Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Takip ediyoruz canım. Ellerine sağlık.
Mesela benim 4 günüm kaldı. Sahiden de 4 günde okusam iyi olur zira kütüphane verme günüm yaklaşıyor.

listede 20 kişi var, ama sadece 3-4 kişi begenmiş.
yani, listeyı görmeyenler var...
begenılsın ki, takıp edıldıgını anlayayım.

1 haftalık yazışmalara bakıcam.
ve hiç uğramayan arkadaşlarımız varsa listeden çıkarıcam.
ciddiyim.

kusura bakmayın :)

1 haftalık yazışmalara bakıcam.
ve hiç uğramayan arkadaşlarımız varsa listeden çıkarıcam.
ciddiyim.

kusura bakmayın :)
Vallahi yaptığın hiç kolay bir şey değil!
Bunca sayfa arasından ara tara okundu mu bitti mi bul! Listele falan, zor yani!

Sırf bu yüzden ben gereğinden fazla yazışmıyorum bu sayfada. Sayfalar boş yere dolmasın, sana zahmet olmasın, diye!

yok canım sakın öyle düşünme :) 2 günü bırak 4 gündür hiç gelmeyen arkadaşlarımız var
gelmeyen arkadaşlarımızı listeye yazmak manasız.

en azından kimin daim oldugunu bılırım de, ona göre herkesı daha ıyı takıp ederım.

İyi aslında dediğim gibi keşke kendime halim olsa da hemen bitirsem sayfaları

Gaddar suri

hemen gaddar olduk gelmeyen arkadaşlar benım zamanımı çalınca
liste için saatler harcağımda bişi olmuyor, ama uyarınca ben gaddar oluyorum

aşkolsun uğramadan günüm geçer mi, takibinizdeyim hep veriyorum ya raporlarımı

aslında, kuralları bılen arkadaşlarımız var, hatta bılmeyen hiç yok bence
konunun başında yazmasına rağmen, her yenı gelene kuralları bıkmadan usanmadan söyledım

burada amacımız ciddi anlamda okumak isteyen dostlarımızın okuduğu kitap sayısını tutmak
ve hep bırlıkte mutlu olmak.
gelmeyen arkadaşlarımız elbet vardır, bakmadım
ama fark ettım.

bu başlığın amacı, ''şu kıtabı okuyorum veya şunu okudum'' değildir.
hatta öyle başlıklar da var.
burasının amacı gün tutmak ve kıtap sayılarımızı belırlermek
daha fazla kıtap okumak
ben konuyu açtığımdan berı 4.kıtabımdayım ve mutluyum
bu topıkte tek başıma bıle kalsam sorun değil, çünkü her şeyden önce kendım için açtım bu topıgı
kendımı harekete geçirmek için.
o yüzden böyle düşünenlere ihtiyacım var.kırk yılda bır uğrayanlara değil.

listede 20 kişi var, ama sadece 3-4 kişi begenmiş.
yani, listeyı görmeyenler var...
begenılsın ki, takıp edıldıgını anlayayım.

okuyucu Sör,
beğen'eyim diye mi sormuştun dün
bu kuralı bilmiyordum, önceki beğendiklerim varsa, içimden gelip beğendim. kuralı anladığımdan değil
listeler beğenilecek, anlaşıldı :18:

:26::26::26: bu mesajı şimdi gördüm, özel mesajlarda konuyu halletik şimdi, diye düşünüyorum.
notlarındaki sayıyı esas alıyorsun, ben de bildirimi başlangıçta yapıyorum

yok yahu sen hep buradasın , ama begenmeyınce de görmedın sandım
her gün buradasın :) sorun , yenı katılan arkadaşlarımızın begenmelerı, demek ki listeyı görmedıler, halbukı çok defa tekrar etmıstım.
gerçi herkes begense iyi olur 20 kişi var listede
begenı sayısı çok az, ınsan kendını lıstede görür de yorum falan yapar yanı
demek ki gören yok, bu da demek oluyor ki, konuya gelen yok

Son düzenleme:
Ben de listede olmadığım helde beğendim:26:

Ortada bir de fazladan bir beğeni olabilir,yazılanları okudukça böyle bir sonuca vardım.

