hastalık, iş derken sımdıde issizlik bunalımıyla takıp edemedım buraları kusura bakmayın , eger devam etmeme musade verırsenız burada okudugum kıtapları eklemek isterim..
merhaba bilge güzelliklerbu hafta bahar gene gelecek sanırım biraz soğuk ama güneşli başladı :119:
haftasonu düşündüğüm gibi sakin geçmedi 14 sayfacık okuyabildim :78: en azından okudum diyerek kendimi rahatlatıyorum bu konuda başarılıyım en azından :111:
Merhaba okuyucular:) 1haftadır şehir dışındaydım ve üstüne birde grip oldum. 10gündür kitap okuyamadım internetede giremedim:26: Ek süre talep ediyorum, 2hafta kadar.
bahar havası, diye diye soğuttuk havayı
ya di miolsun er ya da geç gelecek bahar :111: böyle dedim diye birden pastırma yazı gelmez işallah
Küçük Aptalın Büyük Dünyası bitti
Şimdiki kitabım da Ve Geri Kalan Her Şey. 424 Sayfa
İyi geceler.. Surrender 3 gun teyzemlerde kaldim kitabimi goturmemistim.. 7 gun vermistim bana ama daha sure dolmadi, dolmadan bitirecegim ins
kızlar yardımınıza ihtiyacım var, işin içinden çıkamadımsevdiceğime bi sürpriz hazırlayacağım ve bunun için beraber izleyebileceğimiz ağlatırken güldüren bi aşk filmi lazım :44: ben bi türlü bulamadım bana film önerir misiniz??
hint filmleri güzel oluyor
kişiye göre değişir güzel film
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?