Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kitabımm bittiiii
judith mc naught - kalbim sende kaldı :119::119::119::119::119::119::119:

Kitabım bitti (Kalbimdeki Çiçek).

Ben bir hafta falan kitap okumam baş bilge, haberin olsun.

Kızlar merhaba,
Aranıza alırsanız bende grubunuza katılmak istiyorum. Kitap okumayı çok severim ama kendime hedef koymazsam ve kitap sarmazsa sürüklenip gidiyor haftalarca. Hem daha çabuk bitirir hem kitap fikirleri alabilirim sayenizde.

Yaklaşık bir saat önce bitirdiğim kitap;
Yaşlı Adamın Savaşı-John Scalzi idi.
Bilim kurgu kitabı ve 300 sayfaydı yaklaşık 2 hafta içinde bitirdim.

hoşgeldin :) elbette katılabilirsin aramıza :)
konumuzun ilk mesajını okudun değil mi?
kurallarımız orada yazıyor :)

hoşgeldin :) elbette katılabilirsin aramıza :)
konumuzun ilk mesajını okudun değil mi?
kurallarımız orada yazıyor :)
Evet okudum hemen hemen hergün nete girer kk ya uğrarım. Buraya yazmam gerektiği için kitaplarımı daha çok okuyacağıma inanıyorum daha çok kitap okumam daha mutlu olmam demek :)
Yarın yada pazartesi günü yeni aldığım taze taze başlayacağım kitap;

Sana Gül Bahçesi Vadetmedim-Joanne Greenberg
Psikoloji kitabı, 288 sayfa. Martın sonuna kadar bitirmeyi planlıyorum.

kitaba başlayacagın zaman, gün veririm sana
hoşgedin aramıza okuyucu geranio

Tuna Kiremitçi, 24 Şubat 1973'te Eskişehir'de doğdu. İlk şiirleri, Galatasaray Lisesi'nde okuduğu sırada Varlık Dergisi'nde yayımlandı. 1994 yılında, Yaşar Nabi Nayır Şiir Ödülü'nü kazandı ve aynı yıl, ilk şiir kitabı olan Ayabakanlar okuyucuyla buluştu.

1997'de Erguvan Balkan Şiir Ödülü'nü Bosnalı şair İzzet Sarayliç'le paylaşan Kiremitçi, sonraki yıllarda Varlık, Gösteri, Milliyet Sanat, Kitap-lık, Nar, Sombahar ve Aykırı gibi dergilerde şiir ve denemeleriyle göründü. 1998 yılında, ikinci şiir kitabı olan Akademi yayımlandı.

2002 yılında ilk romanı Git Kendini Çok Sevdirmeden yayımlandı ve o yılın, en önemli edebiyat olaylarından biri olarak kabul edildi.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sinema eğitimi gören, kısa filmleri, çeşitli festivallerde ödüller alan Tuna Kiremitçi, 2009 yılında, ilk uzun metrajlı filmi Adını Sen Koy'un çekimlerini tamamlamıştır.

Ayrıca, 1990'lı yıllarda Kumdan Kaleler topluluğuyla etnik rock çalışmaları yapmış, besteci ve solist olarak Denize Doğru (1996) albümüne imza atmıştır. 2007 yılında, Kendi Halinde adlı bir solo albüm hazırlamıştır.

Bir süre Vatan, Cumhuriyet ve Hürriyet (Kelebek)'de köşe yazarlığı yapmıştır.

Eserleri: Bazı Şiirler Bazı Şarkılar, Git Kendini Çok Sevdirmeden, Bu İşte Bir Yalnızlık Var, Yolda Üç Kişi, Dualar Kalıcıdır, A.Ş.K. Neyin Kısaltması, Küçüğe Bir Dondurma, Hepimiz Birilerinin Eski Sevgilisiyiz, Selanik'te Sonbahar, Gönül Meselesi, Güneşi Kıskandıran Kız.

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar

Calvino'nun kitabında 90. sayfadayım .
Diğer kitabımı pc'den okuyorum . Sayfa sayısını o yüzden belirtemiyorum .

[video=dailymotion;xb5xql]http://www.dailymotion.com/video/xb5xql_tuna-kyremytcy-birden-geldin-aklyma_music#.UUTCGFflbIU[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…