saol canım, bazıları gazetelerın verdiği kitap ( eskıden )
yani, her tür var
ama benım istediklerim çok az var
4 tane kitaplığım varbir odanın 3 köşesinde kitaplık oldugunu düşün
öyle yani
1 kitaplık da başka odada
bizim evde de çok kitap var, dediğin gibi tür tür var. meslekten dolayı da (eğitim) ders-test kitapları çok var. sürekli veriyorum, alıyorum, baş edemiyorum artık.
ben kitaplığı tıklım tıkış dolduruyorum şu an, ufak bir çökme endişem var. kitaplığın sağlamlığından emin değilimAllaha emanet ettim :))
bu forumda kitaplık fotoğraflarının paylaşıldığı bir konu var. o konudan aldığım gazla kitaplığı düzenlemeye, son şeklini vermeye çalışıyorum bu günlerde.yavaş yavaş ilerliyor. bitince foto ekleyeceğim artık.
tekrar okumak istemediğim kitapları, işle ilgili kitapları kitaplıktan çıkarıyorum, ayrı bir yer bulma çabam var. kitaplık almak lazım aslında, erteleyip duruyoruz.
gazetenin verdikleri demişsin ya, eskiden Ayşegül serisinin kitapları vardı, gazeteden biriktiriyordum hep, ne güzel baskıymış onlar, kıymetini bilememişiz.yky şimdi yeni baskılarını çıkarttı ama kesinlikle gazeteninkiler daha güzeldi. resimlerini çok seviyordum o kitapların. elinde varsa, kıymetlerini bil
şuan 100 sayfa okusam ne harıka olur yaa:84::104:
deneyeceğim , ben bır gecede 170 sayfa okumus bir okuyucuyum
bugün çok az okudum ben de, elim burda aklım kitabımda.
yemekten sonra kitap okurken bir ağırlık bastı, uyuyakaldım. şimdi de hiç uykum yok, kitabıma gideyim, bitirmek istiyorum. sömestr ı iyi değerlendirmek lazım.
bende 30 tane yky kitapları var95 yılına ait
ayşegülün mü canım?
marsık yayınlarındaydı galiba yky' dan önceki yayın hakkı. ben onları çok aradım kitabevlerinde, sahaflara bakmamı önerdiler hep.
seninkiler oldukça eskiymiş, tam benim dönemim hatta sonrası... o zaman da yky' dan mı çıkıyordu ki? ben gazeteden alıp biriktirmiştim. taşınırken elden çıkardılar işte
yeni baskılarından bir sürü aldım ama, okuyup koydum kenara resmen, resimleri ıııh
edebi değeri, çocuk gelişimine katkısı tartışılır ama resimleri çok güzeldi o kitapların. yky' larının şimdi çıkardıkları küçük boy ve parlak kağıda baskısı var. görselliği kesinliği eskisini tutmuyor.
kitaplarını iyi muhafaza et bence.
yok canım Ayşegül'ün değil
daha ağır kıtaplar; biyografi, roman, tarih.
ayşegül çocuk kitapları canım. ben hem severek hem de biraz gereklilikten çocuk kitaplarını da takip ediyorum. ondan sordum.
yky farklı türlerde bir sürü kitap yayınlıyor, biliyorum...
biliyorum canım çocuk kitabı oldugunu
evet, çok fazla tür var :) daha eskı kıtaplarda var aslında
meydan larousse'nin bütün ciltleri var :)
Ben yarın bitiremeyebilirim. 2 gün ek süre istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?