- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
15 günün var okuyucu fındıkÖncelikle gunaydin
Suc ve Ceza'yi 3 yil once falan okuustum ama o zaman daha kucuk oldugum icin pek anlamamistim. Bugun yeniden baslamaya karar verdim.
384 sayfa, suremi rica ediyorum :)
Teşekkürler okuyucu Sörrrr
Merhaba herkese:)
Bugün başladım kitabıma ancak 18 sayfa okuyabildim şimdilik.
288 sayfa toplamda, süremi alabilir miyim Surrender :))
merhaba, hoşgeldin okuyucu geranio
8 günün var :)
kardeş konumuz var, orasının da kurallarını okumanda fayda var :) orada sadece liste ve kitabımız bitince bildirimde bulunuyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072
Hoşbulduk Surrender:)
Anlaştık kitabım bitince bildirimimi yaparım oraya teşekkürler :)
Bilge Surrender, imzan mükemmelllll...
teşekkürler :) slogan bana ait
Gerçekten mi? Çok iyiii.. :))
evet. çoğu insan cinse önem veriyor.
buraya kitabınla ilgili istediğin cümleleri veya sözleri yazabılırsın :=) okuyacagın kıtabı da tanıtabılırsın
Kesinlikle canım..
Barınak faktörü de çok önemli, cinsi barınaktan bile alırken tedirginler..
PetShop kültürüne öyle kaptırdılar ki kendilerini...
Hmm evet birazda bu yüzden katılmıştım gruba tavsiye vermek almak yeni kitaplar öğrenmek:)
Başladığım kitap; Sana Gül Bahçesi Vadetmedim-Joanne Greenberg.
Psikoloji kitabı, pek okuduğum bi dal değildir ama çok ilgimi çekmişti. Kitabın ilk basımı 1964 Türkçeye çevrilmesi 1997 ve şu an 19. basımında.
Kitap akıl hastası bir kızın, akıl hastanesine yatırılmasıyla başlayan gerçek ve kendi yarattığı dünya arasındaki gel-gitleri anlatıyor anladığım kadarıyla.
Ağır ama türünde bir başyapıt niteliğinde...
Okuduktan sonra daha net bişeyler yazmaya çalışırım ama kesinlikle tavsiye edeceğim bir kitaba benziyor:))
garip olan şu bence; güzel ve pahalı bir ırk alırlar, sokak köpeklerini sokakta beslemeyı tercih ederler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?