Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

iyi geceler yeni kitabım OLASILIKSIZ-Adam Fawer 472 sayfa
gün isticem sayın Sur ama elini korkak alıştırma sınavlara da hazırlanıyorum ders çalışcam bide okuyan varmı bu kitabı kardeşim çok övdü ama bilemedim :)

On dört yaşındaki Şefika ile sevgili Atâ arasındaki büyük, tutkulu ve masum aşk…
Zengin bir paşayla evlendirilmek istenmesi üzerine girdiği çıkmaz ve kavuşma ümidini yitiren Şefika'nın, sevgilisiyle birlikte yaşadığı, herkesin ruhunu donduran hazin sonu…
Döneminde birçok sansasyona neden olan bu eser, sadece aşkın ruhsal acısı üzerine kurulu olmayıp aynı zamanda toplumun geleneklerine karşı tenkitleri de ortaya koyuyor.

Aile, aşk ve toplumu konu alan klasik bir başyapıt…

(dr.com.tr)

Kanije, Türk tarihinin şanlı sayfaları arasında, kale savunmasında gösterilen üstün gayretle öne çıkmıştır. Özellikle Tiryaki Hasan Paşa'nın, zor durumlarda bulduğu çözüm yolları, casus romanlarına konu olacak niteliktedir. Hatta Namık Kemal'in romancılığı göz önüne alınınca okuyucu, zaman zaman yaşanan olayları roman kurmacası bile zannedebilir. Türk askeri, bu savaşta hem yiğitlikleri hem de zekâlarıyla göze çarpmaktadır.

Kanije adı, her Türk okuyucusunun hafızasında bir şekilde yer etmiştir. Namık Kemal'in bu eserini okuyarak Kanije savunmasının bütün canlılığını yaşayacak ve akıncıların üstün gayretine şahit olacaksınız.

(dr.com.tr)

Son düzenleme:
Bu arada yeni kitabımı da seçtim:107:
Fakir Baykurt / Tırpan - 358 sayfa
Başbilge surrender gün rica edebilir miyim?

25 günün var
Bu arada yeni kitabımı da seçtim:107:
Fakir Baykurt / Tırpan - 358 sayfa
Başbilge surrender gün rica edebilir miyim?
10 günün var
Çubuk olsun madem

Tamam bilge çubuk.

bence çubuk olmaz prenses olsun

kitabım bitti
Namık kemal-vatan yahut silistre
gülnihal gibi heyecanlı bir şekilde okumadım

sevgili sör yeni kitabım yıldızlar korsanı, sayfa sayısını tam bilmiyorum ama internette 366 sayfa yazıyor :)
süre verebilir misin? :)

okuya okuya 10 sayfa okudum bugün bikaç hafta ne yazık ki böyle olacak iyi geceler bilge güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…