- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Merhabaaaaaaaa
seni ilk kez görüyorum konuda
yani ben de pek eski sayılmam ama
ilk kez görmen çok normalsitede yeniyim çünküüü
sen bilirsin canımBurayla tanistigimda okuyordum evet hatta size kitap listemi yazdim ben ilahiyatciyim dedim bunlari okuyacagim sirayla dedim
O zaman kimse bana yasak demedi
Yanlis hatirlamiyorsam 3 tane de dini icerikli kitap okudum sen de bana gün verdin sur
Neyse o zaman bana musade arkadaslar kimse bana yasak oldugunu soylememisti bilmiyordum gozden kacmis
Ben kendi capimda okuyayim kitaplarimi
liste falan yok canım, ben sayfa sayısına göre gün veriyorum.Biri bana burada dönen olayı anlatabilir miiiNasıl liste vericem beeeeeeeennnn :)
merhabaiyi akşamlar canlarkeyifler nasıl??
4 günün vartamamdır,teşekkürler :)
O zaman yazayım ben, Elif Şafak okuyorum :) 415 sayfa ben sayfa 40tayım :) sör süre ver banaaa :) ama öle çok uzatmaaaaaaa,ben sevmem öle 4-5 gün aynı kitabı okumayıııııııııııııııııııııı :)))))
saol canım :)geçmişi okuyunca fark ettim hoşgeldiniz yeni üyeler
surrender hayırlı olsun editörlüğün en geç söyleyen olarak utandım su an :26:
kızlar sizden bir ricam olabilir mi benimmmmm :26::26::26:
sevgili Okutucu Bilgem, yeşillenmişsin, hayırlı olsun.yakışır
raporumu vereyim: fırsat buldukça bebekle ilgili kitaplardan okumaya devam ediyorum. sayfa sayısı veremediğim için üzgünüm, 4 kitaba aynı anda devam ediyorum.
iyigeceler bilgeler :) sanırım bu saatde uyumakda zorluk cekip kitap okuyan kimse yok
ben uyuyamıyorum kitabada yeni baslamısdım konu yeni yeni alevlenmeye basladı hepten uykum kactı gelip bi sizi kontrol edeyim dedim ama anlasılan kimsecikler yok burda devam edim ozaman kaldıgım yerden :)
merhabaevet sen kitabına devam et :) bol bol oku
"yüz tavşandan hiçbir zaman bir at olmaz; yüz kuşkudan da kanıt olmaz..." dostoyevski-suç ve ceza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?