Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

herkese günaydın.

benimde söyleyeceklerim var 3 kitabını okuyorum. umut sarıkayanın. oldukça eğlenceli bir kitap. 105. sayfadayım. oldukça akıcı bir kitap. 100 sayfa daha okurum bugun sanırım.

Günaydın,

Eğer grubumuza katılmak istersen ilk mesajı okumalısın canım.

günaydın okuyucu arkadaşlarım kitabımın 94. sayfasındayım
elime aldığımdan beri okumaya başlayamamıştım bir türlü dün 70 sayfa okuyabildim , akşam da okuyacaktım ama canımı sıktılar ben de uyudum

Günaydın
108. sayfadayım . 30 sayfa kadar okuyabildim sabah . İlerleyen zamanlarda da tekrar elime almayı düşünüyorum kitabı. Kısmet tabi

okuyucu bnnu, kim üzdü seni? beni de erkek kardeşim deli ediyor...

dün tüm şevkime karşın kitabıma vakit ayıramadım 2 sayfa okuyabildim ancak :78: içten içe kitabı bitirmek mi istemiyorum acaba diye sorgular oldum :111:

kim kızdırdı sizi sevgili bilgeler topuklularımı giyer koşarım

okuyucu gülümsün bir an "erkek arkadaşım sinirlendirdi" diye okudum heyecanlandım hemen neler oluyor diye sıkma canını sinirlendirmeyeceklerse kardeşler ne için var

benden o cümleyi biraz zor duyarsın hip, bu kafayla...

hergün bir kitap okur bitiririm 200 sayfalık kitaplar bir günümü ...600 sayfalık ve daha fazlası en fazla 3 günümü alır ...

ahh ahh o topuklularla koşup gelsen bana en sivrisinden hem de

ama imkansız değil her şeyin hayırlısı olsun tabi :)
ben korkuyorum galiba evlilikten ve istemiyorum. anne olmak hevesim vardı bir ara o da gitti gibi. geçen gün birisi anneme demiş tanıştırılmam için. ben de "yok" dedim. sevmiyorum iş görüşmesine gider gibi tanıştırılmayı...

kitap konusunu dert konusu yaptım.

Bence biz bi de geyik topici açalım

kıyamam sana, kendi içinde kapılarını kapatma böyle haklısın tanıştırılmak falan yabancı gelebilir insana ama kısmet ne zaman ne olacağı belli olmaz çok istemesen de uzak durmamakta iyidir bence :114: çok şekersin sen her şekilde mutlu olursun eminim :)

Bence biz bi de geyik topici açalım

hoş olabilir :87:

hip, sağ ol şımartıyorsun beni! evet, Allah'ıma şükür gene olarak mutluyum. her şey erkek arkadaş ya da evlenmek değil. her şeyin hayırlısı ama ara sıra delleniyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…