merhaba, kitap okumayı çok seviyorum, bu gece okumaya başlayacağım kitap haruki murakamiden 1Q84, yazarın bu kitabı hariç tüm kitaplarını okudum, çok da keyif alıyorum kaleminden. Değişik bir şey okumak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Kapak resmini de eklediğime göre hazırım. Kitabım 925 sayfa. Kaç günde bitirmem gerekiyor??
Eki Görüntüle 667911
ps: arkadaşlar lütfen okuduğunuz ve çok beğendiğiniz kitapları paylaşın
merhaba, kitap okumayı çok seviyorum, bu gece okumaya başlayacağım kitap haruki murakamiden 1Q84, yazarın bu kitabı hariç tüm kitaplarını okudum, çok da keyif alıyorum kaleminden. Değişik bir şey okumak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Kapak resmini de eklediğime göre hazırım. Kitabım 925 sayfa. Kaç günde bitirmem gerekiyor??
Eki Görüntüle 667911
ps: arkadaşlar lütfen okuduğunuz ve çok beğendiğiniz kitapları paylaşın
merhaba bilgeler umarım hepiniz iyisinizdir...
kitabımın 194.sayfasındayım,bu aralar adaptasyon sorunu yaşıyorum(((kitap okumaya ayırdığım vakitlerde ilk sayfamı hep 2 kez okudum yani o derece offff şu yaz geleydi eyiydi,mevsimsel depresyonda mıyım neyim)
bende de oluyor obahar çarpması diyorum ben :87:
Selam millet...
ben yaşamamıştım galiba daha öncebu 1 aydır kendimden korktum valla tedaviye mi gitsem ne dedimde sonra herkes yaz gelsin geçer bekle dediler bekliyorum
Selam millet...
as hoşgeldin bilge can
hiç şüphe etme kendindenyaz gelince geçer ama sen yazı çok çağırma uzun bir bahar yaşayalım ben seviyorum baharı az biraz sersemleşmekten zarar gelmez :87:
Hoşbulduk canım.
Senin ismini nasıl kısaltalım, ne dersin?
ii peki madem biras bahar uzun sürsün inşallah diyelim o zamanheee bi de inşallah bu arada mutsuzluk ve melankoliklikten gebermem
İyiyim tatlım.
Sen nasılsın?
nasıulsın canım? valla kolayına ne geliyorsa öyle de bana arkadaşlarım sanki çok uzun ismim varmış gibi wili derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?