Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

230. sayfadayım.
Baş bilgem gel de yardıma gelelim,çok kolay gelsin fazla yormadan yerleş.

Hip, nerdesin sen?

Umarım herşey yolundadır.

Merhaba bilge güzellikler iyiyim bilge jade bir aksilik yok şükür sadece yoğunluk işler güçler, pek vakit ayıramadım kendime bu sıralar aslında arada girebilsem iyi olurdu o da benim ihmalim kitabımı bitirdim ama uyku öncelerimi ayırarak :87:

Halide edip tanıtımlarını gördüm daha hepsini okuyamadım, yazar seçimleri çok güzel gerçekten

Merhaba bilgeler Uzun bir aradan sonra YDS'yi atlatıp aranıza ve kitap okumaya dönmüş bulunmaktayım. Hepinizin fazla fazla kitap okuduğunu görünce dahada heveslendim bi:) Yeni kitabım Tolstoy- Tanrı'nın Egemenliği İçinizdedir. Kitap 350 sayfa (yazıları küçük ama ) Bugün başladım. Hepinize keyifli okumalar:))

Merhabalar

Sör gidiş-gelişlerinin hızına yetişemiyorum .
Hoş geldin hip . Seni de göremiyordum bayadır.
Çok özletme kendini.

Ben de kitaplarıma başladım . Kaplumbağa hızıyla gidiyorum .
Kitap içine alamadı beni daha , beni dışlıyor. :26:

merhaba bılgeler
bu aralar biraz sorunlarım var, en kısa sürede döneceğim aranıza
1 veya 2 hafta içinde...
her gün muhakkak geleceğim

merhaba bilge hatunlar
şu 1 hafta çok fazla yoğun olacağım
evimi taşıyorum da 1 hafta sonra sizinim, kurtulamazsınız.

hayırdır inşallah başbilge sör umarım her şey yoluna girmiştir sen gönlünü ferah tut tatlım su akar yatağını bulur, yeni evin hayırlı uğrurlu olsun

merhaba ben de özledim sizi yok birdaha bu kadar uzak kalmam bazı kitaplar sarmıyor evet ben öyle olunca bırakıyorum bir süre sonra tekrar dönüyorum o kitaba, hiç zorlamıyorum kendimi :87:

merhaba ben de özledim sizi yok birdaha bu kadar uzak kalmam bazı kitaplar sarmıyor evet ben öyle olunca bırakıyorum bir süre sonra tekrar dönüyorum o kitaba, hiç zorlamıyorum kendimi :87:

Kalma kalma.
Yakın ol hep , böylesi daha iyi.
Ben de bırakmaya korkuyorum , çünkü ben bırakınca tam bırakıyorum , bir daha elime alasım gelmiyor. Üstüne üstüne gidip zorla kendimi kitaba kabul ettirmem gerek.

olurum her bilgenin kitap okuyuşu başka tabi sıcak bir çay ve kurabiyeyle al eline belki o zaman daha sıcak karşılar seni

hoşgeldin
Hoşgeldin başbilge,iş yerimdeki bilgisayar yapıldı artık çok vaktim olmasa da arada girip bir şeyler yazabilirim.

Sör yerleşebildin mi?
daha değil, 3-4 gün sonra allah nasip ederse
her şey tastamam olacak :)
ben yokken fazla kıtap okuma, benı mı geçmek istiyorsun
hayırdır inşallah başbilge sör umarım her şey yoluna girmiştir sen gönlünü ferah tut tatlım su akar yatağını bulur, yeni evin hayırlı uğrurlu olsun

sağ ol, her şey yolunda şu anda :) 4 gün sonra kitaplarımla ve sizlerleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…