Barbara Cartland'ın bütün eserlerini tavsiye edebilirim bu konuda. Gerçekten başarılı bir yazar.
Eki Görüntüle 647483
hayırlı olsun kürkünGünaydın bilge arkadaşlarım..
Kahvemi alıp kitabıma gömüleceğim birazdan.
Görüşmek üzere..
merhabaGünaydın kızlar elimdeki kitap bitti.
Aynı yazarın yine evlilik üzerine başka kitabını okuyacağım.
Nişanlım o yazarın 6 kitabını aldı birlikte okuyalım diye. Akşam alırsam haber veririm.
hoşgeldin, her zaman bekleriz:84: bende bitirdim diye gelip yazmak istiyorum artıkkkkk
Bitmiyor
en iyisi telefonuma kitap okuma programı yükleyeyim, boş vakitlerde oyun oynamaya son
geçmiş olsun okuyucu efftelyaHastayım ıyılesıp donucem aranıza..Musadenızle yine bu arada dıger kıtabı bıtırmedım ama yogunluk arasında Ahmet Altan kıtabı okuyorum Bilginize..
saol, öyleyimdirMerhaba sevgili bilge arkadaşlarım
Kitabımı bitirdim :124: çok severek okudum ama kötü bir çeviriydi açıkçası aynı kitabı daha güzel bir çevirisini bularak tekrar okumayı planlıyorum. yeni kitabım gene Nietzsche den Zerdüşt Böyle Diyordu- Herkesin ve Kimsenin Kitabı 296 sayfa severek okuyacağımı tahmin ediyorum
Bilge sör böyle güzel şeyleri bulmakta ustasın gerçekten bayıldım bu fincan kaplarınacafe kitap fikri de çok hoş olmuş hayırlı olsun :81: ertelediğin projeni de merakla bekliyorum sen bir yolunu bulur onu da yaparsın bence
ben hep böyleydim. Hala da böyleyim. Bu yüzden uykusuz kalıyorum. Geç olsa bile saat okumadan yatamıyorum.Uykum var o yüzden.
evet, hepimize hayırlı olsunhepimize hayırlı olsun.
sör, dün türk kahvesi içtim. Gayet de sigarasızdı ve güzeldi. Gençlere kötü örnek olma sör.
selam
Selam okuyucular
Keyfim çok yerinde,yarın elimdeki kitap bitecek gibi
9 günün varbilge sör 296 sayfalık yeni kitabıma süre istiyorum
Selam nasilsiniz.?
9 günün var
selam fındık faresi
selamlarr :) inşallah bu akşam kitap stoğu yapcamm işten çıkım ilk iş kitapçıya gitmek olcakk :)
hayırlı olsun kürkün
pasif okuyucu olduğun için sana fazladan verıyorum süreşahanesindire sindire okurum artık
Adim iyice findiga cikti ama olsun hosuma gidiyor benim
Nasilsin Sör ne yapiyorsun?
Teşekkür ederim bilge Surrender.. :13:
HAYRETLER İÇERİSİNDEYİM. BENDEN SONRA ÇİKOLATA YEMEYEN 2. HATUNU BULDUM. :) BEN DE NADİR YERİM. TATLIYLA DA ARAM YOKTUR.hiç sevmem çikolatayınadir yerim
jade, ben de mi tuhafım o zaman? tümevarımdan bunu buldum.Çikolata sevilmez mi ya, sör sende bir tuhaflık var kızım.
biz o %0,01'lik dilimin içerisindeyiz jade.Kadınların % 99.9'u çikolatayı sever de o yüzden dedim.
bunu bazen ben de düşünüyorum. kıyafet alışverişini falan da sevmem ben! erkeklere hak veririm çoğu zaman, onlar gibi düşünürüm. :44:yoksa ben kadın değil miyim
ne tesadüftür yahu, buradan haberim olmaksızın dün bu saatlerde ben de kahve yaptım içtik annem ve babamla beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?