Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın bilge güzellikler

dün gece kitabımı kurcaladım ama daha başlamadım kitabımın arka kapağındaki yazı çok hoşuma gitti onu sizinle paylaşmak istedim

"Hiçbir şey bilmeyen hiçbir şeyi sevemez. Hiçbir şey yapamayan, hiçbir şeyi anlamaz. Hiçbir şeyden anlamayan insan değersizdir. Oysa anlayan biri, hem sever hem fark eder hem de görür... Bir şeyde ne kadar bilgi varsa, o kadar büyük sevgi vardır... Bütün meyvelerin çileklerle aynı zamanda olgunlaştığını zanneden biri, üzümleri hiç tanımıyor demektir." Paracelsus

hayatlarımızdan sevgi ve güzellikler hiç eksik olmasın :87: sevgi olmasa hayatın ne anlamı kalır ki

ah merak ettiğim ama cesaret edemediğim kitaplardan biri okuyan arkadaşlarımdan kimisi çok yorucu dedi kimisi ise çok beğendi ben de okuyacağım umarım bi cesarete bakıyor bütün iş

Şiddetle merak ettiğim bir kitap ve yazarı... Hakkında çok olumlu şeyler duydum hep ama evde dağ gibi kitap var, ancak yazın okumayı planlıyorum

merhaba dün kitabı bitirmek için çok uğraştım
sonlara doğru sıkıldım, sanırım polisiye gerçekten bana göre değil...
ilk başlarda gayet akıcıydı, ama o kadar çok hikaye var ki kitapta
bunalttı resmen

Son düzenleme:
Merhaba

Bildirim dün akşam yapamadım . Bugün yapayım .

Fikret Otyam'ın kitabında 73. sayfadayım .
Peyami Safa'nın kitabında da 104. sayfadayım . Bunun bitmesine 25 sayfa kaldı. Birazdan bitiririm .

Dokuzuncu Hariciye Koğuşu'ndan.

" Hakikatı seviniz, o da sizi sever; hakikatı arayınız, o da sizi arar ve üstüne yalan Çin setleri gibi kalın duvarlar örsün, altında kalan hakikat bir ince iniltiyle, bir hafif rüzgar dalgasıyla, herhangi bir küçük işaretle mevcudiyetini bildirir: 'Buradayım!' der. "

merhaba bilgeler umarım hepiniz iyisinizdir...
kitabımın 194.sayfasındayım,bu aralar adaptasyon sorunu yaşıyorum (((kitap okumaya ayırdığım vakitlerde ilk sayfamı hep 2 kez okudum yani o derece offff şu yaz geleydi eyiydi,mevsimsel depresyonda mıyım neyim)

bende de oluyor o bahar çarpması diyorum ben :87:

ben yaşamamıştım galiba daha önce bu 1 aydır kendimden korktum valla tedaviye mi gitsem ne dedimde sonra herkes yaz gelsin geçer bekle dediler bekliyorum

hiç şüphe etme kendinden yaz gelince geçer ama sen yazı çok çağırma uzun bir bahar yaşayalım ben seviyorum baharı az biraz sersemleşmekten zarar gelmez :87:

hiç şüphe etme kendinden yaz gelince geçer ama sen yazı çok çağırma uzun bir bahar yaşayalım ben seviyorum baharı az biraz sersemleşmekten zarar gelmez :87:

ii peki madem biras bahar uzun sürsün inşallah diyelim o zaman heee bi de inşallah bu arada mutsuzluk ve melankoliklikten gebermem

ii peki madem biras bahar uzun sürsün inşallah diyelim o zaman heee bi de inşallah bu arada mutsuzluk ve melankoliklikten gebermem

o kadar melankolik değilsin bence bişi olmaz sana aslansın kaplansın :111:

İyiyim tatlım.

Sen nasılsın?

iyilik güzellik :87: çiçeklerim açıyor pıtır pıtır keyifliyim nergisimin soğanları çürümüş ama sanırım senin dediğin gibi ne yapalım kısmet diyorum onada :111:

nasıulsın canım? valla kolayına ne geliyorsa öyle de bana arkadaşlarım sanki çok uzun ismim varmış gibi wili derler

Sağ ol canım, iyiyim. Sen de iyisindir umarım.

Tamam, vili diyelim bundan sonra. :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…