sevmedin mi?Günaydın, istanbulda hava buzzz, hastalık kapıda, hissediyorum
İskender sayfa 140
Bugünlerde kitabında etkisiyle pek okuyasım yok, yelek örüyorum
Günaydın, istanbulda hava buzzz, hastalık kapıda, hissediyorum
İskender sayfa 140
Günaydın, istanbulda hava buzzz, hastalık kapıda, hissediyorum
İskender sayfa 140
Ben de çok merak ediyordum ama sevemedim canım, anlatım çok yalın bi de her bölümde ayrı bi karakterin 1940-90 arasında herhangi bi zamanda ne yaşadığı anlatılıyosevmedin mi?
benim de merak ettiğim bir kitaptı bir ara
İnşallah olmam kuzum, sağ olAmann dikkat et canımm, bebişle hasta olmayın. Hamarat öğretmenim, benim örgü yeteneğim yok sanırım gerçi deneme fırsatım olmadı, çevremde öğretecek kimse olmayınca, atkı-şapka çalışmasıyla başladım ve zirvede bıraktım.
Sağ ol canım, evet bebeğe örüyorum, kız olacak inşallahGünaydın kardeşlerim,
Dün Franz Kafka - Babaya Mektup okudum bitirdim. Ama pek keyif aldığım söylenemez.
Bugün Amin Maalouf- Afrikalı Leo'ya başladım. Henüz 33. Sayfadayım.
Ne güzel örgü yeteneğin var maşallah. Bebeğine mi örüyorsun?
Bir de kız mı erkek mi acaba?
Allah güzel doğum yaşatsın
İnşallah olmam kuzum, sağ ol
Sen zirvede bırakmakla iyi yapmışsın
Miraya bir tane ağzı yüzü bi taraflarda ancak örebilmiştim, 6 senede geliştirmişim kendimi
o minnoş görüntümün altında bir karamsar yatıyor_meLinDa_ ayyyyy sen çok tatlısın... depresif halde neymiş...
Teşekkürler.Artık bıktım karşılık alamamaktan.Bu sefer de pek umudum yok.Günaydın herkese.Güzel bir gün olsun.
Welldone0 ben ilk sevgilimle evlendim.11 yıl flört 1 yıllık evlilik:) İyi ki de onunla evlenmişim. Hayat benim için böyle kurgulanmış. Senin için böyle olsa da olmasa da en iyisi olur umarım.
Ayy ben de çılgınlar gibi tutunamayanlar okumak istiyordum ama arkadaşlar gelecek
Sağlıkla ilgili sıkıntılarım çıktı biraz, bu aralar her şey üstüme üstüme geliyor
Benim toparlanmam motive olmam lazım
Zaten çocuk yapma konusunda sıkıntılarımız vardı ve 30 yaşımda polikistik over olduğumu öğrendim.. bu zamana kadar hiç bi doktor dememişti bunu.. ehh bu da gebeliği zorlaştıran bir durumGeçmiş olsun canım, önemli bir şey değildir umarım, dikkat et kendine çok, gülen yüzüne alışığız biz senin, her zaman sağlıklı ve mutlu ol.
Ayy ben de çılgınlar gibi tutunamayanlar okumak istiyordum ama arkadaşlar gelecek
Sağlıkla ilgili sıkıntılarım çıktı biraz, bu aralar her şey üstüme üstüme geliyor
Benim toparlanmam motive olmam lazım
Bizim başka sorunlar da var malesef ve tüp bebek tek çözümümüz gibi duruyorÇok geçmiş olsun.Hastalığını buldularsa tedavini olup sağlıkla kavuşırsun umarım bebeğine.Benim de iki göğsümde fibrokistler var.Düzenli kontrol istiyorlar böyle şeylerde.Kafana takmamaya çalış canım
Zaten çocuk yapma konusunda sıkıntılarımız vardı ve 30 yaşımda polikistik over olduğumu öğrendim.. bu zamana kadar hiç bi doktor dememişti bunu.. ehh bu da gebeliği zorlaştıran bir durum
Sonracığıma sağ memede şüpheli kitle tespit etti doktor, önemli olmayabilir ama 3 ay sonra mutlaka kontrol edelim dedi
Pek sağlıklı da hissedemiyorum, smear da verdim umarım o düzgün çıkar
Kafamı boşaltmam lazım benim
Zaten çocuk yapma konusunda sıkıntılarımız vardı ve 30 yaşımda polikistik over olduğumu öğrendim.. bu zamana kadar hiç bi doktor dememişti bunu.. ehh bu da gebeliği zorlaştıran bir durum
Sonracığıma sağ memede şüpheli kitle tespit etti doktor, önemli olmayabilir ama 3 ay sonra mutlaka kontrol edelim dedi
Bizim başka sorunlar da var malesef ve tüp bebek tek çözümümüz gibi duruyor
Hep kendiliğinden olsun diye umup duruyorum ama şimdi bir de bu çıkınca daha da imkansız gibi oldu
Tüpe de hazır hissetmediğim için erteleyip duruyom ama artık ikna olup adım atmam lazım çünkü böyle üzüp duruyorum kendimi
Böyle şeyleri kabullenmek de zor insan konduramıyo falan ama yapçak da bir şey yok mayıs ayından beri tüp bebek gerçeğini bilip kabullenemeyip kendiliğinden olmasını beklemekteyim
Ocak ayından sonra adım atıcam, hazır olmaya çalışçam
Çok geçmiş olsun canım. Ben de hafif düzey pcoydum. Ovulasyon testiyle hamile kaldım.Hem de iki kere. Pco artık korkulacak bi rahatsızlık değil. Sormak istediğin bir şey olursa seve seve yardımcı olurum.
Tüp bebekten önce yapılabilecek başka tedaviler yok mu? Aşılama vs. gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?