baya inaflıymışsın5 gün :)
baya inaflıymışsın
teşekkürler... tanıştığımada memnun oldum... görüşmek güzel raporlar vermek ümidiyle iyi geceler
çocuğun veya işin var mı? ona göre günü uzatırım?
çocuğum yok işimde kısmen yok şimdilik... özel derslerim hariç.... ama 2.ünvrste de okuyorumo nada çalışmamm gerek... ama demek çocuğa ve işe de ayrı torpilin var valla sevdim seni.... harikaaa yıllarcaaa çıkmamm yani burdan çoluk çocuk oluncadaaa çok teşkler
evet canım yoğun çalışan insanların süresi uzuyor
veya bebişi olan.
yoğun olucam evet ama şimdilik bahanem olmasın hazır tatildeyken ... çok teşk.ederim iyi geceler bacım... ilgin için ayrıca teşekkür ederim... bitince yazıcam sanırım bitti diyeeee erken veya geç (gecikmezde inşlh)
ayrıca 1000 kitabım var demişiniz ilk sayfada harikaaaaa vallaa imrendim
1000 harika bir sayı.... üstelik birde 1000 i aşkın demeniz ...ile feci imrendim... bravo onları evde raflamak bile bir marifet ...evet, 1000'i aşkın
2.......................Benim kaç günüm kaldı şimdi patron?
1000 harika bir sayı....
O zaman, ben bir süre huzurlarınızdan çekiliyorum sayın sör.
yok canım atılmadınbu seferlık lısteye yazılmadın
hepsı bu :)
sevindim buna okuyucu sur:)) senin sayende kitabı bitirmeliyim diyerek okuyorum.çünkü ben biraz yayarım okuma olayını çok çabuk bitiremezdim önceden şimdi buraya şartlandırıyorum kendimi ve daha hızla okuyorum.bana bu azmi kazandırdığın için sağol sur:))
bir dahakı lıstede olacaksın
evet, 1000'i aşkın
ben o mesajı görmedim herhalde.
1000 kitapnerede saklıyorsun? özendim valla, maşallah. okuyup hayrını gör hepsinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?