- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Amin çok teşekkür ederim.
Kızlar siteye neredeyse sadece birlikte konuştuğumuz konular için giriyorum.Hiç tanımadan kurulan bu samimiyet, sıcaklık ne kadar güzel
Hoş buldum Asmuselam kızlar
@Skosnob rüyalar uçan kuş gibidir. ne tarafa çeksen oraya gider demişler. sende olumlu güzel şeyler düşün inşallah hayra çıkar
K KenyaliZehra hoşgeldin:)
kesinlikle katılıyorum, birimizin derdi hepimizin derdi oluyorAmin çok teşekkür ederim.
Kızlar siteye neredeyse sadece birlikte konuştuğumuz konular için giriyorum.Hiç tanımadan kurulan bu samimiyet, sıcaklık ne kadar güzel
_meLinDa_ evet çıktı dememe kalmadan almışsın zaten canım, yeni kitaplarını keyifle oku.
elenaferrante Zeze'nin hayatı çok etkiliyor gerçekten de insanı, en sevdiklerimdendir, serinin devamını da tavsiye ederim. Güneşi Uyandıralım ve Delifişek.
@Skosnob canını sıkmamaya çalış canım, biz ne kadar olumsuz düşündükçe bizi daha fazla buluyor, her şey yoluna girsin hemen inşallah.
Amin çok teşekkür ederim.
canım sen yeni üye misin yoksa kullanıcı adın mı değişti.Aa devam serisi olduğunu bilmiyordum. En kısa zamanda edineceğim. Teşekkür ediyorum
Benim de çok hoşuma gidiyor aranızdaki konuşmalar
canım sen yeni üye misin yoksa kullanıcı adın mı değişti.
Yenş üyeyim ben 1 ay falan olmuştur. Ama eskiden beri okurdum burayı
hoşgeldin o zaman
xyzt-5544 Stefan Zweig - Bir kadının yaşamından 24 saat nasıl bu kitap. çok güzel yorumlar aldım da.
Kesinlikle...
Hoş buldum Asmu
Evet hanımlar.Birbirimizi görmeden birbirimizin yüreklerine dokunabiliyoruz.Bu konuda size sonuna kadar katılıyorum.kesinlikle katılıyorum, birimizin derdi hepimizin derdi oluyor
iyi ki varsınız
Ben sevmiştim yorumunu merakla bekliyorum. Çeto candır:)Bende bildirim yapayimmm
Kün sayfa 121...
Konya sivesi ile ilerliyor . 4sene orda okudugum icin yabancilik cekmedim
Kitap yorumunu simdiden yapmak.istemiyorum bakalim bir bitsin.nasil ilerleyecek
Birinden hoşlanma heyecanı çok güzel. Üni ogrencisisn galiba anın da tadını çıkar, çok anlam yüklemeden görüş bakalım.Evet hanımlar.Birbirimizi görmeden birbirimizin yüreklerine dokunabiliyoruz.Bu konuda size sonuna kadar katılıyorum.
Ben de sizinle bir şey paylaşmak için siteye giriş yapmıştım.Bu yorumlarınız da isabet oldu.
Burada daha önceden hoşlandığım birine itirafta bulunduğumdan ve onun kabalığından bahsetmiştim.Merak ederseniz eski konularımdan bulabilirsiniz.
Şu an başka birinden hoşlanıyorum.Ama yine üzülmekten çekiniyorum.Bu sefer akıllandım.Öyle pat diye ondan hoşlandığımı söylemeyeceğim.Derslerden vs. konuşmaya çalışacağım.Maksat iletişim olsun.İlk adımı ben atayım böyle ufaktan ufaktan.Sonrası ona kalmış artık.Şu an kalbim bir acayip.Heyecan dorukta.Kalbim almış başına gitmiş,koşuyorum yetişemiyorum ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?