Merhaba okuyucu arkadaşlarım, ben 57. sayfaya geldim her fırsatta 3-5 sayfa okuyarak :111: bu haftasonu kitabımı bitireceğim umarım
surrende ve othersss hepinize günaydınnlarr:))
ben acı öpücük'ü 2 gün önce bitirdim. dün dinleneyim diye kitap almadım okumadım. bugünde sabah alt komşu geldi erkenden işede gidiyordum unuttum almayı başlayamadım ama bu akşam kısmetse yeni scherlock holmes serilerime başlıyorumm :)
:) neden okumayacaksın :)
yok canım, neden yanlış anlayacağım. uygun şekilde sen eklersin tabloya. o yüzden ayrıntıları yazıyorum hep
hem ben hemencik telafi ederim eksikleri, hiç merak etme
Ayşe Kulin : Bora'nın Kitabı(249sf)... bitti şimdi... Bir daha kolay kolay Ayşe Kulin okumayacağım, ona karar verdim. :26:
Merhaba hoşbulduk :) Dün başladığım kitaptan sadece 15 sayfa okuyabildim .Konunun ilk sayfasını okudum ona uyarak kitabımı sayfa sayısını yazarını adını yazdım.Kaçırdığım başka detay var mı?:44:
:) hoşgeldın
gün belırlendı mı sana ? sayfa sayısını söyluyorsunuz ve ben size gün veya hafta belırlıyorum :)
Merhaba:) Gün belirlenmedi.Kitabım 318 sayfa ...dün akşam sadece 15 sayfa okuyabildim.
2,5 yeterlı olur sanırım :)
ıyı okumalar.
hoşgeldın okuyucu seaside :=)
Teşşekkür ederim :) 2.5 haftada bitirmeye çalışıcam ..hatta hedef 2 olsun buçuğu süpriz olsun :)
Merhaba okuyucu arkadaşlarım, ben 57. sayfaya geldim her fırsatta 3-5 sayfa okuyarak :111: bu haftasonu kitabımı bitireceğim umarım
çok sevgili yoldaşlarım, okur arkadaşlarım;
78 sayfam kaldı. çok mesudum!
ben acı öpücük'ü 2 gün önce bitirdim. dün dinleneyim diye kitap almadım okumadım. bugünde sabah alt komşu geldi erkenden işede gidiyordum unuttum almayı başlayamadım ama bu akşam kısmetse yeni scherlock holmes serilerime başlıyorumm :)
Malesef uyarlanmışını okuyorum Efla..
Lise öğrencisiyim fen okuyorum.
Ama sözele de ilgim yok değil
Sanırım tebrik orijinali okuduğum içindi
Ama teşekkür ederim yine de
Malesef uyarlanmışını okuyorum Efla..
Lise öğrencisiyim fen okuyorum.
Ama sözele de ilgim yok değil
Sanırım tebrik orijinali okuduğum içindi
Ama teşekkür ederim yine de
tebrik her ikisi için de gelsin.
hatta lise öğrencisi olduğunu görünce yüzümde kocaman bir gülümseme oluştu
ben de sayısalcıydım(lise-ünv), ama çocukluğumdan beri edebiyatı çok severim. bu sevgimin karşılığını fazlasıyla aldığımı söyleyebilirim
sınavlardaki başarıyı artırması da cabası
Teşekkür ederim .....
Benim de edebiyat ortalamam 96
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?