Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hasta arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Bu sıralar grip salgını var, bugün bize gelen çoğu kişi öyleydi.Ateşiniz 40 a yaklaşır ve kuru öksürüğe yakalanırsanız hemen acile gidip boğaz sürüntüsü verin. Grip tespit edilirse antivirüs tedavi veriyoruz.En çok dokunduğumuz kapı kolu vs. yerlerden bulaştığı için el yıkamaya bu aralar önem verin. koruyucu hemşireliğimi de yaptım gidiyorum :)

İyi akşamlar

Bütün gün evle uğraştım, çay ve kitap sırası geldi şükür.

Kavgam bana göz kırpıyor ama okumayacağım hemen. Tatil için seçtiğim bir iki kitap var onları bitireceğim önce.
Ekonomik tetikçinin itirafları bitti. Güzel kitaptı.
Amerika tarafından yetiştirilmiş tetikçilerin gelişmemiş ama kaynak olarak zengin olan ülkelere gönderilmesini ve hükümetleri dev yatırımlara vb.Ekonomik açıdan o ülkelerin aslında hiç yararına olmayan birçok yatırıma ikna etme aşamasını ve bu şekilde aldıkları kredilerle kendi ülkelerine borçlanmalarını, değişen siyasi ilişkilerini anlatıyor.

Yeni kitabım Ahmet Ümit - Kar kokusu
Çok severim Ahmet Ümit

Bu sene her ay okuyacağınız kitapları belirlediniz mi? Göremediğim için merak ettim.

Ben hiç öyle bir liste yapmıyorum.Kitabım bitince kitaplığın önüne geçip izliyorum.O an hangisi sıcak gelirse onu alıyorum.

Ben okumadım, senden duydum hatta. Bilmediğim ne çok kitap var ya. Yorumlara bakayım, nasılmış.
Farkli geldi fazlasiyla. Kara mizah türünde savaş karıştı bir kitap. Dresden bombardirmanini anlatıyor. Tarihin en kanlı bombardiniymis hic bilmiyordum duymadim bile . Kendimi cok cahil hissettim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…