Herkesin hitap ettiği şekliyle Yönetici Surrender

Ben bir süre Kirli Çıkılarda bulundun,orası aylık topic gerçi ama orda konu sahibi mesajda ne kadar yazarsanız yazın kaale almayacağım,sadece özel mesajdaki bildirimleri kaale alıp listeyi hazırlayacağım şeklinde bir kural koymuştu. Böylece çok daha disiplinli ilerliyordu topic.

Üst üste iki defa bildirim yapmayan listeden siliniyordu, diyelim ki o aradaş neden bir daha geldi bildirim yaptı yine listeye dahil oluyordu sistem böyleydi. Liste e ilk sayfada yayınlanıyordu. Bu şekli senin için çok yorucu. Saatlerini harcıyorsun resmen listeyi hazırlayıp herkesin mesajlarını arıyorsun,bir de herkes görsün diye uğraşıyorsun. Üstelik bunu iki günde bir yapıyorsun. Bence bu kadar da büyük bir fedakarlık,üstelik saatlerimiz kıymetli sen bu zamanını sayfalarca kitap okumaya ayırırsın ana amacımızdan da fedakarlık edersin bu yolla.

İki gündür gizliden okuyorum topici gerçekten çok efor sarfedip, zaman harcıyorsun bu topic için. Bunu daha pratik ve kolay hale getirelim senin için,hatta ay ay nöbetleşe yapalım.

Son düzenleme:

bunun farkında olduğun için cidden çok sevındım :) lısteyı 4 günde bır yapıyorum canım
kitabını bıtırenler oluyor o yüzden hemen listede sayılarını görsünler istiyorum :) keyif alıyorum ama, çok kafam da bunalmıyor değil :)
son listeden ıtıbaren sayfaları teker teker okuyup, ikinci bir cevap verme sekmesınde tabloyu hazırlıyorum ve oraya kalan süreleri yazıyorum
ve kıtabını bıterenlerı de.hatta 4 sekmede çalışıyorum, çıkış yapılır listem hiç olur dıye.
amacım, kitap aşkını daha da körüklemek.
mesela listede 3 kıtap bitirdiğimi görmek hoşuma gidiyor :) elbet başka okuyucularımızın da hoşuna gıdıyordur.
bana daimi okuyucular lazım:) yorulsam da , sorun etmem,yeter ki daimi olsunlar.
dediğim gibi, son 4 gün içinde hiç yazmayanları çıkaracagım

az olalım öz olalım
hiç sorun değil :) burada amacım herkes konuma harıl harıl yorum yazsın değil, ciddi anlamda okuyucular olsun :)

saol canım :) aylık olursa fazla olur.belkı haftalık olabılır.bır aylık sayfayı okumak ölüm olur valla

tek istediğim olmayan arkadaslarımız zamanımızı almasın.

Son düzenleme:

Okuyucu ve yöneticim sör,
bunun hepimiz farkındayız. şahsen ben neden gerekli gereksiz bu sayfaları doldurmuyorum sanıyorsun?
sana daha fazla zahmet vermemek adına!!!
diyorum ki: "sör, ne kadar emek veriyor. sonuçta burayı okuyup derleyeceğine birkaç sayfa fazladan okur. sağ olsun."

emeğinin herkes farkında... bence de düzenli takip edenler olsun listede!!!

ya da kitabını bitiren sana özelden mesaj göndersin. sen de tek tek sayfa taramak zorunda kalma...
özelden mesaj göndermeyenleri almazsın listeye...

neyse çıkıyorum ben! iyi akşamlar size...

aslında aklımda bır fikir var, sizlere de sormak istiyorum
sırf liste için bir topıc açmayı düşünüyorum
kitabını bıtırenlerıde oraya not almayı düşünüyorum
listeyı yenıledığım zaman daha çok yardımcı olur dıye düşündüm.

orada sadece liste ve kıtabını bıtırenlerin isimleri olacak, listeyı yaptıgım zaman
oradan yazıcam, ve bu kadar sayfayı okumak zorunda olmayacagım, sonuçta her gün buradayım.
kitabını bıtırenler oraya yazıcak. ama raporu burada vereecek.

sizce nasıl fikir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…