Takip ediyoruz canım. Ellerine sağlık.
Mesela benim 4 günüm kaldı. Sahiden de 4 günde okusam iyi olur zira kütüphane verme günüm yaklaşıyor.
Hımmm! Sen o manada diyorsun. Biz beğendik zaten ve biz cevap veriyoruz. Dediğin gibi görmeyenler var mı acaba?:44:listede 20 kişi var, ama sadece 3-4 kişi begenmiş.
yani, listeyı görmeyenler var...
begenılsın ki, takıp edıldıgını anlayayım.
Hımmm! Sen o manada diyorsun. Biz beğendik zaten ve biz cevap veriyoruz. Dediğin gibi görmeyenler var mı acaba?:44:
Vallahi yaptığın hiç kolay bir şey değil!1 haftalık yazışmalara bakıcam.
ve hiç uğramayan arkadaşlarımız varsa listeden çıkarıcam.
ciddiyim.
kusura bakmayın :)
Vallahi yaptığın hiç kolay bir şey değil!
Bunca sayfa arasından ara tara okundu mu bitti mi bul! Listele falan, zor yani!
Sırf bu yüzden ben gereğinden fazla yazışmıyorum bu sayfada.Sayfalar boş yere dolmasın, sana zahmet olmasın, diye!
İyi aslında dediğim gibi keşke kendime halim olsa da hemen bitirsem sayfalarıiyi mi 1 hafta
1 haftalık yazışmalara bakıcam.
ve hiç uğramayan arkadaşlarımız varsa listeden çıkarıcam.
ciddiyim.
kusura bakmayın :)
İyi aslında dediğim gibi keşke kendime halim olsa da hemen bitirsem sayfaları
Gaddar suri
hemen gaddar oldukgelmeyen arkadaşlar benım zamanımı çalınca
liste için saatler harcağımda bişi olmuyor, ama uyarınca ben gaddar oluyorum
Zalimsin okuyucu Sör :83:
ne o kız, yoksa 1 hafta hiç uğramadın mı buraya
aşkolsun uğramadan günüm geçer mi, takibinizdeyimhep veriyorum ya raporlarımı
listede 20 kişi var, ama sadece 3-4 kişi begenmiş.
yani, listeyı görmeyenler var...
begenılsın ki, takıp edıldıgını anlayayım.
arkadaşlar , bana daha açık ve net olun.
bazı şeyleri anlayamıyorum, hepımızın amacı kitap okumak ve daha net olmamız lazım.
çifter çifter kıtap okuyan arkadaşlarımıza ne yaparım bilmiyorum.
burada ben sadece bır kitabınızı belırlıyorum
bu konuda kararsız kaldım yani...nasıl olur acaba.:26:
okuyucu Sör,
beğen'eyim diye mi sormuştun dün
bu kuralı bilmiyordum, önceki beğendiklerim varsa, içimden gelip beğendim. kuralı anladığımdan değil
listeler beğenilecek, anlaşıldı :18:
:26::26::26: bu mesajı şimdi gördüm, özel mesajlarda konuyu halletik şimdi, diye düşünüyorum.
notlarındaki sayıyı esas alıyorsun, ben de bildirimi başlangıçta yapıyorum
vavvv bayağı sürem varmış...acaba neden listeyi kimse takıp etmıyor?belkı de haberınız bıle yok.
Ben de listede olmadığım helde beğendim:26:
Ortada bir de fazladan bir beğeni olabilir,yazılanları okudukça böyle bir sonuca vardım.
Herkesin hitap ettiği şekliyle Yönetici Surrender
Ben bir süre Kirli Çıkılarda bulundun,orası aylık topic gerçi ama orda konu sahibi mesajda ne kadar yazarsanız yazın kaale almayacağım,sadece özel mesajdaki bildirimleri kaale alıp listeyi hazırlayacağım şeklinde bir kural koymuştu. Böylece çok daha disiplinli ilerliyordu topic.
Üst üste iki defa bildirim yapmayan listeden siliniyordu, diyelim ki o aradaş neden bir daha geldi bildirim yaptı yine listeye dahil oluyordu sistem böyleydi. Liste e ilk sayfada yayınlanıyordu. Bu şekli senin için çok yorucu. Saatlerini harcıyorsun resmen listeyi hazırlayıp herkesin mesajlarını arıyorsun,bir de herkes görsün diye uğraşıyorsun. Üstelik bunu iki günde bir yapıyorsun. Bence bu kadar da büyük bir fedakarlık,üstelik saatlerimiz kıymetli sen bu zamanını sayfalarca kitap okumaya ayırırsın ana amacımızdan da fedakarlık edersin bu yolla.
İki gündür gizliden okuyorum topici gerçekten çok efor sarfedip, zaman harcıyorsun bu topic için.
bunun farkında olduğun için cidden çok sevındım :) lısteyı 4 günde bır yapıyorum canım
kitabını bıtırenler oluyor o yüzden hemen listede sayılarını görsünler istiyorum :) keyif alıyorum ama, çok kafam da bunalmıyor değil :)
son listeden ıtıbaren sayfaları teker teker okuyup, ikinci bir cevap verme sekmesınde tabloyu hazırlıyorum ve oraya kalan süreleri yazıyorum
ve kıtabını bıterenlerı de.hatta 4 sekmede çalışıyorum, çıkış yapılır listem hiç olur dıye.
amacım, kitap aşkını daha da körüklemek.
mesela listede 3 kıtap bitirdiğimi görmek hoşuma gidiyor :) elbet başka okuyucularımızın da hoşuna gıdıyordur.
bana daimi okuyucular lazım:) yorulsam da , sorun etmem,yeter ki daimi olsunlar.
dediğim gibi, son 4 gün içinde hiç yazmayanları çıkaracagım
az olalım öz olalım
hiç sorun değil :) burada amacım herkes konuma harıl harıl yorum yazsın değil, ciddi anlamda okuyucular olsun :)
saol canım :) aylık olursa fazla olur.belkı haftalık olabılır.bır aylık sayfayı okumak ölüm olur valla
tek istediğim olmayan arkadaslarımız zamanımızı almasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?