Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kitabım 400 sayfa ama bu aralar en fazla 50-60 sayfa okuyabiliyorum.

Az kalmış ama bitirirsin o yüzden . Olumsuz düşünme sen. Ayrıca yine de iyi okuyorsun. Hem yarın yeni bir gün. Hiç belli olmaz ne kadar okuyacağın , daha hızlı da gidebilir.

bugün 235'e kadar geldim kitabımda ama pazartesine kadar misafirim olacağı için giremeyebilirim...

merhaba okuyucular :79:

bugünlerde kitaplara hasret kaldım, yanımda taşıyorum ama bir türlü okuyamadım . yatmadan önce biraz okuyayım.
şubat ayı hedefimi tutturamadığım için üzüldüm

Thomas Mann-değişen kafalar
30.sayfadayım

goldoni-yazlık dönüşü
40.sayfadayım

ve :) maksim gorki-benim üniversitelerim
halen, 80.sayfadayım bitiremedim bunu gitti
nedense bunu pek okumak istemıyorum

bu kadar yeter akşamdan beri kitap okuyorum.
huzurlu sabahlar :) şuan uyuyan okuyucu dostlarım, beni rüyanızda görün

Son düzenleme:
Günaydın okuyucular

Bugün Kül ve Ateş bitecek,50 sayfam kaldı zaten.

Ama Yaşama Sanatı ile ilerleyemedim,onu akşamları okuyordum ancak akşamları çok yorgun olunca aksadı. Artık akşam da onu bol bol okuyacağım.

Sonrasından nihayet Harry Potter serisine geçiyorum

Bol kitaplı günler

hoşgeldin okuyucu beynelminel, kurallarımızı da bildiğine göre
süre verebılırım :)

5 gün verıyorum sana :)

Günaydın kitap kurtları
Elimdeki kitap az kaldı.Büyük ihtimalle Cumartesi veya en geç Pazar günü bitiririm.

Hoş bulduk Surrender güzel ve teşvik edici bir topik tebrik ederim.

Günaydın okuyucu bilge arkadaşlarım,
kitabımın 105. sayfasındayım. sanıyorum ( ve de umut ediyorum ) hafta sonu bitiririm. inşallah pazartesi "kitabım bitti" diye bildiririm.

herkese günaydın.

benimde söyleyeceklerim var 3 kitabını okuyorum. umut sarıkayanın. oldukça eğlenceli bir kitap. 105. sayfadayım. oldukça akıcı bir kitap. 100 sayfa daha okurum bugun sanırım.

günaydın herkese

dün 2. kitabımıda bitirdim.
yeni kitabımdan bugünde 10 sayfa okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…