Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Chuck Palahniuk - Lanetli 52. Sayfadayım.

Kanamam oldu. Doktora gidiyorum.

ben de çok istiyorum burda hamileyimmmm diye haykırmayı ama değilim kızlar
zaten moral bozukluğum da biraz o yüzden
hayırlısı olur inşallaH..
Hayırlısı olur inşallah canım ama bozma moralini bunun için oluruna bırakmaya çalış düşünmemeye çalış, hatta çocuksuz günlerin tadını çıkarmaya çalış, yine hatta Sen Ece Ziyagilsin Topla Kendini kitabını oku o arada kafan dağılsın

Hayırlı zamanda olsun canım inş. Bozma moralini. Bu işler düşündükçe zorlaşır diyorlar. Hem beklenmedik anda gelince daha tatlı olur.
Chuck Palahniuk - Lanetli 52. Sayfadayım.

Kanamam oldu. Doktora gidiyorum.
Geçmiş olsun. İyi haberlerini paylaş inş.

İyi haberle gel inşallah canım

Hayırlı zamanda olsun canım inş. Bozma moralini. Bu işler düşündükçe zorlaşır diyorlar. Hem beklenmedik anda gelince daha tatlı olur.

Geçmiş olsun. İyi haberlerini paylaş inş.

canım Allah yardımcın olsun, güzel sonuçlarla dön inşallah

Teşekkür ediyorum sizlere.
Kan testim pozitifleşince hemen doktora gitmemiştim. Kan değerim düzenli olarak yükseliyordu. Ben de gitmişken ay sonu gideyim, varsa kalp atışı da duyarım dedim. Bu sebeple henüz doktor kontrolüne gitmemiştim.
Eski doktoruma geldim. Maalesef kalp atışı yok. Boş bir kese gördü. Bu maceram da buraya kadarmış.

Şükür ki 5 aylık bir kızım var. Allah isteyen herkese nasip etsin. Melinda sen de sağlıcakla kavuş bebeğine.
Lolis sana da hayırlı doğumlar dilerim.

Neyse can sıkmaya gerek yok. Kitaplara devam deyip kötülükleri unutalım gitsin

canım çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun

Olacak Özgem olacak, sabret bir süre daha, sen 2017'de anne olacaksın inanıyorum ben

Geçmiş olsun canım, Rabbim 5 aylık kuzuna uzun ömür nasip etsin inşallah

hakkında hayırlısı olsun, Allahım sağlık sıhhat versin, minik kızını bağışlasın Rabbim

Geçmiş olsun Canım.Miniğinin ömrü güzel olsun inş.

Canım 6 haftalıkken benim bebeğin de kalp atışları alınamamıştı, hakkında hayırlı neyse olsun ama hemen olumsuz düşünme.
Tabii dr daha iyi bilir...

"Ol der ve olur"
Insallah Rabbim.hayirli zamanda o guzel kucagini dolduracak..
O guzel gamzelerin suslucek cehreni inaniyorum ben Ozgem.

elenaferrante hayırlısı buymuş demek.Çok geçmiş olsun.Allah evladına güzel bir ömür nasip etsin.

_meLinDa_ Allah hayırlı zamanda sana da nasip etsin inşallah güzel bir bebek

hakkında hayırlısı olsun, Allahım sağlık sıhhat versin, minik kızını bağışlasın Rabbim
evlenmeyi istemiyorum ama anne olmak istiyorum nedense. sanırım belli bir yaştan sonra anaç oluyoruz..
seninde inşallah rabbim doğru zamanda eşini de sana da bu mutluluğu nasip eder. konsolda şapşallar gibi iki patiğe bakmak nasip olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…