sevdiceğimin iş arkadaşının da kitabı çıktı, destek olmak için onu da alıvereyim hemen
siz de alın, reklam yapayım azcık
Bitmeyen Yazıt kitabın adı
sadece 2 kitap alacaktım ama bi sürü kitap attım sepete
evde gerçekten okunmayı bekleyen çok kitabım var, sinir oluyorum kendime
günaydın kızlar
tutunamayanlar sayfa 400 deyim .aslında çok okumak istiyorum ancak vakit bulamıyorum.
benim de 1586 puanım var. biraz daha biriksin istiyorum.
Siz deyince baktım şimdi 1742 puanım varmış. ama ben akıllı (!) insan dün D&R'den 5 kitap aldım. Kargo bedava diye...aaa benim de tam olarak 1586
kızlar d&r da bugün kargo ücretsizmiş siz geldiniz aklıma hemen
bunları aldım canımSiz deyince baktım şimdi 1742 puanım varmış. ama ben akıllı (!) insan dün D&R'den 5 kitap aldım. Kargo bedava diye...
bu sebeple
_meLinDa_ ben de dün bir sürü kitap aldım. bekleyen milyon tane kitap varken... sen neler aldın
Şu tanıdığınızın kitabını ben de not alayım.bunları aldım canım
BEKLİYOR Uçan Spagetti Canavarının Kutsal Kitabı
TEMİN EDİLDİ Kurt Gölü
BEKLİYOR Bitmeyen Yazıt - Bin Yıl Savaşları
BEKLİYOR Dorian Gray'in Portresi
TEMİN EDİLDİ Mücella
BEKLİYOR Tatar Çölü
BEKLİYOR Golem ve Cin
BEKLİYOR Saksı Olmanın Faydaları
Günaydın herkese
Bugün hemen bitsin istiyorum.Çok kçtü başladı
reklam yapmak yasaksevdiceğimin iş arkadaşının da kitabı çıktı, destek olmak için onu da alıvereyim hemen
siz de alın, reklam yapayım azcık
Bitmeyen Yazıt- Bin Yıl Savaşları kitabın adı
İskender sayfa 80, nedense sarmadı kaç gündür elimde ama okuyasım yok pek
sanırım kitap almam lazım benim de
K KenyaliZehra seni görmek ne güzelsen hangi kitapları aldın
reklam yapmak yasak
Hayırdır canım?
Kötü bir rüya gördüm zaten onun etkisiyle uyandım. Sonra işle ilgili bir iki sıkıntı oldu. Moralim bozukken tuz biber oldu iyice
Rüyanı Allah hayır etsin canım. İş yerindeki sıkıntı da umarım tez vakitte hallolur.
_meLinDa_ evet çıktı dememe kalmadan almışsın zaten canım, yeni kitaplarını keyifle oku.
elenaferrante Zeze'nin hayatı çok etkiliyor gerçekten de insanı, en sevdiklerimdendir, serinin devamını da tavsiye ederim. Güneşi Uyandıralım ve Delifişek.
Skosnob canını sıkmamaya çalış canım, biz ne kadar olumsuz düşündükçe bizi daha fazla buluyor, her şey yoluna girsin hemen inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?