Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

"yüz tavşandan hiçbir zaman bir at olmaz; yüz kuşkudan da kanıt olmaz..." dostoyevski-suç ve ceza

geçmişi okuyunca fark ettim hoşgeldiniz yeni üyeler

surrender hayırlı olsun editörlüğün en geç söyleyen olarak utandım su an :26:

sen bilirsin canım....................
Biri bana burada dönen olayı anlatabilir miii Nasıl liste vericem beeeeeeeennnn :)
liste falan yok canım, ben sayfa sayısına göre gün veriyorum.
iyi akşamlar canlar keyifler nasıl??
merhaba.........................
4 günün var..........................
geçmişi okuyunca fark ettim hoşgeldiniz yeni üyeler

surrender hayırlı olsun editörlüğün en geç söyleyen olarak utandım su an :26:
saol canım :)

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar, iki gün önce başladığım kitabımı bi gün boyunca elime alamamıştım, kavuştuğumda 24.sayfada kalmıştım, simdi kafamı kaldırdım 99.sayfadayım. Haftaya yoğun olucam demiştim ama bu gidişle 'haftaya' ya pek gerek de kalmıcak gibi..
Gerçi şu an moralim yerlerde süründüğü ve gümbür şakırt ağladığım için elimden bıraktım kitabı, dikkati veremedim..

sevgili Okutucu Bilgem, yeşillenmişsin, hayırlı olsun. yakışır

raporumu vereyim: fırsat buldukça bebekle ilgili kitaplardan okumaya devam ediyorum. sayfa sayısı veremediğim için üzgünüm, 4 kitaba aynı anda devam ediyorum.

teşekkürler bilge efla
nasıl gidiyor hamilelik?

iyigeceler bilgeler :) sanırım bu saatde uyumakda zorluk cekip kitap okuyan kimse yok

ben uyuyamıyorum kitabada yeni baslamısdım konu yeni yeni alevlenmeye basladı hepten uykum kactı gelip bi sizi kontrol edeyim dedim ama anlasılan kimsecikler yok burda devam edim ozaman kaldıgım yerden :)

merhaba evet sen kitabına devam et :) bol bol oku

Sör, yeni kitabım Reşat Nuri Güntekin'den Kavak Yelleri (495 sayfa).

Süremi rica edebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…