Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kitap tanıtımlarını haftada bir okuyucu greenjade yapıyor.
ama, bizimde yapmamız gereken şey, elımızdekı kıtabı tanıtmak...

acı bana bilge sör bidaha okumamazlık yapmam

kolay gelsin bilge VLDNMRT afiyet olsun şimdiden

evet insan bazen kendisine vakit ayıramıyor gene de bunlar bahane gibi geliyor biyerde kendime kızıyorum tembellik ettim diye

bende bu aralar çok tembellik yaptım ama artık yok öyle tembellik yapmak
bu aralar sabah akşam kıtap okumak istiyorum
vakit ayıramamak işin bahanesi

J.K.ROWLING-Harry Potter ve Ölüm Yadigarları bitmiştir.

Böylece 8 gün kala hedefimi tamamladımmmm:124::124::124::124:

nasıl olsa, ''berbatım, çok kötüyüm'' demenin bir yararı yok...öyle deyınce durum düzelmeyecek
o zaman '' şükür iyiyim'' demenin de bir zararı olmaz, en azından şükretmiş olursun

Olumsuz konuşunca hem durumun düzelmeyecek hem de daha çok olumsuzluk çekeceksin. Böyle de bir denge var bence.

Bu yüzden, en doğrusu senin yaptığın...

kitap tanıtımlarını haftada bir okuyucu greenjade yapıyor.

Kitap tanıtımları az sonra!!!

Bizden ayrılmayın.

Son düzenleme:
Merhaba okuyucu bilgeler, bugün kitabım bitti
Gerçekten çok büyük bir keyifle okudum, özellikle karakterleri ayrı ayrı çok sevdim.
Okumayan bilgelere tavsiye ederim

Başbilge surrender, yeni kitabıma yarın başlayacağım
Kitabım "Kız Kulesi'ndeki Kızılderili / Sunay Akın" ve 182 sayfa, rica etsem bana gün verebilir misin

…
"Abla."
"Efendim."
"Biliyor musun?"
"Neyi?"
"Senin kaderin benimkini de yazmış…"

Savrulan Hayatların Hikâyesi

1900lü yılların başı, Biga…
Savaştan yorgun düşmüş bir millet, bir çiftlik ve zengin bir aile. Bir yemin ve o yeminle vicdanı arasında sıkışıp kalmış bir baba... Gün gelir kader zarını atar ve hayatlar savrulur dört bir tarafa.

İncir Kuşları, Piruze - Şamda Bir Türk Gelin, İki Kişilik Yalnızlık gibi çok okunan kitapların yazarı Sinan Akyüz'ün kaleminden, genç yaşta Ürdün'e gelin giden iki kız kardeşin gerçek yaşam öyküsünü soluk soluğa okuyacaksınız.

Bu romanı elinizden bırakamayacaksınız...
Tarih, kader ve aşkın mükemmel bir karışımı...

(dr.com.tr)

Son düzenleme:

Bu kitap, klasik bir diyet kitabı değil. "Kibrit kutusu", "iki yemek kaşığı" gibi anlamsız ölçülerle insanları strese sokmuyor. Karatay Diyeti bir yaşam biçimi. Yıllardır pazarlanan beslenme balonlarını patlatıyor, doğru beslenmenin ne demek olduğunu anlatıyor.

Beslenme ile hücresel/hormonsal fonksiyon bozuklukları arasındaki yakın ilişkiye odaklanan Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay, kilo vermenin ABC'sini öğretiyor, hiç zorlanmadan zayıflamanın ve zayıf kalmanın sırrını açıklıyor.

Hepimizi yıllardır içinden çıkılamayan kısır döngüden, yani kilo verip geri alma korkusundan da kurtarıyor! Üstelik sürprizleri var. Onun sisteminde kalori hesabı ya da diyet ürünlerin peşinden koşmak yok! Et, balık, süt, peynir, yoğurt, yumurta, tereyağı, bakliyat, turşu, sebze, meyve ve kuruyemişler serbest...

Kilo vermek ve verdiğiniz kiloda kalmak istiyorsanız; kilo verirken halsizlik, bitkinlik, isteksizlik ve yorgunluk hissetmeden, mutlu ve enerjik bir şekilde yaşamayı arzuluyorsanız; unutkanlık şikayetlerinden kurtulmayı, düşüncelerinizin berraklaşmasını ve yaptığınız işe kolaylıkla konsantre olmayı hedefliyorsanız bu kitap tam size göre...

(dr.com.tr)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…