- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
- 48
İnşallah fazla anlam yüklemem.Birinden hoşlanma heyecanı çok güzel. Üni ogrencisisn galiba anın da tadını çıkar, çok anlam yüklemeden görüş bakalım.
o ilk heyecanlar çok güzeldir, çok özledimEvet hanımlar.Birbirimizi görmeden birbirimizin yüreklerine dokunabiliyoruz.Bu konuda size sonuna kadar katılıyorum.
Ben de sizinle bir şey paylaşmak için siteye giriş yapmıştım.Bu yorumlarınız da isabet oldu.
Burada daha önceden hoşlandığım birine itirafta bulunduğumdan ve onun kabalığından bahsetmiştim.Merak ederseniz eski konularımdan bulabilirsiniz.
Şu an başka birinden hoşlanıyorum.Ama yine üzülmekten çekiniyorum.Bu sefer akıllandım.Öyle pat diye ondan hoşlandığımı söylemeyeceğim.Derslerden vs. konuşmaya çalışacağım.Maksat iletişim olsun.İlk adımı ben atayım böyle ufaktan ufaktan.Sonrası ona kalmış artık.Şu an kalbim bir acayip.Heyecan dorukta.Kalbim almış başına gitmiş,koşuyorum yetişemiyorum ona.
Çok teşekkürler.Şu an yerimde duramıyorum,pişmiş kelle gibi sırıtıyorum.o ilk heyecanlar çok güzeldir, çok özledim
bence de arkadaşlık adına adım atman hafiften de ilgilendiğini belli etmen yeterli olur, onda da bir şeyler filizlenirse zaten sevgililik adına girişimde bulunur
her şey gönlünce olsun
Çok teşekkürler.Şu an yerimde duramıyorum,pişmiş kelle gibi sırıtıyorum.
Alıştım zaten karşılık almamaya ama duygusu bile yeter.
Teşekkürler.Evet,bence de tadını çıkarmalıyım.İnşallah karşılık alırım.Tabii hayırlı olacaksa benim için.Tadını çıkar canım bu günlerin, herşey istediğin gibi olur inşallah
Ceto cidden favorim suanBen sevmiştim yorumunu merakla bekliyorum. Çeto candır:)
Hayirli olsun..Çok teşekkürler.Şu an yerimde duramıyorum,pişmiş kelle gibi sırıtıyorum.
Alıştım zaten karşılık almamaya ama duygusu bile yeter.
EeGunaydinlar hayirli sabahlarr
Ceto cidden favorim suan
Hayirli olsun..
Bu duygulari hissetmek cok guzel ve ozel aslinda. Umarim kirilmaz incinmezsin bu sefer.
Ben de ilk pirpir eden halimi ozledim yahu
Siz sarılın,ben sarılamam.Çünkü ayağım yerden kesildi,uçuyorum.Ayy sevgi yumağı olmuşuz resmen, hadi gelin sarılalım sıkı sıkı
Ben doğduğumda tanışmışsınız sanırım.Ayy ömrüm kadar tanışıklığınız var.:)Welldone0 ayyyy ne güzel yaaa
ben hiç hatırlamıyorum o ilk günleri. 16 yıllık evliyim. eşimle 3,5 yıl flört ettik. neredeyse 20 yıl olmuş tanışalı.
hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Ne güzel, maşallah :)Siz sarılın,ben sarılamam.Çünkü ayağım yerden kesildi,uçuyorum.
Amann hep böyle oluyor ama karşı taraf tırt çıkıyor yaa.Ne güzel, maşallah :)
ayyyy ben o kadar yaşlı mıyım şimdi yaaaaaBen doğduğumda tanışmışsınız sanırım.Ayy ömrüm kadar tanışıklığınız var.:)
Evet,çok güzel ama sonrası önemli.Bakacağım artık ne olup ne olmadığına.Hadi toplu dua edelim iyi olması için.
Yaşlı demeyelim tecrübeli diyelim.:)ayyyy ben o kadar yaşlı mıyım şimdi yaaaaa
üniversitede okuyordum. 2. sınıfta idim. o da son sınıfta idi.
o gün bugün birlikteyiz çok şükür.
en önemlisi sonrası gerçekten de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?