aaa sörüm yeşillenmişsin hayırlı olsun ne ara olduntebrik ediyorum
2 gün önceyeni mi fark ettin
kafam yerinde değildi deçok sevindim senin adına :) çok çalışırsak bir gün bizi de edi yaparlar mı:26:
Heyyyy,sitede yeniyim ama kitap işinde uzun süredir varımbugün Elif Şafak'ın 'Aşk' isimli kitabına başladım :) 415 sayfa.... Hmmmm,sanırım 2 günümü alır son zamanların popüler romanların bir çoğunu okumuşumdur. Genellikle doğa üstü olanları,eğer sorunuz olursa yardımcı olabilirim Özellikle; * Gece evi serisi * Hush Hush (Fısıltı,Çığılık,Sessizlik,Final) * Grinin Elli Tonu * Sherlock Holmes kitapları * Canan Tan Kitapları vs.. vs...
Baba tarafım İskenderunlu. Akdeniz akşamlarına yol alabilirim ama o zamanda çok sıcak diye şikayet ediyorum
Çok memnuniyetsiz gördüm kendimi. Ayıp bana.[/B][/FONT][/COLOR]
Dini kitaplar yasak arkadaşlar.
Sör zaten gerekli açıklamayı yapmış.
Bu konunun başından beri böyle bir kuralımız var.
Bunda rahatsız olacak bir şey de yok ayrıca.
merhaba
anlaşılmayacak bişi yok, yasak arkadaşım!
15 günün var.
listede oldugun zamanlarda da okuyor muydun? hiç dikkatimi çekmedi, belli ki kimsenin de çekmemiş.maalesef dini kitaplar yasak.
....................
Biri bana burada dönen olayı anlatabilir miiiNasıl liste vericem beeeeeeeennnn :)
Baba tarafım İskenderunlu. Akdeniz akşamlarına yol alabilirim ama o zamanda çok sıcak diye şikayet ediyorum
Çok memnuniyetsiz gördüm kendimi. Ayıp bana.[/B][/FONT][/COLOR]
canım öncelikle hoşgeldin. önce konunun ilk mesajını okuman gerekiyor daha sonra okuyacağın kitabı buraya yazıyorsun sör süre veriyor, 2 günde bir sayfaya uğrayıp rapor vermen gerekli tabi bu sırada çene çalmak da serbest, kitabın bittiğindeyse kardeş konuya "kitabımı bitirdim" şeklinde bildirim yapıyorsun bu da kardeş konumuz: http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html dip not: bildirim konumuzda sohbet etmek vs yok sadece bildirim yapılıyor. başka sorun olursa sör geldiğinde cevap verecektir
Hoş buldummmm :) Ben şimdi okuyacağım kitabı direkt buraya yazıyorum ve bana süre veriliyor,2 günde bir uğrayıp rapor veriyorum. Doğru anlamışmıyım :))
ben geçen yaz limon ağacını okumaya kalkışmıştım ama nedense yarım bıraktımbu yaz tekrar deneyeceğim
bugün ben de hiç okuyamadımmerhaba sevgili bilgeler
pek giremiyorum bu aralar, bugün de pek kitap okuyamadım ama birazdan başlayacağım okumaya
oku canım güzel bir kitap
bugün ben de hiç okuyamadımşimdi başlayacağım
aynen canım, hatta şimdi alıyorum kitabımı elime
evet, sör sayfaya göre süre veriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?