Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Evet haklısın çok emek veriyorsun ve haklı olarak istiyorsun ki devamlılık sağlansın,yaptığın emek verdiğin iş amacına ulaşsın.

Daha önce hiç yapmadım ama elimden gelen bir şey olursa yardımcı olmak isterim.

Bu arada kitaplarımdan biri bitti,diğeri de bitince buradaki listeye katılacağım ben de.

Ayrıca diğer konumuzda bir arkadaşımız bizimle paylaşmıştı ben de sizinle paylaşayım ptt kitap 10 tl üstü kargo bedava üstelik pek çok yayınevinde gözle görülür indirim var. Bir bakmanızı tavsiye ederimm.

Okuyucu sörrr emeklerin için bol bol çok çok teşekkür ederim listemiz hayırlı olsun ellerine sağlık
Umarım zamanımı geçirmeden bitiririm kitabı.
Bu arada dediğin başka topikte liste yapma fikri bence çok mantıklı

kısaca anlatıyorum ;

sadece listeler olacak orada ve kıtabını bıtıren arkadasımız
özel mesaj atmak yerıne oraya bıldırımı yapacak ''kitabımı bıtırdım '' diye

ve o listenın linkini imzamın altına koyacagım :)

raporlar burada verılecek, kitaptan sevdıgımız kısımlar buraya yazılacak

Bende katılmak istiyorum aranıza
Okuduğum kitap : Ateşle Oynayan Kız
Sayfa sayısı : 679 sayfa
fakat okuyorum ama ortada falan bırakıyorum daha elime alıp okumuyorum devam edicem bundan sonra şuan 225. sayfadayım
ne kadar kitap okursak beynimiz o kadar gelişir. :)
şunuda söyleyim 225. sayfadan öncesini hatırlamıyorum o yüzden netten özetini okucam sonra kaldığım yerden devam edicem :)

Son düzenleme:

Tamam, sen de örnek üyesin.

Ben de işin şakasındayım da sen o çikolataları hatırlamayınca alındım yani.

evet 1,5 hafta yeterli bacımmmmmmm teşekkürler.... dediğin gibi sınavlarımada çalışıcam o yüzden...

Canım, kurallarımızdan biri isimlerimizden önce ''okuyucu'' kelimesini kullanmak. Bırak şu ''bacım''ı.

listemız hazır olduktan sonra, burada bol bol kitaptan sevdıklerımızı yazabılır ve ara sıra karakterlerle ilgili yorumlarda bulunabılırız.

mesela, çiçikov'u kim unutur?

Son düzenleme:
Ateşle Oynayan Kız romanını okumanızı tavsiye ederim.
suç romanı. iki sevgilinin gizlice ortada hiç bir kanıt olmadan öldürüldüğünü ve bu sır gibi ölümün çözüme ulaşmasını anlatıyor. Okumaya değer kitabım bitsin filmini izlicem :)

cnm bu kitap millennium serisi tek başına okunması bi anlam ifade etmez sanırım...okumak isteyenler serisini okusunlar ..muhteşem zaten.....

bu arada filmi çok kötü.hayal kırıklığına uğrayabilirsin....:26:

Arı kovanına çomak sokan kız - ateşle oynayan kız- ejderha dövmeli kız
çok haklısın canım.
zaten hepsi bi olayı bütünleştiriyor. filmi izlemek istiyorum hem kitapta anlatılanlarla filmde anlatılanların arasındaki farkı görmüş olurum.

okuyucu cdlzwmprlla (nickin açılımı ilginçmiş :) )
kitapların sırasını karıştırma, ben serinin ilk 2 filmini izlemiştim. ikisini de beğenmiştim. eşim de kitapları okudu, beğendi. 3.de biraz sıkılmış ama öyle demişti.
genel olarak filmlerin kitaptan daha iyi olduğunu düşünürüm ama burada filmler yeterli gelmişti bana. ben beğenmiştim en azından, tavsiye ederim (ejderha dövmeli kız filmi daha güzeldi bence) kitapları o kadar kalın olmasa, bir de onları okurdum ama gözüm korktmuştu açıkçası :)

Nickimi seviyorum :) evet ilk kitap ejderha dövmeli kız :)
sonuçta ben öğrenciyim filmlerden çok kitap okumalıyım. tabiki de filmleri de çok seviyorum ama bu kitap benim için çok sürükleyici. :)

Bildirim derken sadece kitapları bitirdiğimiz zaman mı oraya yazacağız? ıkı gune uğrayıp kaç sayfa kaldığını buraya yazmaya devam yani..hımm tamam ben sormadan açıklama yapılmış:))

Son düzenleme:
liste konusunun ayrı olması çok iyi olmuş.
süreler de bu konuda belirlenecek, değil mi?

Diğer topiğin açılması çok iyi olmuş,
İşin de kolaylaşmış "sevgili okuyucu konu sahibi sör".

Teşekkürler yeni konu için..

Bildirim derken sadece kitapları bitirdiğimiz zaman mı oraya yazacağız? ıkı gune uğrayıp kaç sayfa kaldığını buraya yazmaya devam yani..

evet okuyucu cnan.

oraya sadece ''kitabımı bitirdim'' şeklinde yazılacak
geri kalan her şey buraya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…