Adı: Bağışlayın ve Unutun
Yazarı: Lewis B. Smedes
Sayfa Sayısı: 169
canım, o kitapların orjinalini anlamak çok çok zor. bilmediğimiz, tanıdık olmayan çok kelime var. belli bir kesimin anlayacağı bir dilleri var.
uyarlanmışlarını okuyup anlamak fazlasıyla yeterli...
Edebiyatın ilklerinden hatırladığım bir kitap Eylül ama raflarda hiç denk gelmedim nedense. bitirdikten sonra da yorumlarını paylaşırsan sevinirim.
çok iyi yaen kısa sürede merak edebileceğim bir kitap bulup aranıza katılacağım o listede bende olmalıyım eski alışkanlığımı tekrar kazanmalıyıım
bittibitti bitti bitti
okuyucular
bugün kendıme bir sürü kitap aldım:119::119::119::119::119:
en az ayakkabı çanta almak kadar hattaa daha ötesidir okuyuncaki tadıda düşününce harika bir duygudur kitap almak... bu yüzden neleri aldınız diye sormak istedim... sayfayıda okuyup bildiricm cvbı
ilk yorumunuz gayet güzel kitabı, kitap-insan ilişkisini anlatmış... tüm okuduklarımı yazamaycam amaşu noktadan sonrasını yazayımselam okuyucular :)
bazı kurallarımız var biliyorsunuz
bilmeyen okuyucu arkadaşlarımız
konunun ilk yorumunu okuyabılırler:) listeye yazılmak isteyen arkadaşlarımız
bana bunu bıldırmelı , '' kuralları bılıyorum ve listeye yazılmak istiyorum'' demeli
ilk yorumunuz gayet güzel kitabı, kitap-insan ilişkisini anlatmış... tüm okuduklarımı yazamaycam amaşu noktadan sonrasını yazayım
son okuduğum kitap-sema maraşlı -sevmek bukadar güzelken-168 idi
yeni başaldığım kitap-sema maraşlı- eşimle tanışmayı unutmuşuz-187 sayfa....
ayrıca ilk sayfada yorumalrınızda 20 sayfa günlük zorunlumu koysak demişiniz ama yorumdamı kalmış sahi mi zorunluluk bilemedim... eme zorunluysada çoktan kabulüm.... başka şartınız var mıdır?
selam okuyucular :)
bazı kurallarımız var biliyorsunuz
bilmeyen okuyucu arkadaşlarımız
konunun ilk yorumunu okuyabılırler:) listeye yazılmak isteyen arkadaşlarımız
bana bunu bıldırmelı , '' kuralları bılıyorum ve listeye yazılmak istiyorum'' demeli
vadideki zambak,insancıklar,karamazov kardeşler bunları okudum güzel klasikler.... şu beyaz geceleri başlamak nasip olamadı hamletide bitirmek nasip olmadı.... yarım kalanalrdan hamletilk yorumu okuyacaksın canım :)
dostoyevski : beyaz geceler
balzac :vadideki zambak
wıllıam shakespeare : hamlet
dostoyevski : insancıklar
tolstoy : itiraflarım
namık kemal : gülnihal
puşkin : yüzbaşının kızı
dostoyevski : karamazov kardeşler
msjmı yazdım ama sanırım okumadınız günü belirlemeyince.. yahut listeniz dolu galibaaslında olay şu :
2 günde bir gelip rapor vermek
okunacak olan kitabın sayfa sayısını yazmak...
kendımde dahil, herkese kitap sayısına göre gün belırlıyorum :)
msjmı yazdım ama sanırım okumadınız günü belirlemeyince.. yahut listeniz dolu galiba
neyse ekelrseniz haberim olur buraya yeryer bakarım
hangi mesajıliste dolu dıye bir şey yok
lısteye gırmek ıstıyor musun?
tabiki istiyorum... yazdım
son okuduğum kitap-sema maraşlı -sevmek bukadar güzelken-168 idi
yeni başaldığım kitap-sema maraşlı- eşimle tanışmayı unutmuşuz-187 sayfa....
tamam canım alıyorum listeye :) kitaba başlayalı ne kadar oldu?
elime yeni aldım kitabı kapağını ve arkasını okudum sayılır ilk bölümünüde okudum dersek 19 sayfa ancak okudum bugun başka okumaalrım var onlar dergi ve ders kitabı o bakıma kitap bukadarcık... bakalım kaç günlük ömür biçicen bacım bekliyorum sabırsızlıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?