- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.681
Kapadokya serisi son kitap kuzumC Calcifer @_meLinDa_ @cesmi_naz çok çok geçmiş olsun. Başka hastalar varsa onlara da geçmiş olsun.
minerva1988 hangi kitabın ilk bölümünde bakakaldın? Bir de isteyen varsa onlara da yollarım kuzum. Seninkine nazar değdirmesinler:)
Cehennem'i çok beğenmiştim. Normalde o tarz kitaplar okumadığım için beğenmem sanmıştım.Cehennemle birlikte marsli'ya da basladim sayfa 60. Guzel bir kitaba benziyor.
Aylık değil anlık takılmaya karar verdikBu sene her ay okuyacağınız kitapları belirlediniz mi? Göremediğim için merak ettim.
1 yıllık kitap listelemek bana uyan bir şey değil aylık bile uyamiyorumBu sene her ay okuyacağınız kitapları belirlediniz mi? Göremediğim için merak ettim.
Bu sene her ay okuyacağınız kitapları belirlediniz mi? Göremediğim için merak ettim.
Henüz kitabın baslarindayim. Genelde Dan Brown kitaplarında heyecan hiç düşmüyor. Özellikle Robert Langdon'un olduğu kitaplarıni çok seviyorum.Cehennem'i çok beğenmiştim. Normalde o tarz kitaplar okumadığım için beğenmem sanmıştım.
Mezbaha 5 okuyan var mi aranızda?
Aa aynı benBen hiç öyle bir liste yapmıyorum.Kitabım bitince kitaplığın önüne geçip izliyorum.O an hangisi sıcak gelirse onu alıyorum.
Şubata Anna Karenina demiştik,ben kendimi ona göre ayarlıyorum şuan,yıllık plan yapamıyorum malesef..Bu sene her ay okuyacağınız kitapları belirlediniz mi? Göremediğim için merak ettim.
Farkli geldi fazlasiyla. Kara mizah türünde savaş karıştı bir kitap. Dresden bombardirmanini anlatıyor. Tarihin en kanlı bombardiniymis hic bilmiyordum duymadim bile . Kendimi cok cahil hissettim .Ben okumadım, senden duydum hatta. Bilmediğim ne çok kitap var ya.Yorumlara bakayım, nasılmış.
Eksi de gördüm ben de size sorayim . Okurken ağladığıniz kitaplar nelerdi?
Angela'nin Kulleri 1Eksi de gördüm ben de size sorayim . Okurken ağladığıniz kitaplar nelerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?