Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Sırlarla örtülü bir hayat, masumiyetin gölgesine sığınamaz!

Anne sevgisinden mahrum büyümüş Brenda, yıllar içinde kendini geliştirmeyi başarmış, zeki ve güçlü bir basketbol yıldızıdır. Ancak kariyerinde hızla zirveye doğru yol alırken babasının ortadan kaybolmasıyla yapayalnız kalır. Ünlü spor menajeri Myron, başarılı olduğu kadar güzelliğiyle de dikkat çeken bu oyuncunun yaşamında, bir şeylerin gizli kaldığını düşünerek ailesinin geçmişini araştırmaya başlar ve kendisini esrarengiz olayların içinde bulur çünkü ortada birilerinin saklamak için öldüğü, diğerlerinin ise bunu korumak için öldürdüğü bir sır vardır.

Peki bu sır, Brenda'yı yeni bir hayata mı yoksa derin bir hiçliğe mi sürükleyecek?

"Dedektiflik romanlarının geleceğiyle ilgili kaygılarınız varsa unutun gitsin! Bu iş Harlan Cobenle emin ellerde."
Michael Connelly

"Olağanüstü karakterlerin yer aldığı, duygusal bir hız trenindeymiş gibi hissettiğiniz sürükleyici ve mizah yüklü bu kitap, Coben'in yeteneğini bir kez daha kanıtlar nitelikte."
Library Journal

"Tam bir entrika şöleni! Esprili cazibesinin sınırlarını zorlayan baş karakter Myron Bolitar, bundan daha etkili ve hayranlık uyandırıcı olamazdı!

Bir sonraki macerasında neler olacağını merak etmek çok keyifli."
Kirkus Review

"Yanlış Bir Adım'da ne ararsanız var: Mükemmel karakterler, sağlam bir konu, tırnak yediren bir heyecan ve Harlan Coben'in harika mizah anlayışı... Dolu dolu zaman geçirmek isteyen herkesin okuması gereken bir kitap!"
Susan Isaacs

(dr.com.tr)

Son düzenleme:
selamlar nasılsınız ?
bir süredir yoktum,listeden çııkarıldım mı acaba ? :26:

uzun süredir gelmeyen okuyucu arkadaşlarımız var, bu akşam kontrol edıp listeden çıkaracagım.

merhaba okuyucular

geçen gün bir hevesle yorumlarınızı okuyordum ki net gitti, sonra da giremedim.
fırsat bulmuşken gireyim hemen.

yoğunluk tam gaz devam, 2 hafta sonra biraz rahatlayacağım inş.
son yazdığımdan beri okuma kitaplarımın kapağını bile açamadım. tüm gün kitaplarla iç içe olup da burada yazamamak da tuhaf oluyor...

tempoyu taşımakta zorlanır oldum. yazı iple çekiyorum artık. az kaldı diye diye kendimi avutuyorum.

bende durumlar böyle, siz tam gaz okumaya devam ediyorsunuzdur umarım.

kitap kurtlarına sevgiler

kitabımı bitirdim
ahmet ümit- şeytan ayrıntıda gizlidir:80::76::76:

nasıl buldun peki?

tavsiye eder misin?

A. Ümit benim arada kaldığım yazarlardan, okusam mı okumasam mı diye dğşünüyorum. evde okunacak 2 kitabı daha var. İst Hatırasını okudum sadece.

nasıl buldun peki?

tavsiye eder misin?

A. Ümit benim arada kaldığım yazarlardan, okusam mı okumasam mı diye dğşünüyorum. evde okunacak 2 kitabı daha var. İst Hatırasını okudum sadece.

polisiye. aslında fena değil
ama bir türlü hikayeler bitmedi, içinde 18 tane hikaye var
kısa öykülerden oluştuğu için cinayetlerin çözümü fazla sürmüyor

bazı hikayeleri merakla okudum ve bitmesin istedim
bazıları da anlamsız şekilde bitti

Son düzenleme:
yeni kitaplarım
namık kemal-intibah, vatan yahut silistre ( daha önceden okudum, ama hatırlamıyorum )

Türk edebiyatının Batılı anlamda ilk edebî romanı olan İntibahta Namık Kemal, ruhsal çözümlemelerin yanı sıra dış dünya tasvirlerine de yer vermiştir. Romanda hayatları ve karakterleri birbirinden tamamen farklı iki kadın ile onların arasında kalan bir adamın birleşen hayatları başarıyla resmedilmiştir. Üç kahramanın yaşadığı olaylar bireysel olmaktan çıkarılıp toplumsal yönleriyle de ele alınmıştır. Bu anlamda başarılı bir ilk olmuştur. ****** Batılı anlamda ilk edebi roman olarak kabul edilen İntibahta üç farklı insanın hazin hikayeleriyle karşı karşıya kalırız.Hayatı sadece kitaplardan tanıyan ve hiçbir hayat tecrübesi olmayan bir genç, buna karşılık aşkı uğruna her şeyi göze alan ve bir süre sonra hırslarının batağında boğulup kalan bir hayat kadını ve bu kavganın içine adeta atılan ve efendisi uğrunda canını vermekten kaçınmayan fedakar bir genç kız... Bu üç kahramanın kaderi, trajik ve ibret verici bir sonla okuyucuya aktarılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…