uuuuu çok sevimlilermiiiş
bir imzamız bile yok
görüyor musun , okuyucu hip
imzamız olmamasını geç imza alanındakileri bile göremiyorum ki hala :111::111: ben iyice garibanım yoksa gözlerim felfecir okuduğundan mı böyle oluyo :111:
selam herkeseeee
kumral ada mavi tuna- buket uzuner okuyorum.
pazar başladım şu anda 338. sayfadayım 2-3 güne bitririm yeni kitaplar gelsinnnn. ucuz kitap kampanyalarınıda paylaşalım buradan olur mu. ben d&R dan alıyordumm 5 tl ye falan ama şimdi migrosta gördüm 5-9 aradı değişiyordu 4 tanede oradan aldım. kitaplarım benim herşeyim. daha çok roman seviyorum aşk-korku-gerilim-maceraaaa.
merhabaa :80: keyifli okumalar ne güzel hızlı okuyucuymuşsun, kampanyaları yazabiliriz neden olmasın okuyucu sör de beğenecektir bu fikri, aslında kitap değiştokuşu yapma fırsatımız olsa bizim için daha bile faydalı olur diye düşünüyorum :111: ama o çok mümkün görünmüyor
merhabaa :80: keyifli okumalar ne güzel hızlı okuyucuymuşsun, kampanyaları yazabiliriz neden olmasın okuyucu sör de beğenecektir bu fikri, aslında kitap değiştokuşu yapma fırsatımız olsa bizim için daha bile faydalı olur diye düşünüyorum :111: ama o çok mümkün görünmüyor
ben kitaplarımı kimseye vermem
selam herkeseeee
kumral ada mavi tuna- buket uzuner okuyorum.
pazar başladım şu anda 338. sayfadayım 2-3 güne bitririm yeni kitaplar gelsinnnn. ucuz kitap kampanyalarınıda paylaşalım buradan olur mu. ben d&R dan alıyordumm 5 tl ye falan ama şimdi migrosta gördüm 5-9 aradı değişiyordu 4 tanede oradan aldım. kitaplarım benim herşeyim. daha çok roman seviyorum aşk-korku-gerilim-maceraaaa.
selam canım,
kısaca özet geçeyim ben:)
liste yapıyoruz ve kitap sayısına göre gün verıyoruz
listeye yazılmak için 2 günde bir rapor verılmelı, yoksa yazmıyorum
hoşgeldin
ya ben de tam tersi hep birilerine veririm :111: o yüzden çok fazla kitabım yoktur ancak birkaç başucu kitabımdan vazgeçemem -ki onlardan da merak edene verip yeniden aldığım olmuştur.kitapların okundukça mutlu olduğunu düşünüyorum daha çok insan sevsin onları istiyorum :111: biraz duygusalım sanırım
listeye eklermisin canım o zamn benide?
tam 499 sayfa canım. bitincede haber veririm. yeni kitaba geçincede adını ayzarını ve sf sayısını söylerim. yaşasın heyyooo. kitap kurdu arkadaşlarım oldu benimdeeee. çevremde sadece 1 arkadaşım vardıda okuyucu. hatta şu anda okuduğumda onun kitabı. bir sonraki kitabımı ahmet ümitten almak istiyorum hiç okumadımda ben onun kitaplarından.
ben kitaplarımı kimseye vermem
yok öyle bitince haber veririm, demek
listeye yazılman demek, sana verılen süre demek
3 hafta verıyorum sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?