Mevsim geçişi hepimizi etkiledi galiba kuzum,günaydın
çok az okuyorum bu aralar, içimden gelmiyo
öyle bi depresyon hali, boş boş durma isteği, sadece dünyaları yiyip 4574150 saat uyuma arzusu var
aslında kitabı çok sevdim
sayfa 154
Hoşuna gitmesine çok sevindim canım. Arada bir böyle kafa dağıtan, çerez kitaplar iyi geliyor.Kuşlar ve Arılar bittiSevgili SiziSeviyorumDemismiydim cığıma bu güzel kitap için teşekkür ediyorum, çok eğlendirdi beni
Yeni kitabım Stefan Zweig - Bir Kadının Yaşamından 24 Saat. Henüz 15. sayfadayım
Hoşuna gitmesine çok sevindim canım. Arada bir böyle kafa dağıtan, çerez kitaplar iyi geliyor.
Benimde aklımdan bu geçti yazacaktım ki sen etiketledin. Bir sır tutabilir misin gibi keyifli.Günaydın
Tutunamayanlar sayfa 245
SiziSeviyorumDemismiydim xyzt-5544 bu kitap tam benlik gibi duruyor bende okuyayım Tutunamayanlar bitince ancak onu okuyabilirim heralde
Günaydın
Tutunamayanlar sayfa 245
SiziSeviyorumDemismiydim xyzt-5544 bu kitap tam benlik gibi duruyor bende okuyayım Tutunamayanlar bitince ancak onu okuyabilirim heralde
Evet eve en bunalımlı günümde Melikecim sayesinde okumuştum. İlk defa bir kitap okurken bu kadar güldüğümü biliyorum.SiziSeviyorumDemismiydim kalp kalbe karşıymış canım
xyzt-5544 aynen ya arada kafa dağıtmak lazım özellikle SiziSeviyorumDemismiydim 'ın yazdığı Sır Tutabilir misin de süper eğlenceli bir kitaptır lazım olursa diye
SiziSeviyorumDemismiydim kalp kalbe karşıymış canım
xyzt-5544 aynen ya arada kafa dağıtmak lazım özellikle SiziSeviyorumDemismiydim 'ın yazdığı Sır Tutabilir misin de süper eğlenceli bir kitaptır lazım olursa diye
günaydın
öyle bi depresyon hali, boş boş durma isteği, sadece dünyaları yiyip 4574150 saat uyuma arzusu var
sayfa 154
günaydın
sayfa 154
Sağ ol Melike.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?