Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

hastalık, iş derken sımdıde issizlik bunalımıyla takıp edemedım buraları kusura bakmayın , eger devam etmeme musade verırsenız burada okudugum kıtapları eklemek isterim..

geçmiş olsun canım
her şeyin hayırlısı olsun, elbette devam edebılırsın

bahar havası, diye diye soğuttuk havayı

tesekkur ederım.

Lâ isimli kitabı yarım bıraktım
Ahmet Altan kıtabım yarım.
Kucuk prens kıtabım yarım..
ıkı kıtap daha var elımde Tuna Kiremitci-Güneşi kıskandıran kız ve Geyşa'nın anıları

Okudukca burada belırtırım okunan sayfalarla ılgılı bılgılerı..

Merhaba okuyucular:) 1haftadır şehir dışındaydım ve üstüne birde grip oldum. 10gündür kitap okuyamadım internetede giremedim:26: Ek süre talep ediyorum, 2hafta kadar.

Merhaba
Umarım iyisinizdir güzellikler .

Bugün kitabımı okumadım . Daha doğrusu hiç zamanım olmadı .

merhaba kızlar kitabımın 63. sayfasındayım kaç gündür okuyamıyorum misafir geliyo habire yada işim çıkıyo bu arada bahar dönemi başladı aöf okuyanlara allah kolaylık versin ders çalışasım hiç yok napcam ben

Selam bilge hatunlar..
Gününüz güzel, çok mutlu geçsin..
Bu sabah İvan İlyiç'in Ölümü'ne başladım kahvaltıdan sonra, bir lokma kitap zaten, herhalde akşam yemeğinden sonra kısmet olursa bitirebilirim.
Belki de yarın sabaha kalabilir, bilemedim şimdi.

Huzurlu günler, bol okumalar diliyorum.
Öpüyorum çok hepinizi. :13:
Görüşmek üzere.

25 Şubat 1907 tarihinde, Gümülcine İğridere'de doğdu. İlköğrenimini Üsküdar, Çanakkale ve Edremit'te yaptı (1921). Balıkesir Muallim Mektebi'ni bitirdi (1927). Aynı yıl Yozgat Cumhuriyet İlkolulu'nda öğretmenlik yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı bursuyla 1928'de Almanya'ya gitti. 1930 yılı mart ayında yurda döndü. Aydın ve Konya'da öğretmenlik yaptı. Resimli Ay dergisinde öykülerini yayınlamaya başladı.

Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklandı (1932). Bir yıla hüküm giydi. Konya ve Sinop hapishanelerinde yattı. 1933 yılında memuriyet kaydı silindi. Cumhuriyet'in onuncu yıl dönümünde, çıkarılan afla hapisten çıktı (29 Ekim 1933). Yeniden memur olabilmesi için bağlılığını ispatlaması istendi. Bu amaçla 15 Ocak 1934 tarihli Varlık dergisinde (13. Sayı) "Benim Aşkım" başlıklı, Atatürk'e övgü şiiri yayınladı. Karşılığında MEB Talim Terbiye Dairesi Mümeyyizliği'ne atandı (30 Eylül 1934). 1937'deki askerliğini takiben, önce Ankara Musiki Muallim Mektebi Türkçe öğretmenliğine, ardından çevirmen, öğretmen ve dramaturg olarak çalışacağı Devlet Konservatuarı'na atandı (1938).

1945'de Yeni Dünya gazetesinin, 1946'da Marko Paşa'nın neşrine katıldı. Marko Paşa'daki yazıları yüzünden çeşitli kovuşturmalara uğradı. Bunlardan birinden yedi ay hüküm giydi. 1948'de Zincirli Hürriyet'teki bir yazısından dolayı yine hakkında kovuşturma açıldı. Nakliyeciliğe başladı. 1 Nisan 1948 tarihinde, yurt dışına kaçma girişimi sırasında öldürüldü. Cesedi, öldürülüşünden iki buçuk ay sonra (16 Haziran 1948) bulundu.

Eserleri: Değirmen, Kağnı, Ses, Yeni Dünya, Sırça Köşk, Kuyucaklı Yusuf, İçimizdeki Şeytan, Kürk Mantolu Madonna, Dağlar ve Rüzgar, Esirler

(biyografi.net)

Son düzenleme:
İyi geceler.. Surrender 3 gun teyzemlerde kaldim kitabimi goturmemistim.. 7 gun vermistim bana ama daha sure dolmadi, dolmadan bitirecegim ins

kızlar yardımınıza ihtiyacım var, işin içinden çıkamadım sevdiceğime bi sürpriz hazırlayacağım ve bunun için beraber izleyebileceğimiz ağlatırken güldüren bi aşk filmi lazım :44: ben bi türlü bulamadım bana film önerir misiniz??

hint filmleri güzel oluyor
kişiye göre değişir güzel film

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…