Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bu gece başka kitap okumam sanırım, yarın sabah Allah'ım nasip kısmet ederse Hakan Günday'ın Az'ına başlayacağım. 360 sayfa olduğu kalmış aklımda. Birkaç gün elimde oyalanır da inşallah çok uzatmam..

İyi akşamlar herkese.

Şimdiden herkese kocaman bir günaydın benden
Kitabımın 398.sayfasına geldim, okuyamadığım günlerin acısını çıkardığıma göre uyumaya gidebilirim artık
Yeni gün şöyle bol köpüklü kahveyle, kitaplı, güneşli ve huzurlu olsun

günaydın tatlı bilgeler

ben dün hiç okuyamadım ama pazartesi kitabımı bitirmiş olacağım

Merhaba bilgeler; mutlu, güzel günler dilerim.

Bu sabah kahvaltıdan sonra yaklaşık 50 sayfa okudum, bugün ders çalışma niyetim var, eğer bunu başarabilirsem kitap okuma faslım bugün 50 ile kapanabilir istemeden de olsa. Ders ve kitabı eş zamanda ilerletmeyi öğrenmek istiyorum.. Sınav zamanlarımda kitap okuyamıyorum, bu yüzden kendime kızıyorum. Umarım çalışsam da arada kitap okurum..

Ne kadar da anlamlı değil mi?
Görüşmek üzere sevgili bilgeler, dikkat edin kendinize.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba okuyucu bilgeler nasılsınız?
dün kitabımı çok fazla okuyamadım eşimin doğumgünü sebebiyle ..
142.sayfadayım inş. bir aksilik çıkmassa bugün telafi ederim artık

merhaba.............
günaydın kk'nın en bilge hatunları keyifli günleeer
merhaba
Gunaydin okuyucular

Surrender, 121 sayfa icin gun istemistim.. Yarim kalan bir kitabimi bitirecegim..
3 günün var...................
Günaydın okuyucu bilgeler

"Allah Beni Böyle Yaratmış" bitti

Yeni kitabım "Bana Dokunma". 332 sayfa
7 günün var:3:
günaydın tatlı bilgeler

ben dün hiç okuyamadım ama pazartesi kitabımı bitirmiş olacağım
............................
iyi günler bilgeler
156. sayfadayım kitabımda.

merhaba okuyucu bilgeler nasılsınız?
dün kitabımı çok fazla okuyamadım eşimin doğumgünü sebebiyle ..
142.sayfadayım inş. bir aksilik çıkmassa bugün telafi ederim artık
merhaba.............

okudugun kitabı tanıtabılırsın aslında

tabiside memnun olurum bilimkurgu tarzında bir roman büyük bir paralı şirket önemli bir genetik uzmanı olan tom maddox u bulup onlarla çalışmasını teklif eder tabiki verilen teklif cezbedince kabul eder işin içine girince boyut değişir çalışılmasını istediği ölümsüzlük olur ama bunun içinde hydra ( mitolojide 9 başlı ölümsüz olduğu düşünülen ejderha)nın cesedinin bulunması beklenir başta komik gelsede bu efsanenin gerçek olabileceği bir arkeolag tarafından keşfedilir bu anda da arkeolog kaçırılır :)
bahsetmedim anlattım resmen bence bu kadar yeter okumak isteyen arkadaşlarımız olursa heyecanı kaybolmasın daha fazla

kısacık özetten heyecan kaybolmaz :)
aslında biz okudugumuz kıtabı tanıtıyoruz
ama son zamanlarda kımse yapmıyor bunu

kısacık özetten heyecan kaybolmaz :)
aslında biz okudugumuz kıtabı tanıtıyoruz
ama son zamanlarda kımse yapmıyor bunu

aslında yapılsa iyi olur kitap alırken insan zorlanıyor en azından buradaki tanıtılan kitaplardan az çok hangi kitabı almak isteyebileceğimizi bilerek gitmiş oluruz kitapçıya şimdi okuduğumuz olsun yada daha önce okumuş olduğumuz kitaplar hakkında bilgiler verebiliriz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…