Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın kızlar
Ben Franz Kafka- Babaya Mektup okuyorum.
Biraz zor ilerliyor gibi. Aslında sayfa sayısı az ama beni de sarmadı. Dün biraz başım ağrıyordu hafifçe. Bu yüzden de keyif almamış olabilirim. Şimdi daha iyiyim, okumaya devam edeceğim o yüzden.
Sayfa 23 teyim. Toplam 57 sayfa.

@Welldone1331 hakkında hayırsılı olsun. Güzel geçsin günün

Bir de bu Tutunamayanlar'ın noktalama işaretsiz yerleri kaçıncı sayfa.
Yorumlarınızdan sonra hiç okuyasım gelmedi

merhaba tutunamayanları okumayı istiyorum ama henüz almadım mart menekşelerini ve böğürtlen kışını okudum geçen gün bitti okumayanlara şiddetle tavsiye ederim.

Aranizda vikitap uyeligi olan var mi? Takip etmek isterim..
Bazi takip ettigim uyeler var da bu topicten de eklemek istiyorum

Aranizda vikitap uyeligi olan var mi? Takip etmek isterim..
Bazi takip ettigim uyeler var da bu topicten de eklemek istiyorum

Hemen hepimizin vikitap üteliği var canım, kitap günü için açmıştık, okuduğumuz okumadığımız kitaplar gözüksün diye
benim buradaki kullanıcı ismim ile aynı

__giz__ sana danışayım en iyisi ben. Hem sınavlar hem kitaplar nasıl yürütüyorsun. 1 ay sonra gireceğim iki sınav var (onlara bile çok odaklanamıyorum gerçi) kitap okuyamıyorum. Aklım kitaplarda. Biraz kitap okusam ders çalışmam lazım sınava ne kaldı diyorum kitabı bırakıyorum.
Nasıl hallediyorsun okulla birlikte yahu. Gerçi ünide düşünüyorum gayette okuyordum sanırım yaşlandım

Sıraya koyuyorum canım ben, mesela yolum benim 45dk falan sürüyor, o sürede kitap okuyorum. Sonra döndüğümde halime bakıyorum, ders çalışacak durımda değilsem yani kafam çok yoğunsa, algılayamayacak gibiysem yine kitap okuyorum, en kötü yatmadan önce yarım saat okuyup uyuyorum.
Geri kalan zamanlarımda ders çalışıyorum. Çünkü eğer dinç değilsem boşa çalışmış oluyorum,bir kerede anlayacağımı 10 kerede anlıyorum. :)

Aslında en güzelini yapıyormuşsun. Boşa vakit kaybı benim yaptığım. Seni aklıma getirip vaktimi değerlendireceğim artık.

günaydınlar
Tutunamayanlar 520
benim de noktalama işaretsiz kısım bitemedi henüz

En çok sen sevdin sanki

Günaydın sayfa tutunamayanlar 628 bugün kesin kararlıyım akşam bitiricem kitabı bitirene kadar uyumayacağım

Sevemeyende bi sen bi ben sanırım. Ya da sevip sevmediğini anlayamayan

evet çok sevdim ve şaşırtıcı bir şekilde sıkılmadım
halbuki çabuk sıkılan bir yapım var
ben çok korkmuştum tutunamayanlardan ama korktuğum gibi olmadı
tabi çok yordu ama ben böyle kişilerin ruh hallerini yoğun bir şekilde hissettiren güçlü kitapları çok seviyorum
bi de zaten kişilik olarak da depresif karamsar bi insanım, kendimden çok şey buluyorum sanırım

Hiç tarzım değil bu tutunamayanla am buradaki konyumalardan çok merak ettim. Noktalama iiaretsiz bölm falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…