Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhaba okuyucu bilgeler
Kitabımın 107. sayfasındayım; ama bugün azmettim daha da okuyacağım.
Okuyamadığım günlerin acısını çıkarmam lazım
Herkese güzel ve huzurlu bir gün ve akşam dilerim

iyilik güzellik :87: dün kitabımda baya ilerledim mutluyum :124::124:

sen nasılsın bilge myosotis

Şükürler olsun bende iyiyim. :)
Ders çalışmaya başlamadan önce, her güne 1 kitap sığdırmaya çalışıyorum, 100 sayfanın altında olan kitaplar olsa da bitirip köşeye koymak çok mutlu edici..

oh ne güzel kitap bitirmek insana büyük bir tatmin yaşatıyor gerçekten umarım istediğin kadar çok kitap okuyabilirsin ama kendini çok zorlama gene de

oh ne güzel kitap bitirmek insana büyük bir tatmin yaşatıyor gerçekten umarım istediğin kadar çok kitap okuyabilirsin ama kendini çok zorlama gene de

Evet canım fazla okuyunca gözlerim bulanıveriyor açıkçası çok da yüklenemiyorum kendime..
Ders çalışana kadar ne kadar okursam kar, ben nedense o zaman kitabı savsaklıyorum.. Aslında normal olarak devam etmem gerekli ama nedense kitabı bir adım geriye atıyorum ders çalışırken, herhalde çok fazla okumak bayıyor.

bana da oluyor bazen zihnim bulanıyor öyle zamanlarda biraz bırakmak lazım :87: okumaktan gözlerin yorulduğunda bir süre uzaklara bakmanı öneririm gökyüzüne ya da ufka bak gözlerini rahatlatır

bana da oluyor bazen zihnim bulanıyor öyle zamanlarda biraz bırakmak lazım :87: okumaktan gözlerin yorulduğunda bir süre uzaklara bakmanı öneririm gökyüzüne ya da ufka bak gözlerini rahatlatır

Odamı maviye boyamak gibi bir isteğim vardı yazdan beri, ne güzel olur dedim şimdi mavi olsa..

Odamı maviye boyamak gibi bir isteğim vardı yazdan beri, ne güzel olur dedim şimdi mavi olsa..

hoş olabilir evet mavi huzurlu bir renk, havalar ısınınca boyatırsın bir duvarına da farklı bir renk ya da desenli duvar kağıdı yapabilirsin bak alanı genişletir farklı renkler kullanmak

hoş olabilir evet mavi huzurlu bir renk, havalar ısınınca boyatırsın bir duvarına da farklı bir renk ya da desenli duvar kağıdı yapabilirsin bak alanı genişletir farklı renkler kullanmak

Evet bende yaza düşünüyorum... :)
Aklımda bişeyler var da bakalım, ferah olsun da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…