Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bildirim derken sadece kitapları bitirdiğimiz zaman mı oraya yazacağız? ıkı gune uğrayıp kaç sayfa kaldığını buraya yazmaya devam yani..hımm tamam ben sormadan açıklama yapılmış:))

Kör müyüm ki acaba ben :44: Söör ben göremedim ne yapıcaz iki gün sonra mesala 100. sayfadayımı buraya mı yazıcam ki :26:

liste konusunun ayrı olması çok iyi olmuş.
süreler de bu konuda belirlenecek, değil mi?

Burdan yazak istedim hayırlı olsun konumuz

Diğer topiğin açılması çok iyi olmuş,
İşin de kolaylaşmış "sevgili okuyucu konu sahibi sör".

Teşekkürler yeni konu için..

oraya sadece ''kitabımı bitirdim'' yazılacak
günler ve geri kalan her şey buraya yazılacak :)
kitabınızın bılgılerını burada verıp, günlerinizi burada belırleyecegım :)hayırlı olsun...vurun geyığın dibine

imzama linki koyacaktım ama vazgeçtim önüne gelen girer
yazar dıye sık sık linki tekrarlayalım arkadaslar:)

Ne o, topiğimiz maddi sıkıntıdan kurtuldu mu? Hediye falan...

Ben hediye işinde artık yokum arkadaş.

Ne o, topiğimiz maddi sıkıntıdan kurtuldu mu? Hediye falan...

Ben hediye işinde artık yokum arkadaş.

maddi sıkıntı devam edıyor elbet, ama isteyen bırbırıne
sayfayı fazla işgal etmeden yollayabılır

ve, gelmeyen arkadaşlarımızı listeden çıkaracagım
onda kesınlıkle kararlıyım

OKuyucu Sör çok teşekkür etmek istiyorum ben sana yorulmadan sıkılmadan tek tek herkese cevap verdiğin için

Kitabım bittiii çok mutluyum Yeni kitap istiyorum yeni kitap kihkih hemen seçip buraya yazcm

Hayırlı olsun

Henüz listde yokum ama çift kitap okuduğum zamanlarda ikinci kitaba süre vermeyeceğimiz konusunda anlaşmıştık,peki onu okununan kitap sayısı sütununa ekler miyiz?
ekleyemeyiz şöyle yapalım canım, sen okuyacagın 2 kitabın toplam sayfasını bana söyle, bende ona göre süre belırleyeyım...süre verılmeyen kıtaplar sayılmıyor canım
bu fikir daha güzel olur :) sana diğer kitap için süre vermiş miydim?
Kitabım bittiii çok mutluyum Yeni kitap istiyorum yeni kitap kihkih hemen seçip buraya yazcm

sen listeye kıtabını bıtırdıgını yazdın zaten canım :)o bende merak etme
listeyı yenılemedım, çünkü zaman alıyor
3 gün sonra yenıleyecegım,o zaman okudugun kitap sayısını yazarım:)

Son düzenleme:
bazı okuyucu arkadaşlarımız çifter çifter okuyorlar kitaplarını

böyle yapan arkadaşlarımız, 2 kıtabın toplam sayfasını yazsın ve ona göre süre belırleyelım

Eveeet seçtim İnce seçtim yine çünkü biraz daha heveslenip kalınlara sarmayı düşünüyorum John Steinbeck in ünlü eserlerinden İnci yi okuyacağım: 95 sayfa kihkih Sürem nedir okuyucu sör Bundan sonraki kitabımı bile seçtim yahu çok azimliyim

bazı okuyucu arkadaşlarımız çifter çifter okuyorlar kitaplarını

böyle yapan arkadaşlarımız, 2 kıtabın toplam sayfasını yazsın ve ona göre süre belırleyelım

Ben de öyle yapym o zaman diğer kitabım da Himmler'in Oyunu 250 sayfa tam öbürü de 95 ti. Toplamda 345 sayfam var sürem nedir okuyucu sör ???

Merhaba iyi akşamlar.
Bu akşam kitabımda ilerlemek istiyorum.
Kitap çok hoşuma gitti ama bir türlü elime alamıyorum.
Gün içinde çok yoruluyorum oturduğum yerde uyuyorum.

Ama bu akşam "kahve, kitap ve ben lovefairy".
Biz üç kişiydik.

İçecekler benden, iyi akşamlar..

İyi akşamlar okuyucu Lovefairy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…