Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhaba okuyucu bilgeler
Bugün kitabıma başladım, hastayım ancak 56.sayfaya gelebildim
:2:
Bu arada başka bilgeler de yazmış ama ben de yazmadan edemeyeceğim. İmzan gerçekten çok güzel ve anlamlı olmuş bilge sör

merhaba okuyucular
3 kitaptan biraz biraz okumaya devam ediyorum. hala bitiremedim hiçbirini

bu kitabın detaylı bir tanıtımını yeni okudum, benim de ilgimi çekti.

garip olan şu bence; güzel ve pahalı bir ırk alırlar, sokak köpeklerini sokakta beslemeyı tercih ederler.

canım, imzana ben de bayıldım bu arada. hayvanları çok seven biri olarak, algısal olarak hemen seçiyorum ilgili konuları...
sokak köpeklerine yemek verenler yine iyi. herkes yemek su verse de tek sorunları barınma olsa... insanların çöpe attıkları ile tüm hayvanların açlık sorunu çözülür.

bu arada benim de evde 2 kedim var, ikisi de sokaktan geldi. cins olsalardı sevgisi daha fazla olamazdı.
sokak köpekleri de huy olarak birçok cins köpekten daha uysal ve sevimli geliyor bana nedense. o hüzünlü veya minnet duyan bakışları içimi eritir her seferinde.
hayvanların hepsinin sevgisi bambaşka. bu topicte de duyarlı arkadaşlarımın olduğunu bilmek beni mutlu ediyor

aynen. o bakışlar yok mu, her şeyi anlatıyor aslında...
etrafımda hayvan yoksa
çoğu zaman çöpe atarım, çünkü onunda faydası çok oldugunu düşünüyorum :)

Son düzenleme:

Benim de 1,5 yaşında bir tekirim var. Sözlüm onu bana getirdiğinde daha 1 aylıktı, annesini kaybetmiş, büyük kediler de zarar vermişler, yüzünde tırmık izleri yaralar vardı. Geldiğinde halini bir görseydiniz korkudan titriyordu geceleri. Sonra ona odamda bir minder yaptık üstünde uyuması için, tek başına uyuyamıyordu kardeşimle ben kollarımızda bebeğimiz gibi uyutuyorduk. Geceleri o minderde yatmaz gelir kafamın üstünde yatar, bir patisi alnımda uyurdu. Etrafımdaki insanlar cins kedi alsaydın vs. diye diye sinir ederdi beni. Oysa ona bir ev vermenin, korkularını atlatmasına yardımcı olmanın, sıcak bir yuva sağlamanın mutluluğunu başka ne verebilir ki insana.

Bir de sadece yemek, su vermek yetse keşke. O kadar garip insanlar var ki, koyduğunuz kapları yok etmeyi kendine görev edinmişler. Neymiş apartmanın önüne geliyorlarmış, ne yapacaklar toplanıp apartman yönetimini ele mi geçirecekler?! Bunu yapan insanlar da zamanında kuş, kedi ve köpek bakmış insanlar. Hayvanları severim ama yalnızca kendiminkini nasıl bir anlayış nasıl bir mantıksa artık

Kusuruma bakmayın uzun oldu ama insan dolu olunca tutamıyor kendini:26:

Kızlar bende bir hayvansever olarak bir hatırlatmada bulunmak istedim.
Ürünlerini hayvanlar üzerinde işkence ederek deneyen başta kozmetik ve temizlik olmak üzere yüzlerce firma/marka var.Üstelik evlerimizin olmazsa olmazları da dahil maalesef bunlara.Eğer ürün seçiciliğimizi arttırırsak belki ilerde bu vahşete son verilebilir.Bu durum çağımızın yüz karalarından biri.

Netten bu konudaki videolara bakmaya, mümkün değil yürek dayanmıyor,sırf resimler bile kahrediyor insanı.

Surrender konu başlığıyla ilgisi yok ama dayanamadım,umarım kızmadım.

konu başlığına neden '' cafe kitap'' eklendi sanıyorsun :)
her tür konuyu konuşabilmek için :)

Günaydın arkadaşlar benim kitabım haftasonu bitti bugün kitap alacağım ama ne alacağımı henüz bilmiyorum bugün ofise grinin elli tonunu getirdim boş zamanlarımda okumak için ikinci kez okuyacağım ama sıkılmam kesinlikle :)))

Günaydınlar
Dünden beri imzaları göremediğim ve yazılanlara anlam veremediğim için üyeliğimde bi sorun var sanıyodum
Meğersem ayarlarımda imzaları gösterme işaretliymiş
Gerçekten çok anlamlı olmuş Surrender keşke herkes böyle düşünse

Bizim okulda bir sürü köpek gezer kampüsün içerisinde hiç biri cins değil,
ama öyle şekerler öyle sevgiye yardıma muhtaçlar ki...
Biri oturup severken köpekleri diğeri ne işleri var burada atılsınlar diyebiliyor ne acı

bizim de kampüste 6 tane köpeğimiz var, aynı şekilde onlar da cins değil ama çok güzeller, insanlara çok yakın davranıyorlar gelip bizimle oturuyorlar fakültedeki tüm öğrencilerin ilgi odağı hepsi

Tüm kampüs alanını beraber paylaşıyoruz onlarında hakkı çünkü. Bazıları çok korkak bazıları çok saldırgan olmuşlar hep insanların kötü davranışları yüzünden
Ama öyle şirinler ki oturduğumuz bankların yanına gelip kıvrılıyorlar beni sev diyolar adeta
Kediler desen direk kucağımıza atlıyorlar

hastalık, iş derken sımdıde issizlik bunalımıyla takıp edemedım buraları kusura bakmayın , eger devam etmeme musade verırsenız burada okudugum kıtapları eklemek isterim..

merhaba bilge güzellikler bu hafta bahar gene gelecek sanırım biraz soğuk ama güneşli başladı :119:

haftasonu düşündüğüm gibi sakin geçmedi 14 sayfacık okuyabildim :78: en azından okudum diyerek kendimi rahatlatıyorum bu konuda başarılıyım en azından :111:

hastalık, iş derken sımdıde issizlik bunalımıyla takıp edemedım buraları kusura bakmayın , eger devam etmeme musade verırsenız burada okudugum kıtapları eklemek isterim..

geçmiş olsun, her şeyin hayırlısı hiç bunaltma kendini umarım kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…