Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Canım hayırlısı olsun inşallah.Süreç çok zor ama sonu güzel olur umarım

Özgem guzel yuzlu sicakkanli arkadasim
Ceyiz heyecani dugun heyecani evlilik heyecani hep paylastik.. zaman ilerledi bebek heyecanlari geldi
Rabbim buyuk .. Artik zamani hayirla gelecek. Belki tedaviyle belki normal yolla. Ama biraz mesagetli surec seni bekliyor. Umudunu kirma lutfen.
Yipratmasina izin verme seni. Psikoloji cok etken bu surecte.
Insallah Allahim o guzel kucagini doldursun ...

Ben Amin Maalouf okuyorum. Afrikalı Leo. 73. Sayfadayım

_meLinDa_ ayva yersen kızın gamzeli ve güzel olurmuş

Ben Amin Maalouf okuyorum. Afrikalı Leo. 73. Sayfadayım

_meLinDa_ ayva yersen kızın gamzeli ve güzel olurmuş
Melindam maşallah zaten gamzeli güzel, annesine benzesin yeter yani
Ama bu gerçek galiba, ne bende ne eşimde gamze var ama kızımda var, hamileliğin ilk döneminde zar zor bulup yemiştim, bunda daha çok yedim bakalım nasıl olcak

sadece 2 kitap alacaktım ama bi sürü kitap attım sepete
evde gerçekten okunmayı bekleyen çok kitabım var, sinir oluyorum kendime
O HUY BENDE DE VAR BACIM... kızlar bende kitap yurdundan verdiğim siparişlerim tatil yarımgün dolayısıyla gelemedi. pazartesi gelir ve başlarım inşallah kızlar... banada destek olun. çoluk çocuk iş güç derken kendim için ayırdığım zamanım kalmadı ki kitap okuma lezzetini yaşayayım...

Şeker Portakalı bitti. Çok güzeldi.
Sıradaki kitabım.
Franz Kafka-Babaya Mektup
öğretmenler günü için KAFKA nın bir eserini arkadaşıma hediye almak istiyorum. özellikle konuşurken kafka yı hiç okumadım demişti. güzelse ki neye göre kime göre güzel benimki de laf mı :)

Ahmet Hamdi Tanpınar__Saatleri Ayarlama Enstitüsü bitti.

Hep anlamayacağımı düşünüp ertelerdim, korktuğum gibi olmadı aksine çok keyif aldım. Cümleleri, anlatımı o kadar naifti ki okurken beni dinlendirdi.

Toplumdaki ilişkiler, insanların bencilliği, çıkarları uğruna çevresini gözden çıkartmaları çok güzel betimlenmiş.

Hayri İrdal'ın ilk eşinin ardından yazdıkları beni duygulandırırken, diğer eşi Pakize'ni deli dolu halleri beni benden aldı.

Halit Ayarcı'nın herkese ayar vermesi ve her durumu kendi lehine çevirebilmesi de takdire değerdi cidden. :)

Kısacası tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…