Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kızlarrr daha önceden hiç romantik kitap okuyan olmadımı acabaa ? 2 dir sordum ama cevap alamadımm:44::44::44:

Barbara Cartland'ın bütün eserlerini tavsiye edebilirim bu konuda. Gerçekten başarılı bir yazar.

Son düzenleme:
Günaydın bilge arkadaşlarım..
Kahvemi alıp kitabıma gömüleceğim birazdan.
Görüşmek üzere..
hayırlı olsun kürkün
Günaydın kızlar elimdeki kitap bitti.
Aynı yazarın yine evlilik üzerine başka kitabını okuyacağım.
Nişanlım o yazarın 6 kitabını aldı birlikte okuyalım diye. Akşam alırsam haber veririm.
merhaba
:84: bende bitirdim diye gelip yazmak istiyorum artıkkkkk
Bitmiyor

en iyisi telefonuma kitap okuma programı yükleyeyim, boş vakitlerde oyun oynamaya son
hoşgeldin, her zaman bekleriz
Hastayım ıyılesıp donucem aranıza..Musadenızle yine bu arada dıger kıtabı bıtırmedım ama yogunluk arasında Ahmet Altan kıtabı okuyorum Bilginize..
geçmiş olsun okuyucu efftelya
saol, öyleyimdir
ben hep böyleydim. Hala da böyleyim. Bu yüzden uykusuz kalıyorum. Geç olsa bile saat okumadan yatamıyorum. Uykum var o yüzden.

hepimize hayırlı olsun.
evet, hepimize hayırlı olsun
sör, dün türk kahvesi içtim. Gayet de sigarasızdı ve güzeldi. Gençlere kötü örnek olma sör.
zevkler tartısılmaz hele, keyifler hiç
selam

selamlarr :) inşallah bu akşam kitap stoğu yapcamm işten çıkım ilk iş kitapçıya gitmek olcakk :)

hiç sevmem çikolatayı nadir yerim
HAYRETLER İÇERİSİNDEYİM. BENDEN SONRA ÇİKOLATA YEMEYEN 2. HATUNU BULDUM. :) BEN DE NADİR YERİM. TATLIYLA DA ARAM YOKTUR.
Çikolata sevilmez mi ya, sör sende bir tuhaflık var kızım.
jade, ben de mi tuhafım o zaman? tümevarımdan bunu buldum.
Kadınların % 99.9'u çikolatayı sever de o yüzden dedim.
biz o %0,01'lik dilimin içerisindeyiz jade.
yoksa ben kadın değil miyim
bunu bazen ben de düşünüyorum. kıyafet alışverişini falan da sevmem ben! erkeklere hak veririm çoğu zaman, onlar gibi düşünürüm. :44:
o zaman bugün kahveler benden

Eki Görüntüle 646536 bu cezve ile harika oluyor
ne tesadüftür yahu, buradan haberim olmaksızın dün bu saatlerde ben de kahve yaptım içtik annem ve babamla beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…