Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

olsun önemli değil, 31 gün süren var normalde, bugunle bırlıkte 4 günü çıkardım
aylık olacaksa tam olsun değil mi?
kendıme de aynı şeyi uyguladım haksızlık sayma yani

bu ay 31 çektiğine göre süren 31, ama 4.gününde olduğumuz için
4 günün çıktı
kaldı 27 günün

Tamam canım , teşekkür ettim .
Bu arada haksızlık yapmazsın sen adil yönetici'm

okuyacagım kitaplar

lev nikolayevic tolstoy-bir gencin dramı
william shakespeare - Macbeth
ve ''benim üniversitelerim'' çok az kaldı bitmesine

Sayısız kitap okudum ve bir kitabın asla ağlatabileceğine inanmadım taaa ki Kış Bahçesi'ni okuyana kadar. Yemek yerken bile ağladım ve eşimin şu bakışlarına maruz kaldım. Napayım arkadaş kitap beni darmadağın etti ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM!

Son düzenleme:
155. sayfaya geldim.
Bu gece başka okumam sanırım.. :)
Yarına kısmetse bakalım.. :)

İyi akşamlar, herkese bol okumalar dilerim..
Görüşmek üzere bilgeler...

Merhaba okuyucu arkadaşlarımmm
malesef bu ara çok koşturmam var 8 saattir sürekli bi yerlerdeyim okul bi yandan kurslar bi yandan koşturuyorum bir de bugün mezuniyet için elbise baktım avmde acayip yorgunum hiç okuyamıyorum , ama bana verilen sürede bitireceğim kısmetse inşallah , çok yorgunum ama dün siteye giremedim bugün de sırf bunu yazmaya geldim hemen yatıcam herkese Eki Görüntüle 647769

kristin hannah ın ''ateşböceği yolu'' nu okudunuz mu ben de onda çok ağlamıştım , öyle ki yaşlarım okumama engeldi (

Son düzenleme:
sana sözü verilen şerefli gelecekten
habersiz olup sevinmekten yoksun kalmayasın diye. Bunu yüreğinde tut ve hoşçakal!" Hem Glamissin,
hem Cawdor; sana söz verilen şey de olacaksın. Ama kişiliğinden korkuyorum: En kestirme yolu
tutamayacak kadar insanlık sütüyle beslenmişsin. Yükselmek istiyorsun, içinde tutku yok değil; ama
onunla birlikte bulunması gereken kötülük eksik.

( sıkıldım )

isteyen arkadaşlarımız sürelerini aylık olarak da alabılırler
ben süremi aylığa çevirdim.
liste konusunda bir sıkıntımız yok, hala aynı şekilde ilerliyor
haftada bir yenılenecek

ben de aylık süre istiyorum.
bana da, bana da

Günaydın kızlar elimdeki kitap bitti.
Aynı yazarın yine evlilik üzerine başka kitabını okuyacağım.
Nişanlım o yazarın 6 kitabını aldı birlikte okuyalım diye. Akşam alırsam haber veririm.

hangi yazarın hangi kitabını okuyorsun beynelminel?
belki yazdın ama mesajlarda göremedim

beba, bu kitabı ben de okumuştum. Marquez' in anlatımını ve kitaplarını çok seven biri olarak, bu kitabında aradığım tadı bulamamıştım, biraz hüsrana uğramıştım.
o yüzden başka bir görüş de almak için sormuştum.
Marquez' i bu kitapla tanısaydım, diğer kitaplarını okumazdım sanırım...
ben de aksi gibi, kitabın adı ile direkt bağlantı kuramamıştım. dikkat çeksin diye o adı koydukları izlenimine kapılmıştım.
yorumun için teşekkürler.

Marquez' den başka kitap okudun mu hatırlamıyorum ama, okumadıysan, diğer kitaplarını daha çok beğenirsin gibime geldi.

ben kitaptaki alıntıları ve değindiği konuları beğendim, okumadıysanız heyecanı kaçmasın diye ayrıntıya girmemiştim :)
Marquez'in başka kitabını okumadım. hangisini tavsiye edersiniz?
bu kitapta da beni tatmin eden ne bir aşk vardı ne de iç hesaplaşmalar derine inmişti. başkarakter çok yüzeyseldi o yüzden kitabı sevebilmek için karakterleri yargılamadan okumaya çalıştım :) benim de beklentilerimi karşılamadı yani, etkisinde kalacağım derin bi kitap beklemiştim olmadı :)
ama sonuç olarak konu güzeldi (daha farklı işlenebilirdi), alıntılar güzeldi, sahip-kedi benzerliği çok hoşuma gitti ve kitaptan geriye bende olumlu birşeyler kaldı :)

Son düzenleme:

kırmızı pazartesi
yaprak fırtınası
on iki gezici öykü
okuduğum diğer kitapları. üçünü de çok daha fazla beğenmiştim. daha çok geçmişindeki olayları, kültürel değerleri ve kendi yorumuyla harmanlayıp anlatmasını çok beğeniyorum ben.
benim hüzünlü orospularım kitabı da güzel ama, diğerlerini okurken aldığım hazzın, yarısını bile duymamıştım bu kitapta. beklentim fazla olarak başladığım için olabilir diye de düşünmüştüm...

yüzyıllık yalnızlık- okumayı düşündüğüm diğer kitabı. çok önemli bir eser olarak kabul ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…