- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Bizim başka sorunlar da var malesef ve tüp bebek tek çözümümüz gibi duruyor
Hep kendiliğinden olsun diye umup duruyorum ama şimdi bir de bu çıkınca daha da imkansız gibi oldu
Tüpe de hazır hissetmediğim için erteleyip duruyom ama artık ikna olup adım atmam lazım çünkü böyle üzüp duruyorum kendimi
Böyle şeyleri kabullenmek de zor insan konduramıyo falan ama yapçak da bir şey yok mayıs ayından beri tüp bebek gerçeğini bilip kabullenemeyip kendiliğinden olmasını beklemekteyim
Ocak ayından sonra adım atıcam, hazır olmaya çalışçam
Özgem guzel yuzlu sicakkanli arkadasimTeşekkür ederim canım, ovü ben de yaptıö baya
Aşılamanın tutmama ihtimali yüksek riske atmamak için tüp bebek öneriyoruz dediler yaşlar da 30 olduğu için ve sayı hareket problemimiz olduğu için
Bugün o kadar yoğundum ki ne size bakabildim ne de iki satır kitap okuyabildim.
_meLinDa_ allah yardımcın olsun canım. Senin için dua edeceğim. İnşalalh rabbşm sana hayırlı sağlıklı ha bir de gamzeli bir evlat versin.
Melindam maşallah zaten gamzeli güzel, annesine benzesin yeter yaniBen Amin Maalouf okuyorum. Afrikalı Leo. 73. Sayfadayım
_meLinDa_ ayva yersen kızın gamzeli ve güzel olurmuş
O HUY BENDE DE VAR BACIM... kızlar bende kitap yurdundan verdiğim siparişlerim tatil yarımgün dolayısıyla gelemedi. pazartesi gelir ve başlarım inşallah kızlar... banada destek olun. çoluk çocuk iş güç derken kendim için ayırdığım zamanım kalmadı ki kitap okuma lezzetini yaşayayım...sadece 2 kitap alacaktım ama bi sürü kitap attım sepete
evde gerçekten okunmayı bekleyen çok kitabım var, sinir oluyorum kendime
bende bir sonraki siparişim için not aldım alalım destek için:)... bende kitap yazmak istiyorum :)bunları aldım canım
BEKLİYOR Uçan Spagetti Canavarının Kutsal Kitabı
TEMİN EDİLDİ Kurt Gölü
BEKLİYOR Bitmeyen Yazıt - Bin Yıl Savaşları
BEKLİYOR Dorian Gray'in Portresi
TEMİN EDİLDİ Mücella
BEKLİYOR Tatar Çölü
BEKLİYOR Golem ve Cin
BEKLİYOR Saksı Olmanın Faydaları
öğretmenler günü için KAFKA nın bir eserini arkadaşıma hediye almak istiyorum. özellikle konuşurken kafka yı hiç okumadım demişti. güzelse ki neye göre kime göre güzel benimki de laf mı :)Şeker Portakalı bitti. Çok güzeldi.
Sıradaki kitabım.
Franz Kafka-Babaya Mektup
SüpersinTutunamayanlar bitti
TeşekkürlerSüpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?