Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Aa devam serisi olduğunu bilmiyordum. En kısa zamanda edineceğim. Teşekkür ediyorum

Amin çok teşekkür ederim.

Kızlar siteye neredeyse sadece birlikte konuştuğumuz konular için giriyorum.Hiç tanımadan kurulan bu samimiyet, sıcaklık ne kadar güzel

Benim de çok hoşuma gidiyor aranızdaki konuşmalar

3 sene önce falan arkadaşıma güneş çavması 1 hediye etmiştim.
ara ara konuşuruz bende artık üretilmiyor bende de 2 var biri yok tüh falan diyordum.
ona hediye ettiğim kitabı bana geri göndermiş. sen çok seviyorsun senin kitaplığında olsun istedim demiş bide.
bu ay kitap olarak çok bereketli

Dün dr'den dayıma kitap alıp gönderdim. hayvan çiftliği ve 1984 kitabını. umarım oda beğenir

Tutunamayanlar sayfa 520 resmen bıktım kitaptan şu an sadece bitirmek için okuyorum belki bu noktalama işaretsiz kısım bitince yeniden tutunabilirim. bir an önce bitirmek istiyorum ve sonrasında bir süre sadece çerez kitap okuyabileceğım sanırım...

Kesinlikle...
Hoş buldum Asmu

kesinlikle katılıyorum, birimizin derdi hepimizin derdi oluyor
iyi ki varsınız
Evet hanımlar.Birbirimizi görmeden birbirimizin yüreklerine dokunabiliyoruz.Bu konuda size sonuna kadar katılıyorum.
Ben de sizinle bir şey paylaşmak için siteye giriş yapmıştım.Bu yorumlarınız da isabet oldu.
Burada daha önceden hoşlandığım birine itirafta bulunduğumdan ve onun kabalığından bahsetmiştim.Merak ederseniz eski konularımdan bulabilirsiniz.
Şu an başka birinden hoşlanıyorum.Ama yine üzülmekten çekiniyorum.Bu sefer akıllandım.Öyle pat diye ondan hoşlandığımı söylemeyeceğim.Derslerden vs. konuşmaya çalışacağım.Maksat iletişim olsun.İlk adımı ben atayım böyle ufaktan ufaktan.Sonrası ona kalmış artık.Şu an kalbim bir acayip.Heyecan dorukta.Kalbim almış başına gitmiş,koşuyorum yetişemiyorum ona.

Bende bildirim yapayimmm

Kün sayfa 121...
Konya sivesi ile ilerliyor . 4sene orda okudugum icin yabancilik cekmedim
Kitap yorumunu simdiden yapmak.istemiyorum bakalim bir bitsin.nasil ilerleyecek
Ben sevmiştim yorumunu merakla bekliyorum. Çeto candır:)

Birinden hoşlanma heyecanı çok güzel. Üni ogrencisisn galiba anın da tadını çıkar, çok anlam yüklemeden görüş bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…