Bi gün bende gelmek isterim iskenderuna
Tavsiyene uyarım. :)
Her geldiğimde bir yerlere gidiyorum ama bazen nereye gittiğimi unutuyorum
Petek'te yediğim künefeleri unutmuyorum ama
knut hamsun- açlıkHangi kitap Sör ?
merhabamerhaba hepinize
Kinyas ve Kayra'yı okudum bitirdim. Dün gece bitirmeyi planlamıştım ama bugüne sarktı.
Kitap ''değişikti'' biraz deneysel gibiydi. Bazen abartılı cümleler gözüme batmadı değil ama akıcı bi şekilde okutuyo kendini. Kitap içine çekiyo insanı dürüst olmak gerekirse. Malesef biraz da melankolik bir kitaptı o yüzden çok beğendiğimi söyleyemicem. Ben yakın çevremden kitabın çok methini duydum ve onun üzerine alıp okudum. Onların abarttığı kadar iyi olmasa da okunması denenmesi gerekebilir
yeni kitabım Elif Şafak-Mahrem 229sayfa
surrender süremi rica edebilir miyim
beste inşallah sen de şarkı yarışmasını kazanırsın bol şansbaşarılar keşke önerim olsaydı ama malesef
elbette, ne zamandır aklımızdaydı, harekete geçireyim dedimkonumuz "kafe" olmuşmerhaba bilgeler
Künefe unutulur mu hiçbak canım çekti şimdi
knut hamsun- açlık
merhaba9 günün var
elbette, ne zamandır aklımızdaydı, harekete geçireyim dedim
merhaba
Künefe unutulur mu hiçbak canım çekti şimdi
knut hamsun- açlık
Ah ah benim hep çekiyor.
Kolay gelsin Sör.
Bilemedim onu.
:)....................................MerhabaaaaaaaKnut Hamsun'u bende Elif Şafak'tan sonra okuyacaktım
Ah ah benim hep çekiyor.
Kolay gelsin Sör.
Bilemedim onu.
gel buyur yedirelim sana güzel bir künefe,hatta ben bile yaparım :))))
:)....................................
saol :) bittikten sonra beğenirsem yorumda bulunurum
:)....................................
saol :) bittikten sonra beğenirsem yorumda bulunurum
Sağ ol canım. Hamarat gördüm seni. :))
Gelebilme ihtimalim olsa keşke, zahmete sokmam seni, gider dışarda yeriz.
eeeeee,İskenderun kızıyız hamart olacaz tabiiiimecburluk belası hamarat olduk :)
Bekliyorum yorumunu :) Bi de birşey sorcam ben sizeeee,ifadeyi nasıl kullanıyorsunuz bi türlü bulamadım ve tabi renkli ve farklı yazı tipi kullanmayıda :/ bir bilgisayarcı olarak kendimden utanıyorum şu an :/ ama bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp dimi
ayarlarınla ilgili bir durum. gerçi otomatık olarak ayarlı olmuş oluyor sanırım.
yorum yapma kısmının altında ifadeler
sen görmüyor musun? mesela şuan bana cevap yazarken?
Normalde orda olması gerek biliyorum ama bende görünmüyor :/ o yüzden sorma ihtiyacı hissettim :/ yazı tipinide profilden ayarladım ama olmadı galiba :/
Normalde orda olması gerek biliyorum ama bende görünmüyor :/ o yüzden sorma ihtiyacı hissettim :/ yazı tipinide profilden ayarladım ama olmadı galiba :/
ayarlarından dolayı olabilir. kullanıcı konrol paneli +seçenekleri düzenle + Konu Görünüm Seçenekleri + grafikleri göster tik atıyorsun
pro olmayan üyeler yazı tipini her seferınde seçiyor
her yorumundan sonra sen belirliyorsun bunu
Kullanıcı kontrol paneline girip canım solda hesabım seçenekleri düzenle kısmı var. Ordan mesaj editörü kısmındaki standart Editör- Toolbarı işaretle, o zaman ifadeler görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?