- 2 Ocak 2017
- 1.377
- 3.559
- 53
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.661
Biraz tirsarak da olsa ortak okumada ben de varım diyorumİyi akşamlar baykuşlar
Savaş ve Barış 443. sayfadayım, şu an için çok güzel gidiyor, bazı karakterlere çok üzüldüm, ilerde nasıl bir hayat bekliyor onları merak ediyorum.
Bu kitaba ek olarak Cumhuriyet Yazıları 2 kitabım da vardı ama artık yok.
Sağ olsun Necdet Hocam ağır konulara girmiş, Savaş ve Barış ile götürebilceğimi sanmadığım için önümüzdeki zamana bıraktım.
Boş durmayıp yanına başka kitap seçtim. @DonukPudra sponsorluğunda Mine Söğüt'ün Deli Kadın Hikayeleri'ne başladım. Akşam saatleri kahve yanına eşlik etsin istedim.
Birkaç gündür uğramadığımı belli ettim, iyi konuştum.Keyifli okumalar hepimize. Huzurlu akşamlarınız olsun.
Allah razi olsun.Teşekkür ederim bilgi verdiğin için.
Bodyshop'a girip imza kampanyasına onay veriyorum.
evet canim eskiden deney yapmiyordu ama artik Çin piyasasindalar ve deney yapiyorlar/ yaptiriyorlar. Ben turkiyedeki eski musterilerinden biriyim ve sunu diyebilirim ki kaliteleri de eskisine nazaran dustu. Ozellikle ss
savaş ve barışhastalara şifa, dertlilere deva, ve tüm baykuşlara okuma aşkı dilerim. bu ay ortak okuma hangi kitaptı canlarım? ona da el atayım ufaktan...
başkanım bebiş hayırlı uğurlu olsun. sanırım hamile değildin en son bekleyip dualaşıyorduk. dediysem de bir daha diyeyimsavaş ve barış
hakkari'de bir mevsim
kalenderiye (serinin üçüncü kitabı)
başka bir grup da gün olur asra bedel okuyacak sanırım
Hakkari'de Bir Mevsim ne zaman okunacak?savaş ve barış
hakkari'de bir mevsim
kalenderiye (serinin üçüncü kitabı)
başka bir grup da gün olur asra bedel okuyacak sanırım
ocak sonu gibi inşallahHakkari'de Bir Mevsim ne zaman okunacak?
çok teşekkür ederimbaşkanım bebiş hayırlı uğurlu olsun. sanırım hamile değildin en son bekleyip dualaşıyorduk. dediysem de bir daha diyeyimgrup grup okunuyor o zaman. topikçe bir şey yok. anladım çok teşekkür ediyorum
Tamamdır, teşekkür ederim :)ocak sonu gibi inşallah
Kalenderiye kitabina basladim sy. 50..
Oglum grip biraz agir geciriyor pek giremiyorum.
Opuyorum hepinizi
Pudra ve Nar , geçmiş olsun.Tüm hastalara özellikle sevdiceğimin kuzusuna acil şifalar diliyorum. Ben de hastalar kervanına katıldım. Bütün gün uzanıp kitap okurum bahaneyle diyordum ki eşim izin almış geliyormuş. bu demektir ki savaş ve barışa bugün başlamam. Kalenderiyenin son bir kaç sayfası kalmıştı gece onu bitiririm bugün.
Bu arada karşı masamdaki arkadaşın masası perşembe pazarı gibi(abartmıyorum)Yanına gittim birşeyler söylemek için o karışıklıkta 2 kitap gözüme ilişti,aa dur bakayım ne okuyorsun dedim,bakarken bakarken al senin olsun ben zaten kaybediyorum dedi Al eve götür dediysem de okudum zaten kaybolsa da önemli değil diyince sahip çıktım kitaplara ben +2 oldu kitaplığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?