Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

geçmiş olsun :111: artık öyle yapıyorlar bir gün bile müsade yok bence ayıp

kaçıyoruz sanki aynen çok ayıp
faturalı olmasa haklılar dıyeceğım, ama buradayız, adresımız
numaramız bellı
bazen gıcık olmuyor değilim, zaten hepsı para tuzağı
bir tanesinden bile iş çıkmaz, hepsı bırbırınızden kötü.

yıllarca ödediğimiz faturaların hiç hatrı yok aynen

geyşanın anıları 558 sayfalık bi kitap 50 sayfa okudum

Dostoyevski
Dostoyevski'nin ilk romanı Zavallı insanlar‚ adını taşır. Sadece bu eser. onu ş„öhrete
ulaştırmaya yetmişti. …çok geç†meden çarlık Rusyası, Dostoyevs-ki'yi ihtil‡al kaynağının
başında buldu. ‰ünlŠü yazar, †çar†abuk idam hŠükmünüŠ giydi. 1849 yılında, kurşuna dizilmek
üŠzere direğe bağlanacağı sırada, hayatını bağışladılar. Ahreti boylamıya hazırlanırken,
Sibirya'ya sürüldüğünüŠ gö„rdŠü.
Rutubetli zindanlar, onun enerjisini köstekleyememişti. On yıl sonra (1859) geriye döndüğü
zaman, koltuğunun altında bir†çok yeni eser taşıyordu. Eskisinden kat kat gІüçlü eserler,..
Dostoyevski, ölünceye kadar boş durmadı. ÖlüŠ Evinin Hatıraları (1863), Cinayetler ve
GŠnahlar (1865), Sersem (1868), Karamazof Kardeşler (1876) gibi eserleriyle, †ağdaş
romancıların „ön sırasında yer aldı.
Romanlarında karamsar ve dengesiz tiplere bolca rastlanır, insan denen yaratığı derinlemesine
inceliyen Dostoyevski'nin ruh tahlillerindeki başarısı eşsizdir denebilir.
en bir garip kişiyim. Şimdi, bana deli diyorlar. Eskisi kadar "garip gö„rüŠnmekte devam etseydim, bu benim
için aşamalı bir bi†çim ilerleme olacaktı.

yazı karakterlerine ne oluyor, anlamıyorum.:26:

Selam kızlar
Kitabım çok güzel gidiyor anca vizeler yüzünden yoğunlaşamadım pek..
120 sayfa kadarını okudum hafta sonundan umutluyum bitirmeye çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…