herkese günaydın.
benimde söyleyeceklerim var 3 kitabını okuyorum. umut sarıkayanın. oldukça eğlenceli bir kitap. 105. sayfadayım. oldukça akıcı bir kitap. 100 sayfa daha okurum bugun sanırım.
okuyucu bnnu, kim üzdü seni? beni de erkek kardeşim deli ediyor...günaydın okuyucu arkadaşlarım kitabımın 94. sayfasındayım
elime aldığımdan beri okumaya başlayamamıştım bir türlü dün 70 sayfa okuyabildim , akşam da okuyacaktım ama canımı sıktılar ben de uyudum
okuyucu bnnu, kim üzdü seni? beni de erkek kardeşim deli ediyor...
yaaa evet, çok küçük; 28 yaşında eşşek kadar adam!...........Bi arkadaşım sinirlendirdi biraz
erkek kardeşin naptı çok mu küçük
benden o cümleyi biraz zor duyarsın hip, bu kafayla...dün tüm şevkime karşın kitabıma vakit ayıramadım 2 sayfa okuyabildim ancak :78: Içten içe kitabı bitirmek mi istemiyorum acaba diye sorgular oldum :111:
Kim kızdırdı sizi sevgili bilgeler topuklularımı giyer koşarım
Okuyucu gülümsün bir an "erkek arkadaşım sinirlendirdi" diye okudum heyecanlandım hemen neler oluyor diyeSıkma canını sinirlendirmeyeceklerse kardeşler ne için var
benden o cümleyi biraz zor duyarsın hip, bu kafayla...
yaaa evet, çok küçük; 28 yaşında eşşek kadar adam!
dün tüm şevkime karşın kitabıma vakit ayıramadım 2 sayfa okuyabildim ancak :78: içten içe kitabı bitirmek mi istemiyorum acaba diye sorgular oldum :111:
kim kızdırdı sizi sevgili bilgeler topuklularımı giyer koşarım
ben korkuyorum galiba evlilikten ve istemiyorum. anne olmak hevesim vardı bir ara o da gitti gibi. geçen gün birisi anneme demiş tanıştırılmam için. ben de "yok" dedim. sevmiyorum iş görüşmesine gider gibi tanıştırılmayı...ama imkansız değilher şeyin hayırlısı olsun tabi :)
ben korkuyorum galiba evlilikten ve istemiyorum. anne olmak hevesim vardı bir ara o da gitti gibi. geçen gün birisi anneme demiş tanıştırılmam için. ben de "yok" dedim. sevmiyorum iş görüşmesine gider gibi tanıştırılmayı...
kitap konusunu dert konusu yaptım.
bizim öyle bir konumuz var zaten. bekleriz.Bence biz bi de geyik topici açalım
bizim öyle bir konumuz var zaten. bekleriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...s-uzeri-bekar-bayanlar-sohbet-topigi-529.html
büyürsün nasıl olsa... gel bekleriz.Yaşım tutmuyo ki:26:
Ama gelirim bi ziyarete belki.
ben korkuyorum galiba evlilikten ve istemiyorum. anne olmak hevesim vardı bir ara o da gitti gibi. geçen gün birisi anneme demiş tanıştırılmam için. ben de "yok" dedim. sevmiyorum iş görüşmesine gider gibi tanıştırılmayı...
kitap konusunu dert konusu yaptım.
Bence biz bi de geyik topici açalım
hip, sağ ol şımartıyorsun beni!kıyamam sana, kendi içinde kapılarını kapatma böyle haklısın tanıştırılmak falan yabancı gelebilir insana ama kısmet ne zaman ne olacağı belli olmaz çok istemesen de uzak durmamakta iyidir bence :114: çok şekersin sen her şekilde mutlu olursun eminim :)
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?