Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Hangi kitap Sör ?
knut hamsun- açlık
merhaba 9 günün var
konumuz "kafe" olmuş merhaba bilgeler
elbette, ne zamandır aklımızdaydı, harekete geçireyim dedim
Künefe unutulur mu hiç bak canım çekti şimdi

merhaba

:)....................................

saol :) bittikten sonra beğenirsem yorumda bulunurum

Bekliyorum yorumunu :) Bi de birşey sorcam ben sizeeee,ifadeyi nasıl kullanıyorsunuz bi türlü bulamadım ve tabi renkli ve farklı yazı tipi kullanmayıda :/ bir bilgisayarcı olarak kendimden utanıyorum şu an :/ ama bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp dimi

ayarlarınla ilgili bir durum. gerçi otomatık olarak ayarlı olmuş oluyor sanırım.
yorum yapma kısmının altında ifadeler
sen görmüyor musun? mesela şuan bana cevap yazarken?

ayarlarınla ilgili bir durum. gerçi otomatık olarak ayarlı olmuş oluyor sanırım.
yorum yapma kısmının altında ifadeler
sen görmüyor musun? mesela şuan bana cevap yazarken?

Normalde orda olması gerek biliyorum ama bende görünmüyor :/ o yüzden sorma ihtiyacı hissettim :/ yazı tipinide profilden ayarladım ama olmadı galiba :/

Normalde orda olması gerek biliyorum ama bende görünmüyor :/ o yüzden sorma ihtiyacı hissettim :/ yazı tipinide profilden ayarladım ama olmadı galiba :/

ayarlarından dolayı olabilir. kullanıcı konrol paneli +seçenekleri düzenle + Konu Görünüm Seçenekleri + grafikleri göster tik atıyorsun
pro olmayan üyeler yazı tipini her seferınde seçiyor
her yorumundan sonra sen belirliyorsun bunu

Kullanıcı kontrol paneline girip canım solda hesabım seçenekleri düzenle kısmı var. Ordan mesaj editörü kısmındaki standart Editör- Toolbarı işaretle, o zaman ifadeler görünüyor.

Kullanıcı kontrol paneline girip canım solda hesabım seçenekleri düzenle kısmı var. Ordan mesaj editörü kısmındaki standart Editör- Toolbarı işaretle, o zaman ifadeler görünüyor.

Oldu Teşekkür ederim ikinizedeeeeee

Bilgeler, iyi geceler, gıda zehirlenmesi yaşadım birkaç gündür, o yüzden uğrayamadım kitabımıda bitirdim bildirimimi yapıp geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…