Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ahmet ümit iyi bir yazar fakat sürekli aynı yazarın kitaplarını okumak istemiyorum ben çünkü zaten sürekli kitap okuyacak kadar vaktim yok çalışıyorum

yoğun çalışan biriyseniz en iyisi öykü kitapları olur bence. çalışırken aklınız kitapta kalmaz.

Sait Faik Abasıyanık'ın öykü kitapları çok güzel. YKY ve/veya İş Bankası yayınlarından seçip beğenip alın.

G.G. Marquez' in de öykü kitaplarını çok beğenirim. Kırmızı Pazartesi kitabı da gerçek bir olaydan yazılmıştır, kısa bir romandır, sürükleyicidir. öykü kitabı olarak; Yaprak Fırtınası ve On İki Gezici Öykü kitaplarını ben beğenmiştim.

en kötüsü o zaten
bir kitaba başlamak ve hayal kırıklığına uğramak

ben artık sayamadım bu kaçıncı bitirdiğin kitap 3 ?

canım, hayal kırıklığından ziyade, yaşanmış tatsız olaylardan bahsedildiği için ve olayları gerçekten etkileyici bir şekilde anlatıldığı için beni çok sarmadı dedim, yanlış bir tabir kullandım aslında. duygusal bir insanım, etkiledi beni. sindire sindire okuyup bitireceğim tabii ama birden okuyamam...

Sunay Akın' ın kalemi değil, seçtiği konu öyle bir çırpıda okumayı engelliyor.

topiğe geldiğimden beri 3 kitap bitti canım.

Son düzenleme:

bu ne hız, yetişemiyoruz verılen zamandan devam edıyorsun galıba?

selam okuyucular, listeyı tekrar gözden geçireceğim
gelmeyen arkadaşları çıkarıcam listeden
daim olanları yazıcam listeye.
hem listeye yaparken zorlanıyorum, olmayan arkadaşlarımızı çıkaracağım

teşekkürler

Oğuz Atay Bir bilim adamının romanı. Musataf İNAN
270 SAYFA
yeni kitap yok ortada henüz-fikirlere açığım

:2:
bu ne hız, yetişemiyoruz verılen zamandan devam edıyorsun galıba?

yoğunluğu atlattım, kitaplara yumuldum
normal zamanlarda da kitap okuyan biriyimdir, yoğun zamanlarda çok yavaşlıyor okumam. o günlerin acısını çıkarıyorum.

böyle devam edersen okunacak kitap kalmayacak

okunacak oldukça kitap var yine canım.
evdekiler biterse kütüphanelerdekiler beni bekler.

her zaman aynı tempoda olmuyor bir de... kitabın konusu/anlatımına göre, benim yoğunluğuma ve ruh halime göre süresi değişiyor.
elimde çok uzun süre kalan kitaplar da oluyor. kitabı sevemezsem, başka kitaplara da başlıyorum hemen, azar azar okuyarak bitiyorlar yine..

yöntemlerin çok güzel :) evet tamamen ruh haline bağlı ve kıtabın sürekleyici olmasının da etkısı büyük :)

Bab-ı Esrar favorim

Mutluluk'u ben çok beğenerek okudum

Heey okurcuklar

Ben kitabımı bitirdiim,
Hani tebrikler?

Yeni kitabımın adı "Eylül"
Mehmet Rauf'un eserii..
Türk Edebiyatı'nın ilk psikoloji romanı.
Servet-i Fûnun'da yayınlanmış
300 sayfa..Kaç gün uygun hakim hanım?

İçecekler yine bendeen

tebrıkler canım :) havai fişek gösterin gelecek birazdan

2,5 hafta verıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…