Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

yeni kitabımı tanıtayım istedim

Böyle buyurdu Zerdüşt, Nietzsche felsefesinin ana yapıtıdır.Kendi deyimiyle: “Yazılmış en yüce kitap, insanlığa şimdiye dek verilen en büyük armağan”dır.
Nietzsche, felsefesinde olduğu gibi yazım tarzında da var olan kuralları hiçe saymış ve kendine özgü bir edebi üslup kullanmıştır.Kimi zaman şiir, kimi zaman düz yazı, kimi zaman da ikisinin karışımıyla karşımıza çıkan yazım tarzını, belirli bir kategori içerisinde tanımlamak güçtür.
Eserin geneli özdeyişlerden (aforizmalardan) oluşur. Nietzsche anlatmak istediği konuyu, benzetmeler ya da imalar kullanarak aktarır. Bu şekilde, okuyucunun bahsedilen konu hakkında düşünmesini ve kendisine ait bir yargıya ulaşmasını beklemektedir.Bu durumu şöyle açıklar : “Herkesin okumayı öğrenme hakkının olması, zamanla sadece yazmayı değil, düşünmeyi de mahveder. Dağlarda en kısa yol doruktan doruğadır; ama bunun için uzun bacakların olmalı.Özdeyişler doruk olmalı, kendisine hitab edilen de iri kıyım ve uzun boylu.”

İşsiz bir gazeteciyim.

Gazetecilik düşünmüştüm bir ara yüksek lisans için ama zevk için yapmış gibi olacaktım. Lisansım sonuçta gazetecilik değil. Çok ilgimi çeken bir bölümdü. İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir işin olur , kendi alanında.

Çok teşekkürler canım.

Hepimiz için en hayırlısı olsun.

hayatta her şey kısmet gerçekten, ben mesleğimle tamamen alakasız bir iş yapıyorum ki okurken yeni mezunken söyleseler inanmazdım önemli olan inanın gerçekten huzurlu olduğu bir yerde çalışması ve yaptığı işten tatmin olması diye düşünüyorum umarım gönlüne göre bir iş bulursun bilge jade

Çok teşekkürler canım en hayırlısı olsun.

Eskiden olsun diye tuttururdum ama insan zamanla anlıyor ki önemli olan olması değil, en hayırlısının olması...

Son düzenleme:
okuyucu beynelminel, bildirim yapmayı unutmuşsun
lütfen bildiimlerimizi unutmayalım, yoksa kitap sayısına eklenmez.

selam
okuyacağım kitabın arkadaşımdan glmesini bekliyorum.
o yüzden henüz kitabım yok okucular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…