- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
bunun farkında olduğun için cidden çok sevındım :) lısteyı 4 günde bır yapıyorum canım
kitabını bıtırenler oluyor o yüzden hemen listede sayılarını görsünler istiyorum :) keyif alıyorum ama, çok kafam da bunalmıyor değil :)
son listeden ıtıbaren sayfaları teker teker okuyup, ikinci bir cevap verme sekmesınde tabloyu hazırlıyorum ve oraya kalan süreleri yazıyorum
ve kıtabını bıterenlerı de.hatta 4 sekmede çalışıyorum, çıkış yapılır listem hiç olur dıye.
amacım, kitap aşkını daha da körüklemek.
mesela listede 3 kıtap bitirdiğimi görmek hoşuma gidiyor :) elbet başka okuyucularımızın da hoşuna gıdıyordur.
bana daimi okuyucular lazım:) yorulsam da , sorun etmem,yeter ki daimi olsunlar.
dediğim gibi, son 4 gün içinde hiç yazmayanları çıkaracagım
az olalım öz olalım
hiç sorun değil :) burada amacım herkes konuma harıl harıl yorum yazsın değil, ciddi anlamda okuyucular olsun :)
saol canım :) aylık olursa fazla olur.belkı haftalık olabılır.bır aylık sayfayı okumak ölüm olur valla
tek istediğim olmayan arkadaslarımız zamanımızı almasın.
aslında aklımda bır fikir var, sizlere de sormak istiyorum
sırf liste için bir topıc açmayı düşünüyorum
kitabını bıtırenlerıde oraya not almayı düşünüyorum
listeyı yenıledığım zaman daha çok yardımcı olur dıye düşündüm.
orada sadece liste ve kıtabını bıtırenlerin isimleri olacak, listeyı yaptıgım zaman
oradan yazıcam, ve bu kadar sayfayı okumak zorunda olmayacagım, sonuçta her gün buradayım.
kitabını bıtırenler oraya yazıcak. ama raporu burada vereecek.
sizce nasıl fikir?
Okuyucu sörrr emeklerin için bol bol çok çok teşekkür ederim listemiz hayırlı olsun ellerine sağlık
Umarım zamanımı geçirmeden bitiririm kitabı.
Bu arada dediğin başka topikte liste yapma fikri bence çok mantıklı
ya di mi o kadarını hesaplayamadım gerçekten, o kadar takip etmek zor hakikatten bari iki kitap okumayalım, herkes kendinden sorumlu olsun bişekilde liste densin hop yazalım ne bileyim bir şekilde kolaylaştıralım işini
aldığımız en güzel ödül kitaplarımızı bitirmek bence de okuyucu jade
Greenjade senin yaptığını hatırladım sonradan kusura bakma, ya ben işin şakasındayım.
Alındığımı falan düşünmeyin. Öyle her şeye alınan bir insan değilim ben!
Zaten amacımız kitap okumak, ödülümüz de!!!
evet 1,5 hafta yeterli bacımmmmmmm teşekkürler.... dediğin gibi sınavlarımada çalışıcam o yüzden...
Ateşle Oynayan Kız romanını okumanızı tavsiye ederim.
suç romanı. iki sevgilinin gizlice ortada hiç bir kanıt olmadan öldürüldüğünü ve bu sır gibi ölümün çözüme ulaşmasını anlatıyor. Okumaya değer kitabım bitsin filmini izlicem :)
cnm bu kitap millennium serisi tek başına okunması bi anlam ifade etmez sanırım...okumak isteyenler serisini okusunlar ..muhteşem zaten.....
bu arada filmi çok kötü.hayal kırıklığına uğrayabilirsin....:26:
Arı kovanına çomak sokan kız - ateşle oynayan kız- ejderha dövmeli kız
çok haklısın canım.
zaten hepsi bi olayı bütünleştiriyor. filmi izlemek istiyorum hem kitapta anlatılanlarla filmde anlatılanların arasındaki farkı görmüş olurum.
listemız hazır olduktan sonra, burada bol bol kitaptan sevdıklerımızı yazabılır ve ara sıra karakterlerle ilgili yorumlarda bulunabılırız.
mesela, çiçikov'u kim unutur?
okuyucu cdlzwmprlla (nickin açılımı ilginçmiş :) )
kitapların sırasını karıştırma, ben serinin ilk 2 filmini izlemiştim. ikisini de beğenmiştim. eşim de kitapları okudu, beğendi. 3.de biraz sıkılmış ama öyle demişti.
genel olarak filmlerin kitaptan daha iyi olduğunu düşünürüm ama burada filmler yeterli gelmişti bana. ben beğenmiştim en azından, tavsiye ederim (ejderha dövmeli kız filmi daha güzeldi bence) kitapları o kadar kalın olmasa, bir de onları okurdum ama gözüm korktmuştu açıkçası :)
listemız.anlamayan arkadaslarımız sorabılırler
bundan sonra kitabını bıtıren arkadasımız , bitirdiği için bildirimini oraya yapacak.
geyıkler ve gerıye kalan her şey buraya
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072
Bildirim derken sadece kitapları bitirdiğimiz zaman mı oraya yazacağız? ıkı gune uğrayıp kaç sayfa kaldığını buraya yazmaya devam yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?