tebrıklerkitabımı bitirdim
yeni kitabım
reşat nuri çalıkuşu 119 sayfa
İyi akşamlar kızlar
Bugün az okuyabildim . 120. sayfadayım .
geçmiş olsun. saol :)Merhaba okuyucu bilgeler
Bugün kitabıma başladım, hastayım ancak 56.sayfaya gelebildim:2:
Bu arada başka bilgeler de yazmış ama ben de yazmadan edemeyeceğim. İmzan gerçekten çok güzel ve anlamlı olmuş bilge sör
Merhaba Sör :)
Nasılsın ?
garip olan şu bence; güzel ve pahalı bir ırk alırlar, sokak köpeklerini sokakta beslemeyı tercih ederler.
merhaba okuyucular
3 kitaptan biraz biraz okumaya devam ediyorum. hala bitiremedim hiçbirini
bu kitabın detaylı bir tanıtımını yeni okudum, benim de ilgimi çekti.
canım, imzana ben de bayıldım bu arada. hayvanları çok seven biri olarak, algısal olarak hemen seçiyorum ilgili konuları...
sokak köpeklerine yemek verenler yine iyi. herkes yemek su verse de tek sorunları barınma olsa... insanların çöpe attıkları ile tüm hayvanların açlık sorunu çözülür.
bu arada benim de evde 2 kedim var, ikisi de sokaktan geldi. cins olsalardı sevgisi daha fazla olamazdı.
sokak köpekleri de huy olarak birçok cins köpekten daha uysal ve sevimli geliyor bana nedense. o hüzünlü veya minnet duyan bakışları içimi eritir her seferinde.
hayvanların hepsinin sevgisi bambaşka. bu topicte de duyarlı arkadaşlarımın olduğunu bilmek beni mutlu ediyor
canım, imzana ben de bayıldım bu arada. hayvanları çok seven biri olarak, algısal olarak hemen seçiyorum ilgili konuları...
sokak köpeklerine yemek verenler yine iyi. herkes yemek su verse de tek sorunları barınma olsa... insanların çöpe attıkları ile tüm hayvanların açlık sorunu çözülür.
bu arada benim de evde 2 kedim var, ikisi de sokaktan geldi. cins olsalardı sevgisi daha fazla olamazdı.
sokak köpekleri de huy olarak birçok cins köpekten daha uysal ve sevimli geliyor bana nedense. o hüzünlü veya minnet duyan bakışları içimi eritir her seferinde.
hayvanların hepsinin sevgisi bambaşka. bu topicte de duyarlı arkadaşlarımın olduğunu bilmek beni mutlu ediyor
Kızlar bende bir hayvansever olarak bir hatırlatmada bulunmak istedim.
Ürünlerini hayvanlar üzerinde işkence ederek deneyen başta kozmetik ve temizlik olmak üzere yüzlerce firma/marka var.Üstelik evlerimizin olmazsa olmazları da dahil maalesef bunlara.Eğer ürün seçiciliğimizi arttırırsak belki ilerde bu vahşete son verilebilir.Bu durum çağımızın yüz karalarından biri.
Netten bu konudaki videolara bakmaya, mümkün değil yürek dayanmıyor,sırf resimler bile kahrediyor insanı.
Surrender konu başlığıyla ilgisi yok ama dayanamadım,umarım kızmadım.
konu başlığına neden '' cafe kitap'' eklendi sanıyorsun :)
her tür konuyu konuşabilmek için :)
Günaydınlar
Dünden beri imzaları göremediğim ve yazılanlara anlam veremediğim için üyeliğimde bi sorun var sanıyodum
Meğersem ayarlarımda imzaları gösterme işaretliymiş
Gerçekten çok anlamlı olmuş Surrender keşke herkes böyle düşünse
Bizim okulda bir sürü köpek gezer kampüsün içerisinde hiç biri cins değil,
ama öyle şekerler öyle sevgiye yardıma muhtaçlar ki...
Biri oturup severken köpekleri diğeri ne işleri var burada atılsınlar diyebiliyor ne acı
bizim de kampüste 6 tane köpeğimiz var, aynı şekilde onlar da cins değil ama çok güzeller, insanlara çok yakın davranıyorlargelip bizimle oturuyorlar fakültedeki tüm öğrencilerin ilgi odağı hepsi
hastalık, iş derken sımdıde issizlik bunalımıyla takıp edemedım buraları kusura bakmayın , eger devam etmeme musade verırsenız burada okudugum kıtapları eklemek isterim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?