Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydın
çok az okuyorum bu aralar, içimden gelmiyo
öyle bi depresyon hali, boş boş durma isteği, sadece dünyaları yiyip 4574150 saat uyuma arzusu var
aslında kitabı çok sevdim
sayfa 154
Mevsim geçişi hepimizi etkiledi galiba kuzum,
bu ara duvarlar bana çok ilginç geliyo mesela, boş boş bakıyorum öyle

Hoşuna gitmesine çok sevindim canım. Arada bir böyle kafa dağıtan, çerez kitaplar iyi geliyor.

Günaydın.
Tutunamayanları bende sevdim ama zamansızlıktan birazda yorgunluktan okuyamıyorum. Gece epub olarak okuyorum kaçıncı sayfadayım bilemiyorum. Uygulama kitabı sayfa olarak değilde bölüm bölüm gösteriyor.

Hoşuna gitmesine çok sevindim canım. Arada bir böyle kafa dağıtan, çerez kitaplar iyi geliyor.

Konusu ve hikayenin ilerleyişi de güzeldi. Bazı yerlerinde kahkaha attığım bile oldu hatta
Çok eğlendirdi beni bu sıkıntılı günlerimde, yüreğine sağlık canım

günaydın
öyle bi depresyon hali, boş boş durma isteği, sadece dünyaları yiyip 4574150 saat uyuma arzusu var
sayfa 154

İnşallah çabuk atlatırsın bu depresif halini

Havva'nın 3 kızı 84 teyim. Bir de e kitap olarak kayıp kromozom var.Onda da 190 lardayım sanırım.Sadece işteyken boş kalırsam açıyorum.

günaydın
sayfa 154

Melinda halime olmayasın?

İmza: Mahallenin Haminnesi Filozof

(hiç de sormam böyle şeyler aslında... seni samimi gördüm)

K KenyaliZehra ben geldiğimde sen gitmiştin şimdi ne güzel bir tahminle geldin hoşgeldin
Sağ ol Melike.
... ve yanlışlıkla geldim. özel mesaj ile yazacaktım bunları, yanlışlıkla buraya yazmışım.
aranıza tamamen 1 Ocak 2017'de dönmeyi düşünüyorum.
Kitaplarım ve ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…