Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Sağ ol canım, giz sen öğrenci misin yoksa çalışıyor musun yoksa çalışmıyor musun?

Yazın mezun oldum canım , yüksek lisans düşündüğüm için iş bakmamıştım ,bu dönemde yüksek lisansa başvurdum ama olmadı . Evin keyfini çıkartıyorum . :)

sör yeni kitabım Aleksandr Puşkin- bütün öyküler, bütün romanlar 545 sayfa süre istiyorum :124:

Yazın mezun oldum canım , yüksek lisans düşündüğüm için iş bakmamıştım ,bu dönemde yüksek lisansa başvurdum ama olmadı . Evin keyfini çıkartıyorum . :)

İyi yapıyorsun. :) İşle master aynı anda çok zor. Benim sınıfımda yürütmeye çalışan arkadaşlarım vardı ama derslerden verim alamıyorlardı. Hakkında hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
İyi yapıyorsun. :) İşle master aynı anda çok zor. Benim sınıfımda yürütmeye çalışan arkadaşlarım vardı ama derslerden verim alamıyorlardı. Hakkında hayırlısı olsun.

Sağ ol canım . Ben de öyle düşünmüştüm ama bakalım kısmet. Hepimizin gönlüne göre olsun her şey .
Sen çalışıyor musun ya da öğrenci misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…