- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
bence de... kesinlikle tecrübeli daha iyi olduYaşlı demeyelim tecrübeli diyelim.:)
Benim de ilk sevgilimle evlenmek gibi bir hayalim var.
Aranizda vikitap uyeligi olan var mi? Takip etmek isterim..
Bazi takip ettigim uyeler var da bu topicten de eklemek istiyorum
beni biliyorsundur sanırımAranizda vikitap uyeligi olan var mi? Takip etmek isterim..
Bazi takip ettigim uyeler var da bu topicten de eklemek istiyorum
beni biliyorsundur sanırım
__giz__ sana danışayım en iyisi ben. Hem sınavlar hem kitaplar nasıl yürütüyorsun. 1 ay sonra gireceğim iki sınav var (onlara bile çok odaklanamıyorum gerçi) kitap okuyamıyorum. Aklım kitaplarda. Biraz kitap okusam ders çalışmam lazım sınava ne kaldı diyorum kitabı bırakıyorum.
Nasıl hallediyorsun okulla birlikte yahu. Gerçi ünide düşünüyorum gayette okuyordum sanırım yaşlandım
Sıraya koyuyorum canım ben, mesela yolum benim 45dk falan sürüyor, o sürede kitap okuyorum. Sonra döndüğümde halime bakıyorum, ders çalışacak durımda değilsem yani kafam çok yoğunsa, algılayamayacak gibiysem yine kitap okuyorum, en kötü yatmadan önce yarım saat okuyup uyuyorum.
Geri kalan zamanlarımda ders çalışıyorum. Çünkü eğer dinç değilsem boşa çalışmış oluyorum,bir kerede anlayacağımı 10 kerede anlıyorum. :)
günaydınlar
Tutunamayanlar 520
benim de noktalama işaretsiz kısım bitemedi henüz
Günaydın sayfa tutunamayanlar 628 bugün kesin kararlıyım akşam bitiricem kitabı bitirene kadar uyumayacağım
evet çok sevdim ve şaşırtıcı bir şekilde sıkılmadımAslında en güzelini yapıyormuşsun. Boşa vakit kaybı benim yaptığım. Seni aklıma getirip vaktimi değerlendireceğim artık.
En çok sen sevdin sanki
Sevemeyende bi sen bi ben sanırım. Ya da sevip sevmediğini anlayamayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?