Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bizim evde de çok kitap var, dediğin gibi tür tür var. meslekten dolayı da (eğitim) ders-test kitapları çok var. sürekli veriyorum, alıyorum, baş edemiyorum artık.
ben kitaplığı tıklım tıkış dolduruyorum şu an, ufak bir çökme endişem var. kitaplığın sağlamlığından emin değilim Allaha emanet ettim :))

bu forumda kitaplık fotoğraflarının paylaşıldığı bir konu var. o konudan aldığım gazla kitaplığı düzenlemeye, son şeklini vermeye çalışıyorum bu günlerde. yavaş yavaş ilerliyor. bitince foto ekleyeceğim artık.
tekrar okumak istemediğim kitapları, işle ilgili kitapları kitaplıktan çıkarıyorum, ayrı bir yer bulma çabam var. kitaplık almak lazım aslında, erteleyip duruyoruz.

gazetenin verdikleri demişsin ya, eskiden Ayşegül serisinin kitapları vardı, gazeteden biriktiriyordum hep, ne güzel baskıymış onlar, kıymetini bilememişiz. yky şimdi yeni baskılarını çıkarttı ama kesinlikle gazeteninkiler daha güzeldi. resimlerini çok seviyordum o kitapların. elinde varsa, kıymetlerini bil

bende 30 tane yky kitapları var 95 yılına ait

şuan 100 sayfa okusam ne harıka olur yaa:84::104:
deneyeceğim , ben bır gecede 170 sayfa okumus bir okuyucuyum

bugün çok az okudum ben de, elim burda aklım kitabımda.
yemekten sonra kitap okurken bir ağırlık bastı, uyuyakaldım. şimdi de hiç uykum yok, kitabıma gideyim, bitirmek istiyorum. sömestr ı iyi değerlendirmek lazım.

ne zaman kitap okusam uykum gelıyor

bende 30 tane yky kitapları var 95 yılına ait

ayşegülün mü canım?
marsık yayınlarındaydı galiba yky' dan önceki yayın hakkı. ben onları çok aradım kitabevlerinde, sahaflara bakmamı önerdiler hep.
seninkiler oldukça eskiymiş, tam benim dönemim hatta sonrası... o zaman da yky' dan mı çıkıyordu ki? ben gazeteden alıp biriktirmiştim. taşınırken elden çıkardılar işte
yeni baskılarından bir sürü aldım ama, okuyup koydum kenara resmen, resimleri ıııh

edebi değeri, çocuk gelişimine katkısı tartışılır ama resimleri çok güzeldi o kitapların. yky' larının şimdi çıkardıkları küçük boy ve parlak kağıda baskısı var. görselliği kesinliği eskisini tutmuyor.
kitaplarını iyi muhafaza et bence.

Son düzenleme:
5' e kadar okuyacagım
bayılıp kalmazsam eğer

benı şuan duymasanızda
huzurlu sabahlar okuyucu yoldaşlarım

yok canım Ayşegül'ün değil
daha ağır kıtaplar; biyografi, roman, tarih.

yok canım Ayşegül'ün değil
daha ağır kıtaplar; biyografi, roman, tarih.

ayşegül çocuk kitapları canım. ben hem severek hem de biraz gereklilikten çocuk kitaplarını da takip ediyorum. ondan sordum.

yky farklı türlerde bir sürü kitap yayınlıyor, biliyorum...

ayşegül çocuk kitapları canım. ben hem severek hem de biraz gereklilikten çocuk kitaplarını da takip ediyorum. ondan sordum.

yky farklı türlerde bir sürü kitap yayınlıyor, biliyorum...

biliyorum canım çocuk kitabı oldugunu

evet, çok fazla tür var :) daha eskı kıtaplarda var aslında
meydan larousse'nin bütün ciltleri var :)

biliyorum canım çocuk kitabı oldugunu

evet, çok fazla tür var :) daha eskı kıtaplarda var aslında
meydan larousse'nin bütün ciltleri var :)

canım, ben normalde kitaplara kolay kolay kıyamayan biriyimdir ama yer sıkıntınız varsa, eski ansiklopedilerden kurtulmayı düşünün.
sürekli bilgiler yenileniyor, güncelliğini kaybettiler artık onlar, bu yüzden yanlış bilgi içeriyorlar...
benim evimde hiç ansiklopedi yok, annemdeki 2-3 cilt ansiklopedi setinden bunları diye diye zorla vazgeçirdik. çok yer kaplıyorlar bir de toz almayla uğraştırıyorlardı.

evimdeki düzenlemede henüz çok detaya giremedim ama, elimdeki kitapları elemek için türlü türlü bahaneler bulmaya çalışıyorum kendime. sıkı bir duygusal bağ kuruyorum kitaplarla(ne kadar normal, bilmiyorum)
kütüphaneye vermek de işi kolaylaştırıyor. boşa gitmeyeceğini anlayıp daha kolay ayrılıyorum.

bu arada, dün kitabımı okurken aklıma bir şey geldi
aslında 200 sayfalık bir kitap az sayılmaz.

süreleri uzatacagım bundan sonra
bilgilerinize

Bugün koştur koştur kitapciya gittim kitap aldiiim
Kürşat Basar- Başucumda Müzik.
Şuan başliyorum kitap 507 sayfa ve süre istiyorum Sör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…