatıda bir konu var ve özeleştirisiyle Nil'in kalbinden dökülmüş kelimeler, mutlaka sizi de bir yerden etkiliyor. Altını çizdiğim çok satır var, kıssadan hisse çıkardığım çok nokta var.

Konu içinde geçen önerdiği belgesel, filmleri ve müzikleri çok merak ediyorum, not etmeye çalıştım ve inşallah vakit ayıracağım.

Benim hoşuma gitti, Nil'in tarzını sevdiğimden olsa gerek sıkılmadan okudum, ara ara şarkılarını mırıldanmadan da geçemedim.

Hiç okumayı düşünmüyordum ama anlattıkların çok güzel geldi. Annemde var. Aklımda olsun bari:)

Hiç okumayı düşünmüyordum ama anlattıkların çok güzel geldi. Annemde var. Aklımda olsun bari:)

Benim ipimle kuyuya inmek ne kadar fdoğru olur bilemedim şimdi, her kitabı seviyorum nerdeyse , mutlaka içselleştirdiğim bir şey çıkıyor.
Sürekli okumak sıksa bile her gün kafa dağıtmalık 2-3 köşe yazısı bence iyi gelir. Beni iyi hissettirdi umarım senin için de öyle olur. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…