Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam herkeseeee

kumral ada mavi tuna- buket uzuner okuyorum.

pazar başladım şu anda 338. sayfadayım 2-3 güne bitririm yeni kitaplar gelsinnnn. ucuz kitap kampanyalarınıda paylaşalım buradan olur mu. ben d&R dan alıyordumm 5 tl ye falan ama şimdi migrosta gördüm 5-9 aradı değişiyordu 4 tanede oradan aldım. kitaplarım benim herşeyim. daha çok roman seviyorum aşk-korku-gerilim-maceraaaa.

merhabaa :80: keyifli okumalar ne güzel hızlı okuyucuymuşsun, kampanyaları yazabiliriz neden olmasın okuyucu sör de beğenecektir bu fikri, aslında kitap değiştokuşu yapma fırsatımız olsa bizim için daha bile faydalı olur diye düşünüyorum :111: ama o çok mümkün görünmüyor

ben kitaplarımı kimseye vermem

evet birde izinliydim bikaç gündür daha çok okuma fırsatım oldu şans işte ama ynede hızlı okurum tab. uzatmayı sevmiyorum konudan soğumadan sıcağı sıcağına bitirmeyi seviyorum. aöf sınavları giriyor araya sürekli ama napiim dayanamayıp gene kitap okuyup ders çalışmaya devam ediyorum. kitap alışverişi güzel fikir de bende kıyamıyorum yaaaaa :)

ben kitaplarımı kimseye vermem

ya ben de tam tersi hep birilerine veririm :111: o yüzden çok fazla kitabım yoktur ancak birkaç başucu kitabımdan vazgeçemem -ki onlardan da merak edene verip yeniden aldığım olmuştur. kitapların okundukça mutlu olduğunu düşünüyorum daha çok insan sevsin onları istiyorum :111: biraz duygusalım sanırım

selam canım,
kısaca özet geçeyim ben:)

liste yapıyoruz ve kitap sayısına göre gün verıyoruz
listeye yazılmak için 2 günde bir rapor verılmelı, yoksa yazmıyorum
hoşgeldin

[h=3]Piyer[/h]
İri yapılı, cesur bir adamdır, fakat biraz çekingendir. Babası Prens Bezukof’un nikahsız bir kadından olma çocuğudur. İlk olarak Elen’i sevmekteydi fakat daha sonra Nataşa’ya değişik duygular hissetmeye başlamıştır. Fakat Andre’den dolayı ona açılamamaktadır. Karısının ölümünden sonra ona daha da aşık olmaya başlamıştır. Andre öldüğünde evlenmişlerdir.
[h=3]Andrey[/h] Kısa boylu cesur ve akıllı bir askerdir. Prenses Liza ile evlidir. Karısı doğururken öldükten sonra Nataşa’ya açılmaya karar vermiştir. Son savaşta ağır yaralanması sebebiyle hayatını kaybetmiştir. Arkasında yetim bir çocuk bırakmıştır. Piyer’in iyi bir dostudur.
[h=3]Nikola[/h] Çok büyük bir vatanseverdir. Ailesine çok düşkün, hep onların dediğinin olmasını isteyen bir karakterdir. Hatta bu sebepten dolayı, biraz da çıkan aksiliklerden dolayı sevdiği kızı, Sonya’yı terk etmiştir. Daha sonra gönlünü Prenses Mari’ye kaptırıp onunla evlenmiştir. Savaşa askerlik yapmaya gitmiştir.
[h=3]Nataşa[/h] Yaşadıklarından çok çabuk etkilenen bir kızdır. Aşk bakımından kararları çok değişmektedir. Önce Boris’e gönlünü kaptırır, daha sonra Andre’ye, sonrasında Anatol’a ve sonra tekrar Andre’ye dönmüştü, fakat Andre aynı günlerde ölür. Bunun etkisini üzerinden attığında Piyer’le evlenmiş ve mutlu bir yaşam sürmüşler.
[h=3]Sonya[/h] Fakir ama çok güzel bir kızdır. Kuzeni Nikola’yı sevmektedir ve aşkı karşılıksız değildir, fakat bir süre sonra ona bir mektup yazarak ayrılmıştır. Nikola, Mari ile evlendiğinde Mari’den nefret etmeye başlmıştır.
[h=3]Mari[/h] Biraz çirkindir, fakat vefalı bir insandır. Babasının ona o kadar çektirmesine rağmen onu ölümüne kadar yalnız bırakmamıştır. Nikola’yı sevmektedir.
[h=3]Elen[/h]
Çok güzel, fakat huysuzdur. Erkeklerin hepsi ona hayrandır. O yaşadığı yanlış bir şeyden dolayı Piyer’le kısa süreliğine bozuşur. Daha sonrasında anjinden ölür.
[h=3]Liza[/h] Andrey’nin eşidir ve ona çok bağlıdır. Çok güzel bir kadındır ve bir o kadar da güzel huyludur. Doğum yaparken ölmektedir.
[h=3]Denisof[/h] Oldukça cana yakın ve samimi bir insandır. Nataşa’yı sevmektedir, fakat Nataşa ona yüz vermeyince vazgeçer.
[h=3]Dolohov[/h] Denisof’un tam tersine bir adamdır. Bir zamanlar Piyer’in arkadaşı idi, fakat Piyer’in karısı Elen’i lekelemesi sebebiyle Piyer onu arkadaşlıktan siler. Daha sonra Sonya’ya bir evlilik teklifinde bulunur fakat Sonya onu kabul etmeyince vazgeçer.

......kendıme daha aşık olacak bir karakter seçemedim sayfalarım ilerlesin de bir..

Son düzenleme:
selam canım,
kısaca özet geçeyim ben:)

liste yapıyoruz ve kitap sayısına göre gün verıyoruz
listeye yazılmak için 2 günde bir rapor verılmelı, yoksa yazmıyorum
hoşgeldin

listeye eklermisin canım o zamn benide?

giden hiçbir kitap geri gelmemiştir, gelmez de

tam 499 sayfa canım. bitincede haber veririm. yeni kitaba geçincede adını ayzarını ve sf sayısını söylerim. yaşasın heyyooo. kitap kurdu arkadaşlarım oldu benimdeeee. çevremde sadece 1 arkadaşım vardıda okuyucu. hatta şu anda okuduğumda onun kitabı. bir sonraki kitabımı ahmet ümitten almak istiyorum hiç okumadımda ben onun kitaplarından.

yok öyle bitince haber veririm, demek
listeye yazılman demek, sana verılen süre demek

3 hafta verıyorum sana canım

Son düzenleme:

yok öyle bitince haber veririm, demek
listeye yazılman demek, sana verılen süre demek

3 hafta verıyorum sana canım

aa pardon burda racon böyleyse uyucaz canım ne demek.. ayrıca kalan 160 sf için 3 hafta çok süre böyleyse süreye bile gerek yok. tatlım ben bu kitabı haftasonuna bilemedin bu akşama bitiririm. hafife almayın beniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…