Sör'üm beni de aylığa bağlar mısın ?
Süremin bitmesini mi beklemek gerekiyor , ona göre o zaman da hatırlatabilirim ?
Bugün başlıyordu 9 günlük sürem gerçi.
Ay çok gel-git yaşadım , çözüme tez vakitte kavuştur sen beni en iyisi Sör'üm
olsun önemli değil, 31 gün süren var normalde, bugunle bırlıkte 4 günü çıkardım
aylık olacaksa tam olsun değil mi?
kendıme de aynı şeyi uyguladım haksızlık sayma yani
bu ay 31 çektiğine göre süren 31, ama 4.gününde olduğumuz için
4 günün çıktı
kaldı 27 günün
okuyacagım kitaplar
lev nikolayevic tolstoy-bir gencin dramı
william shakespeare - Macbeth
ve ''benim üniversitelerim''çok az kaldı bitmesine
Hiç birini okumamışım . :44:
Macbeth'i okumak isterim , güzel gider kesin o .
Sayısız kitap okudum ve bir kitabın asla ağlatabileceğine inanmadım taaa ki Kış Bahçesi'ni okuyana kadar. Yemek yerken bile ağladım ve eşimin şubakışlarına maruz kaldım. Napayım arkadaş kitap beni darmadağın etti ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM!
listemiz hazırbeğenmeyi unutmayın . :76::80::79::87: :108::119::119:
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap...listemiz-bildirimleriniz-19.html#post29161960
isteyen arkadaşlarımız sürelerini aylık olarak da alabılırler
ben süremi aylığa çevirdim.
liste konusunda bir sıkıntımız yok, hala aynı şekilde ilerliyor
haftada bir yenılenecek
Günaydın kızlar elimdeki kitap bitti.
Aynı yazarın yine evlilik üzerine başka kitabını okuyacağım.
Nişanlım o yazarın 6 kitabını aldı birlikte okuyalım diye. Akşam alırsam haber veririm.
kitabımı bitirdim :)
bence güzel bi kitaptı bol alıntılıydı seviyorum böyle kitapları :) fakat psikolojik kitaplardan hoşlanmayanlar sıkılabilirler, yine de küçücük bi kitap zaten çok sıkacağını sanmıyorum :)
konusuna gelince doksan yaşındaki bi delikanlının iç hesaplaşmalarını ve aşık olmasını anlatıyo, güzel bi konusu var ama isminin de hakkını veriyo açıkçası :)
beba, bu kitabı ben de okumuştum. Marquez' in anlatımını ve kitaplarını çok seven biri olarak, bu kitabında aradığım tadı bulamamıştım, biraz hüsrana uğramıştım.
o yüzden başka bir görüş de almak için sormuştum.
Marquez' i bu kitapla tanısaydım, diğer kitaplarını okumazdım sanırım...
ben de aksi gibi, kitabın adı ile direkt bağlantı kuramamıştım. dikkat çeksin diye o adı koydukları izlenimine kapılmıştım.
yorumun için teşekkürler.
Marquez' den başka kitap okudun mu hatırlamıyorum ama, okumadıysan, diğer kitaplarını daha çok beğenirsin gibime geldi.
ben de aylık süre istiyorum.
bana da, bana da
ben kitaptaki alıntıları ve değindiği konuları beğendim, okumadıysanız heyecanı kaçmasın diye ayrıntıya girmemiştim :)
Marquez'in başka kitabını okumadım. hangisini tavsiye edersiniz?
bu kitapta da beni tatmin eden ne bir aşk vardı ne de iç hesaplaşmalar derine inmişti. başkarakter çok yüzeyseldi o yüzden kitabı sevebilmek için karakterleri yargılamadan okumaya çalıştım :) benim de beklentilerimi karşılamadı yani, etkisinde kalacağım derin bi kitap beklemiştim olmadı :)
ama sonuç olarak konu güzeldi (daha farklı işlenebilirdi), alıntılar güzeldi, sahip-kedi benzerliği çok hoşuma gitti ve kitaptan geriye bende olumlu birşeyler kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?