keyifli bir alış-veriş yapacaksın yani
iyiyim, okuyucu jade'm sen nasılsın? hafta sonu yazılanları okuyordum. bir kural bir şey olur da kaçırırım falan diye.Gülümsün canım nasılsın?
pasif okuyucu olduğun için sana fazladan verıyorum süre
allaha şükür diyelımfındıksın ama
sevmiyor olmam yararıma benim, hipoglisemi (ani kan şekeri düşmesi)'den dolayı yaramıyor zaten! başımı falan da ağrıtıyor glisemik indeksi yüksek gıdalar.Çikolata sevmeyenler benim için tuhaftır Gülümsün.
HAYRETLER İÇERİSİNDEYİM. BENDEN SONRA ÇİKOLATA YEMEYEN 2. HATUNU BULDUM. :) BEN DE NADİR YERİM. TATLIYLA DA ARAM YOKTUR. jade, ben de mi tuhafım o zaman? tümevarımdan bunu buldum.biz o %0,01'lik dilimin içerisindeyiz jade. bunu bazen ben de düşünüyorum. kıyafet alışverişini falan da sevmem ben! erkeklere hak veririm çoğu zaman, onlar gibi düşünürüm. :44:ne tesadüftür yahu, buradan haberim olmaksızın dün bu saatlerde ben de kahve yaptım içtik annem ve babamla beraber.
iyiyim, okuyucu jade'm sen nasılsın? hafta sonu yazılanları okuyordum. bir kural bir şey olur da kaçırırım falan diye.
Uykum var...
sevmiyor olmam yararıma benim, hipoglisemi (ani kan şekeri düşmesi)'den dolayı yaramıyor zaten! başımı falan da ağrıtıyor glisemik indeksi yüksek gıdalar.
iyiyim, okuyucu jade'm sen nasılsın? hafta sonu yazılanları okuyordum. bir kural bir şey olur da kaçırırım falan diye.
Uykum var...
aynen ölee :) bi dönem judith mcnaught kitaplarına sarmıştımm nerdeyse hepsini okudumm yeni birini keşfetmem lazımdı
saolsun burdan bi arkadaş önerdi bi isim sıra ondaa :)
ben alışverişi de sevmem.okuyucu gulumsun, çikolata sevmıyorum dedim
alışveriş değilalışverişi 24 saat boyunca yapsam bıkmam, yıne bana hep bana derim
tam bir alışveriş manyağıyım, doymuyorum bir türlü
kahve zamanlamasının tutmasına sevındım, içinizi okurum ben sizin
evet, en güzeli sevmiyor olmam.Ben de iyiyim canım.
Anladım, sevme o zaman çikolatayı, boşver.
akşam kitap okuyacağım diye geç yattım gene, ve uykum var gene.çok şekersin ya :111: dinlen iyice bak sonra zayıf düşüyorsun kıyamam :94:
alışkanlık, daha sonra hastalığa dönüşüyoraynen ölee :) bi dönem judith mcnaught kitaplarına sarmıştımm nerdeyse hepsini okudumm yeni birini keşfetmem lazımdı
saolsun burdan bi arkadaş önerdi bi isim sıra ondaa :)
seni bildiğim için pasif süresi verdim sanaya evet bu aralar öyleyim, havalardan mı neden bilmiyorum iki satır okuyorum okuduklarımı düşünürken hayallere dalıyorumzaman nasıl geçmiş hiç anlamıyorum ama çok keyif aldığımı söyleyebilirim :111: bahar geldi böyle aklım bir karış havada dolaşır oldum :97:
Çikolata sevmeyenler benim için tuhaftır Gülümsün.
ben de. gerçi şimdi alıştım. önceden herkesi benim gibi sanıyordum. yani çikolata sevmez. çikolata çocukken yenir falan. bendeki de tuhaflık, anne sütü sanki...
bende çikolatayı çocuk gibi sevenlere anlam veremıyorum
bende çikolatayı çocuk gibi sevenlere anlam veremıyorum
akşam kitap okuyacağım diye geç yattım gene, ve uykum var gene.sen nasılsın hip_?
ben de. gerçi şimdi alıştım. önceden herkesi benim gibi sanıyordum. yani çikolata sevmez. çikolata çocukken yenir falan. bendeki de tuhaflık, anne sütü sanki
Çocuk gibi sevmek hafif kalır. Aşk diyorum kızım, aşk...
iyi olmana sevindim. kendin için bir şeyler yapmak güzeldir.iyilik güzellik vallahi bilge gülümsünkeyfim yerinde, kahve yaptım kendime yeni kitabımı karıştırıyorum önsözüne bakınıyorum, kitap okurken gerçekten kendime vakit ayırdığımı hissediyorum bu güzel bir şey kaç gündür oje sürmeye vakit ayırmadım ama bu beni endişelendiriyor biraz
way anasını sayın seyirciler.Çocuk gibi sevmek hafif kalır. Aşk diyorum kızım, aşk...
ben bitter severim. hani kırk yılın bir başı yediğim zaman.ben de çikolatayı çook severim ama olmazsa kakaolu süte ya da jöleye ya da jelibona hayır dememöyle bir bağımlılığım yok yani :125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?