Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhaba okuyucu arkadaşlarım, ben 57. sayfaya geldim her fırsatta 3-5 sayfa okuyarak :111: bu haftasonu kitabımı bitireceğim umarım

surrende ve othersss hepinize günaydınnlarr:))
ben acı öpücük'ü 2 gün önce bitirdim. dün dinleneyim diye kitap almadım okumadım. bugünde sabah alt komşu geldi erkenden işede gidiyordum unuttum almayı başlayamadım ama bu akşam kısmetse yeni scherlock holmes serilerime başlıyorumm :)

Tebrik ediyorum

:) neden okumayacaksın :)

:) hoşgeldın
gün belırlendı mı sana ? sayfa sayısını söyluyorsunuz ve ben size gün veya hafta belırlıyorum :)

Tebrikler

Malesef uyarlanmışını okuyorum Efla..
Lise öğrencisiyim fen okuyorum.
Ama sözele de ilgim yok değil
Sanırım tebrik orijinali okuduğum içindi
Ama teşekkür ederim yine de

tebrik her ikisi için de gelsin.
hatta lise öğrencisi olduğunu görünce yüzümde kocaman bir gülümseme oluştu
ben de sayısalcıydım(lise-ünv), ama çocukluğumdan beri edebiyatı çok severim. bu sevgimin karşılığını fazlasıyla aldığımı söyleyebilirim
sınavlardaki başarıyı artırması da cabası

piyonist, sherlock holmes kitapları hakkındaki yorumlarını bekliyorum.
1 tane okumuştum(kütüphaneden), açık yeşilli bir kapağı vardı ama ismini hatırlamıyorum :26: google dan kurcalayıp bulmaya çalışayım.

:) neden okumayacaksın :)

beklentim fazla olduğundan herhalde. pek beğenmedim canım 2 kitabını da... çok önceden Aylin' i okumuştum, oldukça beğenmiştim o zaman.
bu kitaplar aynı hissettirmedi bana.

bugün 1 sayfa bile okuyamadım
yemek yapıp yiyelim, kitabıma yumulacağım.
kısa bir roman var, onu bu gece bitiririm diye umuyorum.

Malesef uyarlanmışını okuyorum Efla..
Lise öğrencisiyim fen okuyorum.
Ama sözele de ilgim yok değil
Sanırım tebrik orijinali okuduğum içindi
Ama teşekkür ederim yine de

canım, o kitapların orjinalini anlamak çok çok zor. bilmediğimiz, tanıdık olmayan çok kelime var. belli bir kesimin anlayacağı bir dilleri var.
uyarlanmışlarını okuyup anlamak fazlasıyla yeterli...
Edebiyatın ilklerinden hatırladığım bir kitap Eylül ama raflarda hiç denk gelmedim nedense. bitirdikten sonra da yorumlarını paylaşırsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…